reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kochane, życzę Wam aby ten rok był przede wszystkim lepszy od poprzedniego, pełen miłości i zdrowia - bo to najważniejsze.
Jestem zaszokowana tak rozbudowanymi życzeniami, jesteście niesamowite! Dziękuję Wam za wszystkie życzenia!

U nas już stabilnie. Mama trafiła bardzo szybko do szpitala, dzięki temu, że była na rutynowej wizycie po kolejną receptę i jej lekarzowi nie spodobał się puls i wysokie ciśnienie. Wysłał ją na ekg, potem na izbę przyjęć do szpitala, tam dostała kroplówkę na uregulowanie pracy serca, która nie pomogła więc została w szpitalu, Teraz już ma dobrane leki i mamy nadzieję, że będzie ok. Zostaje już pod stałą opieką kardiologiczną bo okazało się, że jeden ze składników chemioterapii, którą dostawała uszkadza serce :/
Muszę pomyśleć by ją odciążyć z opieki nad Nelą... Nie mam na to póki co pomysłu, przez najbliższy tydzień będzie u nas teściowa, wzięła urlop i jutro przyjeżdża do T. A co dalej czas pokaże...

Gosiagro - a wiesz, że Neli też nie ruszyły petardy i fajerwerki? W szoku jestem bo kilka petard pod jej oknem wystrzeliło... A ona nawet nie drgnęła..!

reklama
A ja właśnie dotarłam do domciu... nogi bolą!!! ;) było całkiem fajnie, choć przyznam że wolałabym spędzić sylwester z moim synusiem kochanym który wstał przed północą i mówił do babci BUM BUM!!! no i fajerwerki mu się spodobały, rozbawił się i tańczył do 1:30!!!!!!! :szok: no to babcia miała ubaw!!!

Jeszcze raz, wszystkiego dobrego w tym obiecującym i zapewne lepszym roku!!! :tak:

ja tez sie witam w tym nowym, lepszym 2012 roku
jeszcze raz wszystkiego dobrego

ps. mój mały tez przespał północ choć jak co roku niemal pod oknami strzelali dość konkretnie

jakieś postanowienia noworoczne zrobione?

Ostatnia edycja:
witam sie w nowym roku:-)

moje dziecko nie ma litości wstało dziś o 6 rano, mimo, że zasnęła wczoraj dopiero o 21:30 :eek::sorry: mam nadzieje, że cały rok nie będzie tak wstawała:dry:

Lencja - jeszcze raz dużo, dużo zdrówka dla mamy!

Kasiek - ale agent z Damisia:-D

eagle
- ja chyba postanowień nie robię, bo i tak nigdy ich nie dotrzymuje:-p:-p:shocked2::sorry2::cool2:

Cześć kochane czerwcóweczki !
Zyczę wam wszystkiego co najlepsze w nowym roku który się nam rozpoczął!
przede wszystkim spokoju ,radości z dzieciaczków tych małych i tych większych (zaliczając do nich też tatusiów):-Dzdrówka dla was i całej rodziny i spełnienia wszystkich marzeń ( no może nie wszystkich bo o czymś zawsze trzeba marzyć :tak: życzy Iza z Michałkiem

Witam sie i ja, my z kolei moglismy pospac dzieki coreczce do 9.20 :-) A zaraz jedziemy do tesciow nad morze na tradycyjny spacer po plazy i palenie choinek. Wlasnie doczytalam ze to byl najcieplejszy sylwester od 12 lat, wczoraj temperatura uwaga: PLUS 12 stopni :szok:

eagle ja mam duzo postanowien Noworocznych, a wlasciwie calorocznych :-D
Kasiek fajnie ze jednak poszliscie!
Lencja nie wiem czy moja wiadomosc do ciebie dotarla, ale jestem z wami caly czas myslami, mam nadzieje ze teraz z mama bedzie juz lepiej! Trzymajcie sie cieplo kochani! A co do Nelci na pewno dacie rade cos wymyslic, my tez pewnie niedlugo sie bedziemy musieli porozgladac za niania lub Klubem Maluszka :tak:

che che wasze dzieciaczki spały a Michał zrobił sobie drzemkę od 19 do 22 i potem siedział z nami do 1:-Da właściwie ze mną:-(starszy spędził sylwka u kolegi jejciu ten czas już jest tu dziecko nie chce siedzieć z wapniakami:-:)-D

Hej Imprezowiczki :-)!!!!!
Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku 2012!!!! Oby był lepszy od poprzedniego!!!!

Luśka przespała calutka noc...Nawet nie dregnęła na wystrzały fajerwerków a huk był ogromy.....ale nie powinnam sie dziwić , wcześniej jak miała drzemke w ciągu dnia sąsad przez cały dzień wiercił wiertarą i to tak głośno że myśli trudno było swoje usłyszeć...a ta spała w najlepsze całe 3 godziny.....także sen ma mocny ten mój skarbeczek!!!!
jeszcze raz wszystkiego najlepszego...Niech spełniają sie marzenia a zdrowie dopisuje!!!!!

a my dla odmiany pospaliśmy, Tomek przebudził się po 5 ale przytulony do mamy czy wciśnięty tak że odkleić nie można dospaliśmy wszyscy do prawie 8 :szok: miły początek roku:tak:
w planach na dziś był obiad u teściowej ale że młody chory więc zostajemy w domku ( jak miło :-D) i sie lenimy

Klementinka, zyraffka jak Wasze piwkowanie?
zyrafka mmmmmm torcik pewnie pycha, ja najbardziej lubię takie proste i szybkie kombinacje ( juz sobie zapisałam Twoja wersję)

Gosiagro przepis na Izaure na odp.wątku ( to takie połączenie murzynka i sernika)

Perfecta, Koriander kochane powaliłyście mnie wczoraj na kolana tymi życzeniami, ogromniasty buziak dla Was

Lencja najważniejsze żeby mama była pod stałą kontrola lekarza, jeszcze raz dużo zdrówka dla niej

Kasiek super że zabawa udana, a ciekawe jak reszta naszych imprezowiczek?

Izia tekst o wapniakach boski;-)

reklama
Witam sie w Nowym roku:)

KOchane rowniez wam Zycze Szczesliwego Nowego roku!!! Duzo zdrowka,spelnienia marzen, i oby ten rok byl lepszy od zeszlego!
Bardzo dziekuje za zyczenia przesliczne sa! DZiekuje za mile przyjecie mnie do waszego grona po tak duzej przerwie:)
JESTESCIE NIESAMOWITE:):-)

Moja
Amelcia tez przespala fajerwerki:) ja robilam za kierowce,braci z imprez odbieralam..wiec nie pilam,milo go spedzilismy w domku.siedzielismy do 5 rano,ale za to tatus z corka pozwolili mi pospac do 11:)

Lencjo mam nadzieje ze ten rok bedzie lepszy dla twojej mamy!

kasiek mlody udany hehe:)

Do góry