reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Dziewczyny!

Ostatnio mało się odzywałam i jakoś ciężko mi było się "wbić" spowrotem:-(

U nas wszystko dobrze. Łukaszek zdrowy. Od czwartku chodzi do żłobka. Dzisiaj miał bal przebierańców, był przebrany za tygryska. Dostał prezent- strasznie hałasującą lokomotywę:-D

Ja też zdrowa. Byłam dzisiaj u lekarza. Dzidzia rozwija się prawidłowo, wszystko jest w porządku. Widziałam jak robi fikołka i wymahuje rączkami:-) Schudłąm 3 kg ale lekarka powiedziałą że mam się nie przejmować, morfologię mam rewelacyjną. Mam się nie zmuszać do jedzenia apetyt na pewno mi wróci:-)

klementinko- po urodzeniu dziecka to normalne, że nie dogadujesz się z mężem, napewno to minie. Oboje jesteście zmęczeni, zestresowani, Tobie szaleją jeszcze hormony, za jakiś czas wszystko wróci do normy i się uspokoi!

iza- mam nadzieję, ze u Ciebie też się wszystko poprawi!!

ita- to już?????!!!!! gratuluję, życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Marcelka, śliczne imię:)))

dorotkade- mam nadzieję, ze szybko przyzwyczaisz się do nowego trybu życia:))))) ja przez 2 tygodnie nie mogłam się pozbierać :)

gosiagro- już nie mogę się doczekać zdjęc z Twojego nowego gniazdka:))

eagle- hormony potrafią nieźle namieszać. Ja wczoraj wieczorem siedziałam sobie spokojnie na kanapie i oglądałam tv i nagle takie nerwy mnie dopadły że myślałąm ze kogoś pobiję, bez żadnego powodu byłąm wkurzona:crazy: mąż też działą mi na nerwy niesamowicie!czasem mam ochotę go rozszarpac na kawałeczki

perfecta co u Ciebie?? Jak Jasiu??

agi- napewno już wszystko będzie dobrze!!!!! jesteście dzielne kobietki

kasiek- dużo zdrówka dla Damianka a tobie życzę poprawy nastroju!!

ps. na zamkniętym zdjęcie Fasolki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Agi dobrze że już po i sam zabieg trwal tak krótko
zyraffka no to dobrze że Łukaszek i Ty zdrowi jesteście no i z dzidzią wszystko w porządku:)
kasiek zdrówka dla Damisia, ja też dzisiaj złapałam kiepski nastrój ;/

Mąż już śpi, Natan zasnął o 20.30 a ja siedzę na necie i tak myślę i szukam co by tu zrobić by trochę zarobić.. przydałoby się parę groszy bo ostatnio ciężko z kasą.. kurcze zdarza się że ledwo nam wystarcza pensji w miesiącu i praktycznie non stop jedziemy na debecie.. a tu sie zastanawiamy nad kolejnym dzieckiem, w sumie jak bede w ciązy to ja dostane pieniążki bo przerwie wychowawczy i na L4 pojde ale co później?? juz zaczynam się stresować... ;//

Agi- bardzo sie ciesze ze macie to juz za soba! Jestescie dzielne dziewczynki!!!:tak: Czy to miejsce musi sie teraz zagoic? Nie piecze Polusi przy siusianiu?

Ita- wielkie gratulacje!!! Witamy kolejnego człowieczka :)))

Zyrafko- ale szybko leci Twoja ciaza!! Juz 11 tygidni!! Super ze wszystko gra:)

hej

eagle - a na jakie kolory zdecydowałaś się w swojej łazience? cieszę się, że u Tomeczka już lepiej:tak:

agi - dzielne kobitki, teraz już będzie oki!

