reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Wszystkim Wam i całym Waszym rodzinką z całego serca życzę!!!

Życzę zdrowia, pomyślności, szczęścia w "totku" i w miłości.
Radość niech w naszych sercach zamieszka,
aby zawsze uśmiech na twarzach widniał.
A na pecha złego sam znajdź coś wesołego.
Ale to jeszcze nie wszystkie życzenia,
bo nie było w nich nic o marzeniach.
Więc niech spełniają się marzenia krok po kroku w tym nadchodzącym, nowym roku.

reklama
Hej hej

KOCHANE MOJE CZERWCÓWECZKI ŻYCZĘ WAM BY TEN NOWY ROK KTÓRY PRZYCHODZI BYŁ LEPSZY OD TEGO KTÓRY ODCHODZI! SPEŁNIENIA MARZEŃ , ZDROWIA , POCIECHY Z DZIECIÓW:p I MAŁŻÓW TEŻ! SAMYCH SUKCESÓW W ŻYCIU OSOBISTYM I ZAWODOWYM!!!!
A PONIEWAŻ UWIELBIAM WAS WSZYSTKIE I JESTEŚCIE MI BARDZO BLISKIE PONIŻEJ NAPISZĘ DODATEK DO OGÓLNYCH ŻYCZEŃ!!!

