reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny:))

milka, eagle- u mnie dobrze, coraz lepiej się czuję :-) we wtorek mam wizytę, która się strasznie stresuję.

zrobiłam już torcik sylwestrowy- sama go tak nazwałam hehe:-), karkówka przyprawiona, robię pieczona w plastrach z morelami i śliwkami suszonymi i cebulką pyyycha, jeszcze "frędzle" mąż sobie zażyczył (paski piersi z kurczaka obtoczone w panierce i smażone) z sosem czosnkowym, zapiekanki i frytki i brzoskwinie nadziewane tuńczykiem :)) i nic więcej nie robię, męża siostra jeszcze pewnie coś przyniesie.
Wolałabym spędzić sylwestra tylko z mężem ale niech już będa goście, oby było miło. Mam piwka 0% więc będę szaleć.

tak tylko o sobie, bo lece dalej do kuchni póki mam energię, która mi ucieka w najmniej oczekiwanych momentach :baffled: jeszcze może później zajrzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiagro bo Majusia to bardzo mądra i grzeczna dziewczynka a chciała dać dobry przykład młodszemu, a przede wszystkim pokazać że będzie świetną starsza siostrą:-)

Klementinka, Zyraffka i to piszą mama 2 maluszków i kobieta w ciąży tyle spraw ogarniętych o tak wczesnej porze:tak:
a co za słodkości robicie? torcik sylwestrowy to jaki? ja przymierzam sie do Izaury ale to jak małż wróci z pracy bo musi sie serem białym zająć, sałatka juz jedna zrobiona, druga czeka w kolejce
poodkurzane, jeszcze tylko pranko wrzucić co by mi nie zalegało na nowy rok i "wymęczyć" psa na spacerze bo później nie będzie jak i imprezke czas zacząć:-D:-D

Kasiek dobrze że synuś lepiej, szampańskiej zabawy życze, wytańcz sie za nas które nie mogą

ja też nie wiem jak z czasem więc już teraz składam najlepsze życzenia aby ten Nowy 2012 Rok był lepszy od poprzedniego, przede wszystkim zdrowia, radości i miłości, zadowolenia z pociech tych mniejszych i większych, zrealizowania wszystkich postawionych celów i spełnienia marzeń

k087.gif
k107.gif

Ostatnia edycja:
eagle bo to tak jest, jak sie nie ma czasu to sie go wszedzie znajdzie, zreszta pewnie sama wiesz to najlepiej;-)
zyraffko menu wystawne ze hoho, ja tylko skromny jablecznik z Jaskiem zagniootlam a teraz meczy mnie balonami, mam z nimi tanczyc
kasiek super ze uda wqam asie isc, wybaw sie za wszystkie siedzace w domu:-)

ja juz czekam na meza zeby przygotowac cos na wieczor, tez mam pivko 0% wiec zyraffko pomysle o tobie otwierajac je

eagle- jeszcze musze posprzątać w kuchni. torcik sylwestrowy bo będzie jedzony w sylwestra:)) wykombinowałam sama- biszkopt posmarowany dźemem z czarnej porzeczki przekładany kremem z bitej śmietany i serka mascarpone a na wierzchu borówki zalane galaretką.

klementinko- ja tez pomyślę o Tobie :-)

nie wiem w co się ubrać :baffled:

Udanej zabawy sylwestrowej lub wieczorku sylwestrowego przy telewizorku:)) też może być przecież udany :-)

a w Nowym Roku życzę zdrówka, samych sukcesów i spełnienia marzeń:-)

zyrraffka - łuu, zaszalałaś z tym menu:-):-) torcik brzmi bardzo apetycznie:tak: u mnie tylko sałatka, pierożki z ciasta francuskiego z sosem czosnkowym a na deser kokosowa panna cotta z galaretką z granata, rozerwiemy się a co:laugh2::laugh2:

klementinko - a ty jakie ciacho pieczesz?:-)

eagle - podrzuć przepis na tą stefankę, nigdy nie robiłam

koriander
- a ty jakie ciacho wykombinowałaś?

Wszystkim udanej zabawy życzę a w Nowym Roku samych pomyślności, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń!!!
:-):-)

reklama
[h=6]Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,
a w waszych domach niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.
Niech spełnią się wszystkie marzenia,
a gdy się one już spełnia niech los dorzuci garść nowych,
bo tylko one nadają życiu sens!

Szczęśliwego Nowego Roku!!!

Oby był lepszy od mijającego!!!
[/h]

Do góry