reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no witam w ten new rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Sorki ale nie miałam nawet siły otworzyc kompa tak przychorowałam po sylwestrze(już przed mnie brało...)

SYLWESTER JAK Z BAJKI!!!!!!!!!!!!!!!!Było przecudownie!!!!Wybawiliśmy sie że ho ho, chyba bylismy najczęściej bywana parą na parkiecie :-D Było naprawde CUDNIE!
Oooo co tak skąpo;P czekamy na szczegółowe relacje :-D

Hej!!!
jeszcze raz wielkie dzięki!!!!
Wczoraj zaraz po napisaniu posta strasznie wszyscy sie przestraszylismy...bo Polcia miała swetny humor...zajadała sie parówką aż nagle rzuciła sie z rykiem na podłogę, aż ja wyginało, trzymała sie za miejsce w gdzie był zabieg....aż nogi pod ną sie ugięły...domysliłam sie że robiła siku....Okazało się że jak robiła siusiu to strasznie ja piekło....i tak było do poźnego wieczora.....gdy nie robiła siku miala wspaniały hmor...jak zaczynała robic był krzyk, prężenie się....okropny widok.....ale noc przespała już całą...wstała tylko dwa razy na picie w nocy (ponieważ wcześniej nie chciałam jej dawac pic żeby często nie sikała) i szła spać dalej....Rano jak wstała kazało sie że pielucha mora więc siku robiła bo bałam sie że będzie wstrzymywać mocz ze strachu...ale teraz już robi normalne....czasem jeszcze zrobi dziwna mine ale ogólnie juz jest ok.....Ale wczoraj to była masakra...jeszcze po 21.00 dzwoniła do lekarki pytac czy to normalne...powiedziała że tak i że Pola miala całe wargi sklejone i do tego dosyc mocno że dziś powinno byc juz lepiej....Nikomu nie życze tych przeżyć.....Jeszcze raz dziekuje wam kochane za kcukasy i miłe słowai wsparcie.....
Wspołczuje tych przezyc,ale napewno juz teraz z kazdym dniem bedzie lepiej!!! a mala szybko o tym zapomni!!!

My po ostatnim szczepieniu wreszcie... Był płacz;P i wogole czuł ze cos bedzie na rzeczy juz wczesniej i marudzil ale dalismy rade:) wazy juz 13, 2kg :) mierzy kolo 89-90cm; P
A teraz ide pampersa mu zmienic i zaraz poloze go spac ;P :)

reklama
Tak Gosiu , jest o niebo lepiej...Powiedziałam co czułam i chyba w końcu coś zrozumieli...może nie do końca :-D, ale jest dużo lepiej.....

hej dziewczyny;)

wczoraj widziałam męża mojej kolezanki z jakas dziewczyną, przytulali sie i to nie było kolezenskie przytulanie ;(((((( cala noc sie zastanawialam co zrobić,czy sie mieszac do tego.......... co byście zrobiły? wolalabym ich nie widziec i nic nie wiedziec, to takie stresujące

lencja kochana, moja mama lezy na obserwacji, czuje sie lepiej,ale martwi mnie, ze troche mało badan jej robia, a Twoja mama sie miewa??????????????
ita gratulacje, ale przybywa dzieciaczków, super!
eagle ale szybko leci Twoja ciąża, chyba zaczynam dojrzewac znow do tego zeby miec dzidziusia, ciekawe czy sie wyrobie w 2012;)
Agi rety, biedna Polcia, wspolczuje widoku cierpiacego dziecka..... fajnie, ze z rodzicami sie poprawiło, ja od momentu slubu i przeprowadzki od rodziców mam z nimi duzo lepszy kontakt niz jak mieszkalam z rodzicami,teraz mama to najlepsza psiapsóła, a kiedys czesto na siebie warczałysmy
milusia wiecej szczegółów prosimy wiecej! spragnione newsów jesteśmy!!!!!!!!!!
liza co to za szczepienie było?
gosiagro b. ładne te płytki,ktore pokazałaś, az mnie naszla ochota na remont łazienki, moze w wakacje;)
nadika a wiesz ze podobno kiedys wychowawczy był płatny przez całe 3 lata? szkoda ze nie teraz...ja bym chetnie posiedziała na wychowawczym, bo nie ogarniam mojego zycia, za mało czasu na wszytsko ;(
zyrafka schudłas 3 kg? rety, ale wymiotujesz, czy po prostu nie masz apetytu (sorki jeśli nie doczytałam) pokaż Tygryska;)

hej
gosiu - tak, cały czas jestem zatrudniona u tego pracodawcy z którym się sądzę, umowę mam dokońca 2013 roku i wiem, ze jeśli chciałabym pracować to muszę sie u niego sama zwolnic i szukać czegos nowego, albo poprostu wykorzystać to teraz i zajść w ciąże i ciągnąć L4. Nie wiem co robic. Chcemy drugie dziecko ale cały czas się zastanawima czy dam radę przy takiej małej różnicy wieku no i jak podołamy gdy po macierzyńskim pieniążki się skończą z drugiej strony nie wiem czy to czasami teraz nie jest najodpowiedniejszy moment na drugie dziecko, ja już po 30-tce więc latka uciekają

mama kubulki nie zazdroszczę tej sytuacji z mężem koleżanki- też by mnie męczyło. A ten chłopak Cię widział? nie wiem co bym zrobiła, nie wiadomo jakby koleżanka zareagowała gdybyś jej o tym powiedziała. Trudno mi cokolwiek doradzić

hejka!
Ja troszkę zaginęłam, ale się już znalazłam - jak to kogoś interere:dry:;-)

Agi - dobrze,że już lepiej. Biedna się nacierpiała:no:
Milusia - dobrze,że zabawa udana!
mama kubulki - :szok: ja Ci współczuję....

