reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

cześć robaczki

hmmmmmmmmmmmm u mnie nastrój nieco lepszy bo małż w pracy i jeszcze nie zdążył mnie niczym wkurzyć, czy tak bedzie do końca dna zobaczymy:sorry:
kurcze dziewczyny ja juz sama czasem nie wiem o co chodzi, ok ciąża hormony zima pogoda do doooopy ale ja juz czasami zastanawiam się czy ze mna jest wszystko ok? w poprzednich ciążach tak nie miałam, a teraz byle pierdółka i ja już chodzę wk.....na, wtedy najczesciej obrywa się mojemu, wiem ze jego cierpliwośc tez ma granice i jak często woli ustąpić, przemilczeć bo gdyby nie to to awantura na miejscu gotowa...... chyba chciałabym juz urodzić, żeby juz była wiosna i wszystko wróciło do normy...:-( znów marudzę :/

mama kubulki zdrówka dla bliskich

Agi kciukasy zaciśniete

Lenka i jak kolor płytek wybrany? to zależy jak dużą masz łazienkę, czy jasną? w jaki stylu dodatki? jaka wielkość płytek? ja też się nad tym głowiłam jakiś czas temu ale ostatecznie z efektu jestem baaaaaaardzooooo zadowolona
fajne pomysły są na tej stronce Łazienka - Najwyżej oceniane - Foto Forum Leroy Merlin

Kasiulka gratki za 3

Klementinka życze żebyście jak najszybciej się dogadali, mój ma urlop od poniedziałku i aż się boje, ale mam plan wybycia na zakupy wyprawkowe

Jagoda ja bym sie wybrała do lekarza bo chyba nie ma za bardzo sensu wmuszac w małego antybiotyku który i tak zwymiotuje, pewnie trzeba będzie podać inny, mój właśnie skończył brać Klacid, a podajesz mu cos osłonowo na żołądek jakiś Acidolac, Dicoflor itp

Gosiagro dziękuje, właśnie byliśmy na kontroli i wszystko juz ok, nieco katarku zostało mu jeszcze

Dorotka pewnie potrzeba czasu żeby sie przyzwyczaić do nowego porządku dnia i dziękujemy za wieści od ity

Ita serdecznie gratulujemy i witamy małego Marcelka na świecie

reklama
Ita- Wielki gratulacje!!! Wspaniała wiadomość, cieszę się niezmiernie :-) Dużo zdrówka dla Ciebie i wszystkich chłopaków! Czekamy na fotki :-)
agi- myślę o Was od rana i przysyłam pozytywne fluidki i czekam na dobre wieści!!!
dorotka- dzięki za przekazanie nam tej cudnej wiadomości! Wyobrażam sobie jak trudno przyzwyczaić Ci się do pracy, ale na pewno w końcu się przyzwyczaisz i jeszcze będziesz się cieszyć, że masz gdzie nabierać świeżości i dystansu do spraw domowych :tak:
Lencja- jak dzisiaj mama?

Ja znów króciutko , czuję się lepiej, ale przez ostatnie dni dzieci i mąż rządzili chałupą, więc wyobraźcie sobie jakAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA QWYGAAAAAAAAAA`121 tu wygląda (jak widzicie Gosia potwierdziła :-D) Koniec przerwy w odgruzowywaniu, ech:eek:

Kochane moje, dziekuje za pamięć i troskę....My juz po zabiegu....Luska troche płakała ale bardziej przez to trzymanie jej na siłe w określonej pozycji niz przez sam zabieg, który trwał 5 minut......Kamień z serca że mamy to juz za sobą.....Treaz tylko odpowiednia pielegnacja i mam nadzieje że juz bedzie ok....jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!

Ita - wow, wielkie gratulacje...Marcelku witaj na świecie!!!!

Kochane moje, dziekuje za pamięć i troskę....My juz po zabiegu....Luska troche płakała ale bardziej przez to trzymanie jej na siłe w określonej pozycji niz przez sam zabieg, który trwał 5 minut......Kamień z serca że mamy to juz za sobą.....Treaz tylko odpowiednia pielegnacja i mam nadzieje że juz bedzie ok....jeszcze raz wielkie dzięki!!!!!
super, na pewno wszystko bedzie dobrze!!:tak:

reklama
Hej! coś ten rok nie zaczął się tak dobrze jak myślałam... :no: mały chory, idę jutro do lekarza, gile po kolana i bardzo go dusi... masakra... jeszcze tak nie miał... :-( a poza tym tak jakoś nie fajnie wszystko... samopoczucie bleee....

Do góry