reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Cześć dziewczynki!
Wszystkiego najwspanialszego w Nowym Roku- przede wszystkim zdrowia dla Was i Waszych Najbliższych, wiele miłości, pięknych wzruszeń, realizacji planów i graubaśnego portfela!!!!

Ja też pieknie dziękuję za życzenia zwłaszcza za te indywidualne Perfekci i Kolenderce :-*

Lencja- dobrze, że sytuacja z mamą opanowana, dużo zdrówka da niej! A mamcia jeszcze jest w szpitalu, czy w domku?
Kasiek- Damiś piewszy imprezowicz :-D :-D
Koriander- Ta pogoda w grudniu niezłe psikusy robi, u nas w zeszłym tygodniu było ponad 10st, a drzewka już konkretnie zapączkowane :szok: Przynajmniej na ogrzewaniu zaoszczędziliśmy :-)

ja niestety weszłam w Nowy rok chorobowo, wieczorem zaczęło mnie łupać w kościach, gardło itp... w dodatku wirus jakoś wlazł do oka i rano nie mogłam go odkleić tak zaropiał, czuję się fatalnie. O tyle dobrze, że moje złote dzieci dały mi pospać Gosia przytuliła się do mnie i spała za mną do 11.20 :-), Piotrek wstał tylko chwilę wcześniej :-)Chyba pójdę od jutra na zwolnienie ....

CZERWCÓWKI wszystkiego NAJ w 2012;)
Przede wszystkim dużoooo zdrówka i miłośći:)
ka49235jpg

NA TEN NOWY SWIEZUTKI ROK ZYCZE WAM TEGO CO NAJWAZNIEJSZE ZDROWIA SZCZESCIA I DUZO MILOSCI OBY TEN ROK DAL SIE PO LATACH WSPOMINAC JAKO WSPANIALY I DOBRY

Kajdusia ja myslalam ze plyta wyjdzie przed switami ! Ze zloetej listy ostatnio czytamy Piaskowego Wilka fajnie sie czyta a do tego madre ksiazki ! a chorobom mowimy zdecydowane NIE

Eagle Asia spryciula jak nic jak by Olaf zawola Eryka na pomoc to obawiam sie ze nawet ja bym nie posprztala :))

Klementinka calus pelna geba !!! takie sa najslodsze

Gosiargo zycze Ci rodzenstwa z calego serca ! a swoja droga patrze na Olafa i jego kuzynki i powiem szczerze ze to tez jest milosc starsze dziewczynki opiekunki ale mlodsza o poltora roku to najwspanialszy kompan do zabaw spia i siebie a Martysia zawsze placze jak przyjdzie sie rozstac

Perekta dziekuje za zyczenia pieknie je zlozylas, oby i Twoj Nowy Rok byl wspanialy i pozwoli na realizacje najskrytszych planow

Koriander dziekuje za zyczenia, mam nadzieje ze nigdy moje posty nie sprawia ze pomyslisz nie dla rodzenstwa, ja moge reklamowac bywa ciezko ale przedewszystkim jest radosc i ogromna milosc

Agast jak Twoja praca wracasz od nowego roku czy jeszcze troszke w domu?

Kasiek ale imprezowicz

Lencja grunt to dobra opieka jeszcze raz zdrowia dla mamy na 2012 i dlugo dlugo dalej

U nas sylwek podobnie jak chyba u wiekszosci z Was , tzn w domu zeszli znajomi z prawie 4 latkiem Ercio ja aniolek przespal polnoc pomimo halasu w domu i za oknem wstal o 00.30 i balowal do 3. Zalapal sie na koncowke sztucznych okien i dzis nas caly dzien ciagnal do okien bo a noz znow poleca, no i czasem lecioaly a spalismy do 9. eryk niesety nie potrafil sie wyciszyc o tej 3 i chetnie buszowal by dalej wkoncu nie ma jak cycus dossal sie i zasnal

Hejka

Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze na ten 2012 rok :-) za niecale 6mies nasze szkaraby juz bedą konczyc 2 lata :szok: zleciało.... :-)

U nas sylwester jak normalny dzien ;P takze szlu nie bylo... :-)
Perfecta dziekuje za indywidualne zyczenia, w szoku bylam :-) i milusio sie zrobilo na serduszku:)

A własnie milusia nam zaginela? ;-) ciekawe co u niej...

Witam sie i zycze wam milego dzionka!

No wlasnie Milusia moglaby sie pochwalic swoim sylwestrem:)

My zaraz sie pakujemy i idziemy do babci bo Mela strasznie wczoraj za nia plakala...

witajcie w NOWYM ROKU!

Wszystkim razem i każdej z osobna jeszcze raz wszystkiego co się szczęściem zwie!

kochane dziękuję za życzenia!
ja się ostatnio mało udzielam, bo niestety muszę dużo odpoczywać ale mimo to jestem zabiegana... Mąż w delegacji a ja sama mam do załatwienia mnóstwo papierkowych spraw:baffled::nerd:

Buziaki dla Was i dzieciaczków!

Witam i ja w nowym roku i najlepsze życzonka dla wszystkich czerwcóweczek:-)

My mieliśmy siedzieć w domku ale teściu zaprosił żebysmy poszli do nich Marysia poszła na sylwka z moimi rodzicami no a my z małą do teściów Zoska obejrzała petardy o 12 i poszła spac a my wyszliśmy z mężem na dwór z szampanikem złożyc życzenia ze znajomymi no i do męża zadzwonili znajomi i mówią przyjezdzajcie do nas niewiele mysląc wsiedliśmy w taksówke i do 7 rano balowaliśmy:-Djak wróciliśmy do teściów szybko do małej pod kołdre i tak spaliśmy z nia do 12 byłam w szoku że tak długo spała:baffled:

a mi nowy rok zaczal sie kiepsko, sama go przywitalam, tzn z Jeremkiem na rekach bo maz spal, byl taki wykonczony ze nawet na polnoc nie wstal:angry:
i w ogole jakos sie nie dogadujemy ostatnio, ciezko nam sie rozmawia jezeli to mozna rozmowa nazwac
jakos musze pomyslec jak i co dalej:-(

reklama
Do góry