KOLENDERKO- TOBIE ŻYCZĘ POCIECHY Z LILUNI! SPRAWNEJ I BEZSTRESOWEJ PRZEPROWADZKI , POCIECHY Z PANA KOLENDROWEGO:) I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO I ZA TO ŻE JESTEŚ JAKA JESTEŚ!:tak: I ZDRÓWECZKA DLA MAMUSI !
LENCJO- JOLU KOCHANA DZIĘKUJĘ!!! POCIECHY Z NELUNI , SUKCESÓW W PRACY! I ZDRÓWKA DLA TWOJEJ MAMUNI!
GOSIU- WAM ŻYCZĘ POCIECHY Z MAJECZKI , SZYBKIEJ PRZEPROWADZKI DO NOWEGO MIESZKANKA, MĘŻOWI ZDRÓWECZKA I ŻYCZE WAM POWIĘKSZENIE RODZINKI W NOWYM ROKU!
KAŚKU- POCIECHY Z DAMISIA! BARDZO ALE TO BARDZO UDANEGO OTWARCIA NOWEGO SKLEPU. NIECH DRZWI SIĘ NIE ZAMYKAJĄ A KOLEJKI JAK PRL-U BĘDĄ!
MILUSIU- EWUNIU- POCIECHY Z BLIZNIĄT!!!! MNIEJ ICH ROJBEROWANIA! RYCHŁYCH ZARĘCZYN I WSPANIAŁEGO WESELISKA ! NIECH MIŁOŚĆ DODAJE CI SKRZYDEŁ!!!!
MILKA- KOCHANA JA TOBIE ŻYCZĘ DUUUŻO WYPOCZYWANIA BO PRACUŚ Z CIEBIE:) POCIECHY Z OLAFKA I ERCIA!!!!
KAJDUSIU- KOCHANA TOBIE ŻYCZĘ POCIECHY Z MAŁGOSI I PIOTRUSIA! SUKCESÓW I SATYSFAKCJI W PRACY! NASZA TY ARTYSTYCZNA DUSZKO KOCHANA! I DUZO ODPOCZYNKU W NOWYM ROKU!
MAMO KUBULKI- POCIECHY Z KUBULKI! I OBY W NOWYM ROKU PRZEZIĘBIENIA POSZŁY SOBIE PRECZ! :)
OLUVIP- KOCHANA TOBIE POCIECHY Z JAGODZIANKI ŚLICZNEJ I SZCZĘŚLIWEGO PRZYJŚCIA NA ŚWIAT MĘŻCZYZNY MIESZKAJĄCEGO W TWOIM BRZUSIU! WYBUDOWANEGO SZYBKO DOMKU I JESZCZE SZYBSZEJ PRZEPROWADZKI!
LIZKA- POCIECHY Z TRÓJCY PRZEŚLICZNEJ! I NIECH WSZYSTKIE PROBLEMY SIE SZYBCIUTKO POROZWIĄZUJĄ , IDA PRECZ I JUŻ NIE WRACAJĄ!!!!
EAGLE - KOCHANA DLA WAS POCIECHY Z ASI I TOMECZKA! ZDRÓWKA DLA MĘŻUSIA! a TOBIE SPOKOJNEGO PORODU I BUZIAKI DLA BRZUSZKOWEGO EAGIELKA!
AGI- KOCHANA WAM ŻYCZĘ POCIECHY Z LUSIAKA! I WSPANIAŁEGO ŚLUBU!!!! OBY PRZYGOTOWANIA BYŁY MNIEJ MĘCZĄCE. A TY SIE NIGDY NIE ZMIENIAJ :*
EMALIO- KOCHANA POCIECHY Z JASIŃKA I OLUNI!!!! ZDRÓWECZKA I DUŻO ODPOCZYNKU!!!:*
LENKO- POCIECHY Z GAJUNI! SZYBKIEGO POWROTU MĘŻA Z ZAGRAMANICZNYCH WOJAŻY! I MNUSTWO WSPANIAŁYCH UPIECZONYCH CIAST:)
KLEMENTINKO- KOCHANA POCIECHY Z JASIA I JEREMIEGO! ZDRÓWECZKA DLA WAS! :*
ŻYRAFCIU- KOCHANA POCIECHY Z ŁUKASZKA!!! I SZCZĘSLIWEGO ROZWIĄZANIA DLA CIEBIE . NIECH ŁUKASZEK MNIEJ CHORUJE W TYM ROKU , APETYTU NIECH MU NIE ZABRAKNIE I NIECH PIĘKNIE SPRAWUJE SIĘ W ŻŁOBKU!
KASIULKA - POCIECHY Z HANI I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA!
IZIATCZ- KOCHANA DUŻO SPOKOJNOŚCI W NOWYM ROKU! POCIECHY Z CHŁOPAKÓW!!!! I DUŻO WYPOCZYNKU!
EWELINKA- POCIECHY Z DZIEWCZYNEK I NOWEGO EKSPRESU:)
NADIKA- ZDRÓWECZKA DLA NATANKA I POCIECHY Z SYNUSIA!
ANIK- POCIECHY Z DWÓJECZKI NIECH ZDRÓWKO WAM DOPISUJE!
AGAST - POCIECHY Z JAGÓDKI I HANECZKI! I JAK MNIE PAMIEC NIE MYLI DLA CIEBIE WSPANIAŁEGO POWROTU DO PRACY!
AVENA - ZDRÓWKA I SZCZESCIA DLA wAS DZIEWCZYNKI!POCIECHY Z IGUNI!
ZDEC- KOCHANA DLA WAS TEŻ ZDRÓWKA I SPELNIENIA MARZEŃ!
MIMI- POCIECHY Z DZIEWCZYNEK I DUŻA BUZKA DLA CIEBIE ZA TO ZE TAKA SUPER DZIELNA JESTEŚ!
ASENCJA- KOCHANA POCIECHY Z CHŁOPAKÓW A DLA CIEBIE DUŻO SZCZESCIA!
JULIA- POCIECHY Z AMELKI !
ADOREA- POCIECHY Z KRZYSIUNIA , WIELKIEGO ZBIORU JABLEK NA JESIENI! A WAM SZCZEŚCIA W NOWYM DOMKU ŻYCZĘ!
HEFI- KOCHANA ZDRÓWKA I SZCZEŚCIA DLA wAS DZIEWCZYNKI!
IWKA- SZCZĘŚCIA , ZDRÓWKA I SŁODYCZY DLA WAS
KONNICZYNKO- DLA WAS RÓWNIEŻ DUŻO SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA MARZEŃ !
OLA-FASOLA- KOCHANA POCIECHY Z KLARCI I DUŻO USMIECHU I SZCZESCIA W NOWYM ROKU!
EWO - POCIECHY Z KAROLCI! UDANEJ WYPROWADZKI DO RADOMIA WAM ZYCZĘ. I DLA CIEBIE ODPOCZYNKU , BO PEWNIE ZMĘCZONA TYMI JAZDAMI DO WAWKI JESTEŚ!
ITKO- KOCHANA BUZIAKI WIELKIE DLA WAS!!!!!ZDRÓWKA

