reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dzieki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze rozmowa pomaga, niestety jestesmy na etapie krzyczenia do siebie badz syczenia na siebie a nie rozmawiania, moze to hormony, przepracowanie
mam nadzieje ze sie poprawi, niedlugo maz ma urlop to moze wtedy uda nam sie porozmawiac

reklama
Witam.
Mam do Was kobitki sprawę, a mianowicie Mój syn jest chory ma wirusowe zapalenie gardła. Na początku była gorączka przez pierwsze dwa dni, teraz już nie. Dostał antybiotyk "Ceclor" 2x6ml i przy tym jest raz dziennie bardzooo wodnista kupa taka jak biegunka tyle, że raz dziennie, a do tego już drugi raz zwymiotował dwie godziny po podaniu antybiotyku. Wczoraj wieczorem zwymiotował i dzisiaj wieczorem tak samo dwie godziny po podaniu antybiotyku. Lek bierze trzeci dzień.
Nie miałam wcześniej takich problemów. Kuba dobrze tolerował leki.
A też czytałam, że działania niepożądane mogą wystąpić tj. biegunka, wymioty, wysypka, bóle itd.
No i nie wiem co robić, czy jechać jutro z nim do lekarza, czy nie. Doradzicie mi coś?

cześć laski!:crazy:
jagoda ja pojechałabym pewnie będzie potrzebna zmiana antybiotyku albo chociaż zadzwoń do lekarza zobaczysz co ci powie
klementinka kasiulka widzę że podobne nastroje u nas tyle że mi się już pomysły skończyły :-(wpadam w jakiś chol.....coraz głębszy dołek kurka inaczej to życie miało wyglądać
hophop milusia wulkanie energii gdzie ty sie podziała?
kasiulka gratki ząbków
mamo kubulki zdrówka dla rodziny i koleżanki

Ostatnia edycja:
Hej,

koriander
- jak dzień nad morzem minął? też jestem zadziwiona tymi temperaturami:szok: wczoraj było 12 stopni:szok:

eagle - jak się Tomeczek czuje? a jak twój nastrój?

kajdusia - mam nadzieję, że ze zdrówkiem już lepiej:tak:

klementinka
- tak już dziewczyny pisały szczera rozmowa pomoże, życzę żeby ułożyło wam się jak najszybciej:tak:

agast - dobrze, że Jagódka z siostrą zostanie a nie z obcą osobą, wtedy byłoby ci dodatkowo trudno, jeszcze jest trochę czasu z oswojeniem się z myślą o powrocie do pracy, a pewnie jak już wrócisz to będziesz miała nową energię, która dadzą ci ludzie no i dziewczynki do których będziesz wracać jak na skrzydłach:tak:

agi - trzymam dziś kciuki bardzo mocno!

mama-kubulki - :-( dużo zdrówka dla całej twojej rodziny i przyjaciółki!

nadika - życzę Ci spełnienia twoich planów;-)

Lencja
- ja również przesyłam Ci dużego buziaka noworocznego! Fajnie, że jakby co możesz liczyć na pomoc mamy koleżanek:tak: mam nadzieje, że Nelcia nie będzie musiała iść wcześniej do przedszkola i spełnią się wasze plany, czego ci serdecznie życzę:tak::tak: a mamie zdrówka, zdrówka, zdrówka!

jagoda - ja bym poszła jeszcze raz do lekarza, może jakiś inny antybiotyk będzie lepiej dopasowany

zyrraffka, zdec, avena, sealet, kalwa, hefi, MagdaM i inne nieodzywające się - co u Was w nowym roku??

Ostatnia edycja:
Ita kochana ogromne gratulacje - witamy Marcelka na świecie!!!!!:-):-):-):-)
Niech się chowa zdrowo a ty szybciutko wracaj do formy:) gorące buziaki wam wysyłamy:tak::tak::tak:

dorotka - dzięki za cudowną wiadomość:-) pewnie kilka dni zajmie ci przyzwyczajenie się do pracy;-)

Agi oczywiscie ze bedziemy trzymac kciuki!

Lenko wiem co to znaczy tesknota, dasz rade:)
troszke nie jestem w temacie,ale kiedy twoj malz wroci?
JA juz nauczylam sie zyc w tej rozlace,lecz jesli siedzisz 5 dni w tygodniu sama,i na dwa dni ktos wraca ciezko sie jest dogadac...;/ na poczatku bylo super,lecz z miesiaca na miesiac sie porozniamy...Rozmowa pomogla wiec mam nadzieje ze bedzie lepiej,musimy pracowac nad naszym zwiazkiem

Kasiu gratulujemy trojeczek:) my czekamy na piatki:)
No ciesze sie ze mdlosci minely!:-) my tak z P. rozmawialismy ze tak za rok zaczniemy starania o druga coreczke:):):)

Teraz przyjezdza co miesiąc!

ita ogromne gratulacje, mam nadzieje ze wszystko sprawnie poszlo i oboje czujecie sie dobrze!!! Marcelku witaj na swiecie kruszynko!! :-)

gosiagro spacerek nad morzem super ale krotki bo zaczal padac deszcz :-) Jakies nowe zakupy do mieszkanka zrobiliscie? ;-)

Lencja dla ciebie rowniez buziaczek!

dorotko na pewno szybko sie przyzwyczaisz! Dziekujemy za wiadomosc od ity!

Klementinko wspolczuje..na pewno rozmowa duzo moze pomoc, a jesli czujesz ze pomoc specjalisty jest wam potrzebna nie wahaj sie z niej skorzystac!

zyraffka jak zdrowie, co u was?

Perfecta gdzies ty przepadla?? :-D

AGI KCIUKI ZACISNIETE &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama

gosiagro spacerek nad morzem super ale krotki bo zaczal padac deszcz :-) Jakies nowe zakupy do mieszkanka zrobiliscie? ;-)

nic nowego nie mam, jedynie odebraliśmy pralkę i piekarnik, no i Majusi mebelki czekają na odebranie:-)
wczoraj widziałam za to stół, który by nam w miarę pasował, szkoda ze nie mogę mieć jakiegoś dużego, no ale trudno, wstępnie też patrzyliśmy na kolory farb:-)

Ostatnia edycja:
Do góry