A JAGODA MA NOWEGO KUZYNA! MAM 1WSZEGO SIOSTRZEŃCA!:-):-) ale się cieszę! nie macie pojęcia! Wojtuś się urodził dziś 0:20, 10punktów Apgar, 3780g i wsio jest ok:-):-)

Witam się i ja
u nas straszna pogoda ja przez wiatr w jakims niepokoju jestem cały czas. wpadłam tylko na chwilke
Agi- współczuję Kochane moje przejść!!!!! Mam nadzieję i trzymam mocno kciuki by już tylko było lepiej i szybko sie wszyściutko zagoiło. Ściskam Was mocno!!!!
Nadika - Kochana zobacz jak Dziewczyny Mimi , Klementinka , Asencja pięknie sobie radzą. Może rzeczywiści czas na drugiego szkrabcia Kochana. Ściskam mocno! Co do dorobienia sobie. Kochana dobrze można zarobic na allegro sprzedając używane ciuszki dziecięce. Zwłaszcza teraz jak vat na ubranka podskoczył 3-krotnie.
Mamo Kubulki- Ja znając mnie to pewnie na początku "uderzyłabym" do tego ...dupka! Spytała się co on sobie wyobraża i że widziałaś. Wszystko zależy od tego jak dobra to koleżanka dla Ciebie jest. Ja jestem bardzo cieta na takie sytuacje... I pewnie bym widząc coś takiego podeszła i zapytała "a jak się miewa Twoja żonka? Co u niej słychać i dlaczego nie wychodzicie razem na tak miłe spotkania?" Czy cos w tym stylu... Ja jestem pod tym wzgledem bezlitosna. Jak z kimś jestem - to znaczy że kocham - jak kocham to nie szukam czegoś innego - jak nie kocham to jestem sama i wtedy dopiero szukam.

no właśnie z kolekcji Paradyża podobało mi się to:
Inca/Bambus/Bambo Zefir - płytki łazienkowe z motywem bambusowym

ale po obejrzeniu na żywo obu kolekcji chyba zdecyduje się na tą poniżej
Jupiter, jupiter ceramika color, kolekcja jupiter ceramika color, p�ytki jupiter ceramika color, ceramika color jupiter, p�ytki �cienne jupiter, jupiter be�, jupiter br�z, Sklep internetowy e-budujemy.pl

milusia - fajnie się ciebie czyta:tak:
Agi - biedna Polusia:-( ale teraz powinno już ją coraz mniej boleć, a jak z rodzicami już lepiej?
te zielone ma emalia;)na żywo sa jeszcze piękniejsze;)

hej. wróciliśmy od lekarza. wszystko w porządku. tylko katarek i gardełko lekko zaczerwienione, więc odetchnęłam z ulgą... :tak: nocka była ok, wiercił się, kichał, ale się nie budził. wyszły mu krosteczki na około buźki, albo od smoczka, albo od śliny lub gilów. Jak nie zejdzie za kilka dni to mam kupić jakąś maść i smarować. Po za tym, dziś byłam u innego lekarza niż zwykle, i ten mi powiedział że pediatra nie sprawdzi czy dziecko ma krzywy zgryz, że to powinien robić stomatolog, bo on się na tym zna, więc to że moja pediatra powiedziała że młody ma krzywy zgryz mam sobie nie brać do serca, bo wcale tak nie znaczy :tak: głupia baba, już tyle razy mnie nastraszyła, nie będę do niej chodziła.

Perfecta - śliczne fotki!!! Piękne masz włoski! a Jasiu, to normalnie jest prześliczny! zjadłabym go!!! :tak:

Mamo Kubulki - kiedyś kiedyś, bardzo bardzo dawno temu, mój ex-narzeczony "spotykał" się z moją kumpelą, i moi znajomi oficjalnie o tym wiedzieli i nikt nie raczył mi powiedzieć! miałam im to za złe że mi nie powiedzieli, ale wiem że to nie było dla nich łatwe, w końcu dowiedziałam się o tej kumpeli z którą się spotykał, ale było MIŁO... ale to było inaczej, bo nie było ślubu i dzieci, więc nic mnie nie powstrzymywało od zakończenia czegoś co już dawno powinnam zakończyć. Nie lubię takich sytuacji, sama bym chciała wiedzieć, ale czy bym powiedziała jak bym była na Twoim miejscu? nie wiem...

Ostatnia edycja:
Ita gratulacje!!! witaj na swiecie Marcelku

Kasiek
eh ci lekarze, dobrze ze to nic powaznego
Gosiagro sliczne te lazienki, nawet nie wiedzialam ze zielone kafelki moga byc takie ladne
mamo kubulki mam podobne zdanie do Perfecty, nie znosze zdrad, chyba najpierw pogadalabym z tym mezusiem
zaraz przypomina mi sie scena z Lejdis jak Mareczkowi pomylily sie panie
Agi oj az mnie bolalo jak czytalam o Lusce, biedna mala, dobrze ze juz ok

a mi sie cos z nosem porobilo, w srodku tak suchego jeszcze nigdy nie mialam, zadne wody morskie nie pomagaja

reklama
Do góry