kasiek - :-( dużo zdrówka dla Damianka, daj znać po wizycie

zyrraffka - super, ze u was wsio oki, a masz zdjęcia Tygryska? pokaż, plizzzzzz:-D:-D co do hałasliwych prezentów to Majusia dostała taka kaczkę co tanczy, ale przy tym strasznie hałasuje, by jej niecierpimy a Majusia uwielbia:sorry::sorry: i tanczy razem z nią:szok::szok: ona w ogole ostatnio lubi tańczyć:-D Dzidzia cudna:tak::tak: ja też z Majusia na początku chudłam, doszłam do - 6 kg, tylko że ja wymiotowałam do konca pierwszego trymestru, jak masz wyniki dobre, to ok, jeszcze się natyjesz:-p:-):-)

nadika
- to ty jesteś dalej zatrudniona u tego, z którym się sądziłas?

no witam w ten new rok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
Sorki ale nie miałam nawet siły otworzyc kompa tak przychorowałam po sylwestrze(już przed mnie brało...)

SYLWESTER JAK Z BAJKI!!!!!!!!!!!!!!!!Było przecudownie!!!!Wybawiliśmy sie że ho ho, chyba bylismy najczęściej bywana parą na parkiecie :-D Było naprawde CUDNIE!

witajcie

kurcze czy u Was też taka paskudna pogoda, co to jest zimno, deszcz jak w środku jesieni, gdzie ta zima? myślałam że sobie gdzieś wyjdę ale w taką pogode to nie będę Tomka nigdzie zabierać i czeka nas siedzenie w domku - jak miło, moze później jak mój wróci z prac to sama się gdzieś wybiorę

Kajdusia oj wyobrażam sobie ten widok, ja czasem wychodzę na kilka godzin i moi zostają sami to po powrocie jest co robić, a komentarz tatusia że przecież "dzieciaki świetnie sie bawią" wystarczy za wszystko;-)

Agi i już po wszystkim na szczescie, chyba najwięcej strachu było przed, duży buziak dla Polusi dzielna dziewczynka

Kasiek skąd ja to znam? daj znać jak po wizycie, zdrówka dla Damisia

zyraffka dobrze że po wizycie wszystko ok, widziałam fotki śliczna kruszynka, Łukaszek w roli tygrysa napewno wyglądał uroczo
kochana hormony hormonami ale ile można tak wszystko tłumaczyć, ja sama mam tego juz dość, i przeraża mnie ze powtarza sie to coraz częściej, dobrze że jeszcze tylko 2 miesiące może jakoś wytrwam " nie mordując" nikogo wcześniej;-)
gosiagro my mamy tą kolekcję Magnolia Muscari Ochra Kwadro Ceramika :: Kolekcje :: Płytki Łazienkowe :: Magnolia Muscari , my mamy malutką łazieneczkę 1,6 x 2 m wiec jakieś duże kontrastowe płytki źle by wyglądały, a ja chciałam żeby było milo, ciepło i przytulnie
tak mniej więcej to wygląda Moja blokowa mini-łazienka po remoncie:-) - Najwyżej oceniane - Foto Forum Leroy Merlin http://inspiracje.leroymerlin.pl/cdn,1,4444,89001,89001,10513,XXX-tka.html#msg-89001
jakby co moge wrzucić później jakieś fotki naszej :tak:

milusia oj nie ładnie to my tu od kilku dni czekamy na relacje a tu taka skąpa mikro "telenowela";-), super że mimo to tak się wybawiłaś, teraz szybciutko się kuruj i wracaj do formy

gosiagro my mamy tą kolekcję Magnolia Muscari Ochra Kwadro Ceramika :: Kolekcje :: Płytki Łazienkowe :: Magnolia Muscari , my mamy malutką łazieneczkę 1,6 x 2 m wiec jakieś duże kontrastowe płytki źle by wyglądały, a ja chciałam żeby było milo, ciepło i przytulnie
tak mniej więcej to wygląda Moja blokowa mini-łazienka po remoncie:-) - Najwyżej oceniane - Foto Forum Leroy Merlin cdn. - Zdjęcia użytkownika: 10513 - Foto Forum Leroy Merlin
jakby co moge wrzucić później jakieś fotki naszej :tak:

pewnie że wrzuć zdjęcia:tak: ja chyba się zdecyduje na tonacje beżowo-zieloną, najbardziej mi się podoba beż -brąz ale takie mam tutaj więc chce odmiany;-)