KOCHANE JAK KOGOS POMINĘŁAM TO NIE CHCIAŁAM I NA PEWNO JAK ZAUWAZE TO DOPIESZĘ !

AJ LOW JU OLLLL:p:p
:-D:-D:-D:tak::tak:
HAPI NIU JERA!!!!

Ostatnia edycja:
Kochane Czerwcoweczki Ja pewnie zajrze kolo polnocy bo siedzimy razem z ogromna iloscia przeroznych drinkow i koktajli ale zloze zyczenia juz teraz bo nigdy nic nie wiadomo a noz za piec dwunasta zasne snem niedzwiedzim :-D
Wszystkiego o czym marzycie, niech sie spelnia te najskrytsze i te najbanalniejsze zyczenia krazace po waszych glowach! Niech nasze wszystkie ciezarowki rozpakuja sie bezpiecznie szybko i bezbolesnie, niech nasze Dzieciatka sprawiaja nam jak najwiecej radosci, bo piekniejszego daru nie mozna sobie bylo od losu wymarzyc!!!
A wszystkim z was ktore tego pragna zycze rychlego zafasolkowania, niech spelni sie to najcudniejsze marzenie jak najszybciej!

A ze jeszcze mam sekundke:

Perfecta
kochana wlasnie ci przeslalam zyczenia, ale fantastyczny post, podpisuje sie pod nim rowniez!!!! :*:*:* TUlaski dla ciebie wspaniala Kobito i dla twych Mezczyzn !

gosiu tobie zycze tak mocno ze az boli!! Wiesz czego :biggrin2::biggrin2: I ciesze sie tak ogromnie ze sie juz za 2 tygodnie:szok::-D wysciskamy i pogadamy!!

Kajdusiu waszej calej rodzince slemy ogromnego buziaczka!! Myslimy o was czesto i do zobaczenia w lutym!!! Przytulamy wirtualnie dzielnego Piotrusia i wspanialego Gosiaka, zyczymy udanego Sylwestra bo na pewno taki bedzie niezaleznie o ktorej sie zacznie :biggrin2:

milusiu dla ciebie ten rok bedzie wyjatkowy juz to wiem :biggrin2: Kochana w zeszlym roku zyczylam ci odmiany losu, w tym pozostaje mi zyczyc by ta zmiana trwala wiecznie!!!! Wielki buziak dla twoich wspanialych (trzech) chlopow nasza kochana telenowelistko :-D

Kasiek mam nadzieje ze wam wszystko tez sie ulozy, bedziesz czerpala duzo radosci z pracy i z cudnego synka!! Oby wszystkie problemy rozwiazaly sie pomyslnie, cieplo mysle o waszej rodzinie i zycze wam jak najwiecej szczescia!!

Lencja tak mi przykro z powodu twojej mamy, bede trzymala kciuki tak mocno jak tylko potrafie zeby wszystko pozytywnie sie zakonczylo!! Dla ciebie meza i Nelci duzo duzo zdrowia szczescia i spokoju w nowym roku, aby wasze plany ulozyly sie tak jak sobie tego zazyczycie! :*

mama kubulki tobie chyba tez moge smialo zyczyc zafasolkowania bo cos czuje ze sie na to szykujecie??:-D Sukcesow w pisaniu pracy doktorskiej, bardzo sie ciesze ze mamy na forum tak wyksztalcona kolezanke :tak: Pociechy z Kubusia i z tego drugiego doroslego "dziecka":biggrin2:

eagle zyraffko oluvip
oby wasz porod przebiegl jak z procy!!!! Aby wam zdrowie dopisywalo i dolegliwosci ciazowe omijaly szerokim lukiem!!! Duzo duzo pomyslnosci dzielne brzuchatki!

