Kochane Czerwcoweczki Ja pewnie zajrze kolo polnocy bo siedzimy razem z ogromna iloscia przeroznych drinkow i koktajli ale zloze zyczenia juz teraz bo nigdy nic nie wiadomo a noz za piec dwunasta zasne snem niedzwiedzim
Wszystkiego o czym marzycie, niech sie spelnia te najskrytsze i te najbanalniejsze zyczenia krazace po waszych glowach! Niech nasze wszystkie ciezarowki rozpakuja sie bezpiecznie szybko i bezbolesnie, niech nasze Dzieciatka sprawiaja nam jak najwiecej radosci, bo piekniejszego daru nie mozna sobie bylo od losu wymarzyc!!!
A wszystkim z was ktore tego pragna zycze rychlego zafasolkowania, niech spelni sie to najcudniejsze marzenie jak najszybciej!
A ze jeszcze mam sekundke:
Perfecta kochana wlasnie ci przeslalam zyczenia, ale fantastyczny post, podpisuje sie pod nim rowniez!!!! :*:*:* TUlaski dla ciebie wspaniala Kobito i dla twych Mezczyzn !
gosiu tobie zycze tak mocno ze az boli!! Wiesz czego

I ciesze sie tak ogromnie ze sie juz za 2 tygodnie

wysciskamy i pogadamy!!
Kajdusiu waszej calej rodzince slemy ogromnego buziaczka!! Myslimy o was czesto i do zobaczenia w lutym!!! Przytulamy wirtualnie dzielnego Piotrusia i wspanialego Gosiaka, zyczymy udanego Sylwestra bo na pewno taki bedzie niezaleznie o ktorej sie zacznie
milusiu dla ciebie ten rok bedzie wyjatkowy juz to wiem

Kochana w zeszlym roku zyczylam ci odmiany losu, w tym pozostaje mi zyczyc by ta zmiana trwala wiecznie!!!! Wielki buziak dla twoich wspanialych (trzech) chlopow nasza kochana telenowelistko
Kasiek mam nadzieje ze wam wszystko tez sie ulozy, bedziesz czerpala duzo radosci z pracy i z cudnego synka!! Oby wszystkie problemy rozwiazaly sie pomyslnie, cieplo mysle o waszej rodzinie i zycze wam jak najwiecej szczescia!!
Lencja tak mi przykro z powodu twojej mamy, bede trzymala kciuki tak mocno jak tylko potrafie zeby wszystko pozytywnie sie zakonczylo!! Dla ciebie meza i Nelci duzo duzo zdrowia szczescia i spokoju w nowym roku, aby wasze plany ulozyly sie tak jak sobie tego zazyczycie! :*
mama kubulki tobie chyba tez moge smialo zyczyc zafasolkowania bo cos czuje ze sie na to szykujecie??

Sukcesow w pisaniu pracy doktorskiej, bardzo sie ciesze ze mamy na forum tak wyksztalcona kolezanke

Pociechy z Kubusia i z tego drugiego doroslego "dziecka"
eagle zyraffko oluvip oby wasz porod przebiegl jak z procy!!!! Aby wam zdrowie dopisywalo i dolegliwosci ciazowe omijaly szerokim lukiem!!! Duzo duzo pomyslnosci dzielne brzuchatki!
Klementinko, Milko mimi i wszystkie podwojne mamy dla was wielki podziw i szacun!!! Jestescie wspaniale, uwielbiam czytac wasze historie i to mnie motywuje do pozytywnego myslenia ze moze rodzenstwo dla Lilci jednak trzeba bedzie kiedys rozwazyc
ita85 dla ciebie wielki buziak kochana, odezwij sie kiedys albo chociaz daj znac jak juz Marcelek bedzie po drugiej stronie!!
Anik79 dla ciebie Oskarka Wikusi i meza rowniez najcieplejsze zyczenia, ale ci Oskar pieknie wyrosl! Oby tak dalej, niech sie zdrowo twoje pociechy chowaja
Kochane jak sie zawezme i bedzie chwila to odpisze calej reszczie, a jesli mi sie to nie uda to plissssss forgiw miiiiiiiiiiiiiiiiii