Hej!!!
jeszcze raz wielkie dzięki!!!!
Wczoraj zaraz po napisaniu posta strasznie wszyscy sie przestraszylismy...bo Polcia miała swetny humor...zajadała sie parówką aż nagle rzuciła sie z rykiem na podłogę, aż ja wyginało, trzymała sie za miejsce w gdzie był zabieg....aż nogi pod ną sie ugięły...domysliłam sie że robiła siku....Okazało się że jak robiła siusiu to strasznie ja piekło....i tak było do poźnego wieczora.....gdy nie robiła siku miala wspaniały hmor...jak zaczynała robic był krzyk, prężenie się....okropny widok.....ale noc przespała już całą...wstała tylko dwa razy na picie w nocy (ponieważ wcześniej nie chciałam jej dawac pic żeby często nie sikała) i szła spać dalej....Rano jak wstała kazało sie że pielucha mora więc siku robiła bo bałam sie że będzie wstrzymywać mocz ze strachu...ale teraz już robi normalne....czasem jeszcze zrobi dziwna mine ale ogólnie juz jest ok.....Ale wczoraj to była masakra...jeszcze po 21.00 dzwoniła do lekarki pytac czy to normalne...powiedziała że tak i że Pola miala całe wargi sklejone i do tego dosyc mocno że dziś powinno byc juz lepiej....Nikomu nie życze tych przeżyć.....Jeszcze raz dziekuje wam kochane za kcukasy i miłe słowai wsparcie.....
kasiek - zdrówka dla Damisia
zyrafciu - swietnie że wyniki rewela...Też czekam na fotki tygrysiątka :-)
milusia - ach...az zazdroszcze troszkę....Takie początki sa wspaniałe...te motyle w brzuch i wogóle....Oby tak było zawsze....Bardzo sie cieszę że jesteś taka szczęśliwa....
no nic zmykam pod prysznic....Z tych nerwów dostałam @ dzień wcześniej ale to dobrze bo niedzielę wracam juz do UK....
Miłego dnia!!!!

pewnie że wrzuć zdjęcia:tak: ja chyba się zdecyduje na tonacje beżowo-zieloną, najbardziej mi się podoba beż -brąz ale takie mam tutaj więc chce odmiany;-)

ha ha tez sie zastanawiałam na zielonym, a od początku obstawiałam własnie podobne tonacje beże itp, przy tych które mamy bałam się że wyjdą zbyt "żółte" ale nie, w połączeniu z dekorem plus te brązy na podłodze i wyszło rewelacyjnie, ja jestem bardzo zadowolona

z tego co pamiętam to Paradyż ma sporą kolekcje zieleni w rożnych odcieniach
http://www.paradyz.com/Collection/bathroom

reklama
ha ha tez sie zastanawiałam na zielonym, a od początku obstawiałam własnie podobne tonacje beże itp, przy tych które mamy bałam się że wyjdą zbyt "żółte" ale nie, w połączeniu z dekorem plus te brązy na podłodze i wyszło rewelacyjnie, ja jestem bardzo zadowolona

z tego co pamiętam to Paradyż ma sporą kolekcje zieleni w rożnych odcieniach
Płytki łazienkowe, ceramika, kafelki do łazienki - aranżacje i kolekcje - Ceramika Paradyż

no właśnie z kolekcji Paradyża podobało mi się to:
Inca/Bambus/Bambo Zefir - płytki łazienkowe z motywem bambusowym

ale po obejrzeniu na żywo obu kolekcji chyba zdecyduje się na tą poniżej
Jupiter, jupiter ceramika color, kolekcja jupiter ceramika color, p�ytki jupiter ceramika color, ceramika color jupiter, p�ytki �cienne jupiter, jupiter be�, jupiter br�z, Sklep internetowy e-budujemy.pl

milusia - fajnie się ciebie czyta:tak:
Agi - biedna Polusia:-( ale teraz powinno już ją coraz mniej boleć, a jak z rodzicami już lepiej?

Do góry