Klementinko, Milko mimi
i wszystkie podwojne mamy dla was wielki podziw i szacun!!! Jestescie wspaniale, uwielbiam czytac wasze historie i to mnie motywuje do pozytywnego myslenia ze moze rodzenstwo dla Lilci jednak trzeba bedzie kiedys rozwazyc :-D

ita85 dla ciebie wielki buziak kochana, odezwij sie kiedys albo chociaz daj znac jak juz Marcelek bedzie po drugiej stronie!!

Anik79 dla ciebie Oskarka Wikusi i meza rowniez najcieplejsze zyczenia, ale ci Oskar pieknie wyrosl! Oby tak dalej, niech sie zdrowo twoje pociechy chowaja :tak:

Kochane jak sie zawezme i bedzie chwila to odpisze calej reszczie, a jesli mi sie to nie uda to plissssss forgiw miiiiiiiiiiiiiiiiii

Ostatnia edycja:
Kochane moje najwspanialsze i najcudowniejsze

Życzę Wam aby ten zbliżający sie wiekimi krokami Nowy Rok
był dla Was jak najwspanialszy...

Niech spełnią sie wasze wszelkie marzenia,
niech żadna z Was nigdy sie nie zmienia...
Bo wszystkie jesteście cudowne i miłe
i z Wami chcę spędzać najpiękniejsze chwile...
Oby los Wam sprzyjał i dawał radości
i wspaniałe chwile pełne słodkości!!!!
Niech ciepło rodzinne i matyczyna miłość
rozgonia wszelkie smutki, żale oraz złość!!!
Więc życzę Wam kochane wszystkiego co najlepsze
oby Wasze życie było jeszcze lepsze!!!
Oby usmiech promienny był na Waszej twarzy
a wszystko co cudowne niech się Wam wydarzy

Przesyłam Wam buziaki z głębi serca mego
jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZGO!!!!

LOVE YOU!!!!!

Agi tobie zycze by sie wszystko dobrze ulozylo w waszym zyciu tak jak tego pragniecie..zeby nikt sie nie wtracal i radosc przepelniala kazdy dzien bo macie CUDOWNE dziecko!! I bedziecie mieli wkrotce wspaniale wesele!!! Kochana zdrowka dla Polusi na pewno po zabiegu wszystko bedzie juz dobrze! Wielki dla was buziaczek wspaniale kobitki!!!!

Witajcie!
My w domku zostaliśmy, choć mieliśmy zaproszenie od jednej Czerwcóweczki mamy Klary :tak: Hanka za to na imprezie u babci:)) My się z Jagodą nie wybraliśmy bo ona by mi raczej nie zasneła poza domem a nie miałam jej z kim zostawić z resztą ja jej jeszcze nigdy nie zostawiłam z nikim obcym!!!:szok:
Jeśli chodzi o menu to zrobiłam sernik nowojorski bo go uwielbiamy, sałatkę i śliwki zapieczone w boczku:))

W Nowym Roku życzę Wam wszystkim i Waszym rodzinom przede wszystkim zdrowia bo jak ono bedzie to wszystko inne się uda!!! I oby pogłoski o rzekomym kryzysie, ktory ma nadejść w 2012 okazały się stekiem bzdur!!

Perfekta- zszokowałaś mnie swoim postem!!! Bardzo Ci dziękuję i również życzę wszystkiego najpiękniejszego i najlepszego!!!!!!

reklama
Do góry