reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie pod koniec roku, mieliśmy być jeszcze u teściów ale wróciliśmy w tempie przyspieszonym bo moja mama trafiła do szpitala... Ma problemy z sercem :(
To nie jest dobry koniec roku :(

reklama
Lencja zdrowka dla mamy

Agi jak Wam poszlo ? aaaa doczytalam w sumie szkoda jak sie juz nastawilas

Zyrafka a ty jak sie masz??

Kasiulka karmisz dalej jak mdlosci ?

Kasiek ale Wam numer Damianek chce wywinac

Eagle Perfekta Nadinka nie wiem co z naszymi dzieciakami al jak pomysle ze mialabym Ercia jeszcze od cycka odstawic to chyba bym sie musiala wyprowadzic do lasu....

Lena u mnie pogoda ta sama nawet nie wyszlam dzis z chlopakami z domu

Julia pieknie razem wygladacie bedzie z Ciebie piekna panna mloda, a pierscionek sliczny w moim stylu tez lubie delikatne

Perfekta jak lodowka?

Iza widze ze u Ciebie jak u nas spac sie nie da, moj chlopa sie wyprowadza w nogi lozka bo Erk co prawda mnie przytula ale jego kopie :)

Eagle Ola u Was na odwrot niz u mnie w drugiej ciazy wiedzialam ze posypac sie moge szybko ale chociaz bylam koncowke w domu nic nie robilam zeby sie przygotowac torbe spakowalam dopiero jak poczulam ze cos sie swieci , a co dzien mowilam mezowi gdzie ma czego szukac jakby co......

dzis przytrafilo mi sie cos czego nie mialam od lat, Eryk spal Olaf robil zadanie z religi a ja poszlam sprawdzic czy sie Erko nie odkryl no i zostalam u niego po jakims czasie przyszedl Olcio i wlazl do mnie do lozka i zasnal !!!! taki wielgachny chlop ! spal jeszcze dlogo po tym jak wstalam z Erykiem wkoncu zagonilam Ercia zeby go budzil bo w nocy by chlopak mial problemy. Eryk wszedl do lozka wlazl pod koc Eryka i zaczal go przytulac tak jak tuli tylko mnie w nocy :)) raczkami dokokola szyji i gladzenie buzi i wlosow normalnie szok. Oli dla odmiany tak kocha ercia ze poprosil dzis o pizame z kubusiem puchatkiem.... nawet na drzwiach ponaklejal rysunki z Kubusiem a w przedszkolu rysuje tylko Kubusie dla Ercia, dzis mu zapowiadal ze jutro o 11.30 leci Kubus. Normalnie wymiekam ciekawe kiedy im sie skonczy

Lencja- Kochana przytulam Cię bardzo mocno, mam nadzieję, że to tylko tak brzmi poważnie, że na strachu się skończy.... Buziaki....:-(
Milka- jakbym czytała o moich Robakach :tak: Piotruś z kolei rysuje Gosi Teletubisie, oni w ogóle trzymają razem sztamę, Gosia jak wie, że czegoś nie załatwi z nami to leci się pożalić Piotrkowi (na przykład z pilotem, żeby ten jej puścił bajkę), a dzisiaj jak rozmawiali ze sobą przez telefon to myslałam, że się posiusiam ze śmiechu i z rozczulenia :-DNo i to ich przytulanie się, ach...

A my wczoraj znów mieliśmy wczoraj koncert z kolędami, na szczęście na razie spokój z tym, a płyty są już w tłoczni :-p Sylwester w domu, przyjedzie tylko małżeństwo naszych przyjaciół z dwójką synów, z tym, ze do 23 będziemy sami z tym kolegą i dzieciakami, a nasi małżonkowie dojadą później, bo grają koncerty sylwestrowe....:-(
jutro życzę genialnej zabawy zwłaszcza tym, które udają się "pofikać"!!! Wybawcie się porządnie za całą naszą resztę :-D:-D
Dobranoc królewny :-)

kajdusia można gdzieś usłyszeć Wasze kolędy, macie nagrane?

Milka
ale super, ze dzieciaki się tak kochają;)

Lencja trzymam kciuki, będzie dobrze!

Izia u nas też kiepsko ze spaniem, trzymam kciuki, żeby Michasiowi się poprawiło

Kasiek
zdrówka dla Damisia

Olavip współczuje wrazen i stresu, dobrze ze nic sie nie stało i skonczyło się na strachu;)

Julia ładne dziewczyny jesteście;) zapodaj linka z pierścionkiem

Klementynka
mi też się marzy cafessimo

Agi suknia super w moim stylu, a pasek koniecznie chcesz bordowy? Może róż np. brudny róz, jeśli chcesz żeby się rzucało w oczy, widzialam dziewczynę z bordowymi dodatkami i wygladała kiepsko, za Duzy kontrast i sama mówiła, ze zaluje,

Ja chcialam dodatki rozowe do ślubu, ale jak się okazało ze będę miala 8 druhen (4 małe i 4 duże) w dodatku ubrane tak samo na różowo, to stwierdziłam, ze może ja będę calkiem biała, żeby nie przesadzac i teraz jak patrze na fotki to się ciesze J w sumie nie jestem zwolenniczką różu, ale do ślubu świetnie pasuje

Szczęśliwego Nowego Roku! Szczególnie wyjatkowy ten rok będzie dla naszych kochanych ciężarówek! Trzymajcie się dziewczyny, ciekawe kto jeszcze urodzi w 2012;)))))))))))

Jolu - kochana przytulam mocno!!!! Jak się dziś mama czuje??? Życzę jej dużo zdrówka!!!

kasiek
- a jak Damiś? idziecie dziś się bawić?

agi
- to kciuki zaciśnięte dalej

Milka, kajdusia - aż mi sie łezka kręci jak czytam wasze opisy kochającego się rodzeństwa, mam nadzieję, że ja kiedys też taki widok ujrzę:tak:

Stary Rok... Wysadź go z fajerwerkami!
Nowy Rok... Zaproś go do siebie!
Pożegnaj 2011 i wszystkie nieszczęśliwości z nim związane.
Powitaj 2012 w perspektywie zaczynania wszystkiego od początku!
W tę noc wyjątkową, podczas której w czasie sekundy stajemy się o rok starsi.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU KOCHANE MAMUSIE:*

witam sie i ja w tym ostatnim dniu tego roku

jak tam kreacje gotowe? wszystkie szykują sie na bóstwa

Agi szkoda że dopiero we wtorek bo jak już sie na to przygotowałaś i miałybyście już za sobą, ale co sie odwlecze.... będziemy trzymać kciukasy i we wtorek oczywiście

Lencja zdrówka dla mamy, jak sie czuje? mam nadzieję że trafiliście na fachową pomoc lekarską, oby Nowy Rok przywitał Was dobrymi wiadomościami

kasiek jak Damiś? wychodzicie na imprezke czy jednak w domku?

Milka uwielbiam czytać o Twoich chłopakach, ja tam myślę że im tak zostanie na zawsze, to prawda ze nie ma nic lepszego dla dziecka niż rodzeństwo, moje choć mniejsze ale i tak swietnie sie razem dogaduja, owszem czasem maja odmienne zdanie i "awantura o zabawkę" w sekundę gotowa ale jedno za drugim jest bardzo a widok kiedy razem psocą, przytulają się, bawią są, tańczą są bezcenne

ja się uśmiałam wczoraj gdy Asia miała pozbierać zabawki i co zrobiła? zawołała Tomka żeby jej w tym pomógł, efekt taki że młody więcej pozbierał niż ona ( nie ma to jak się odpowiednio ustawić:tak:) ale widok jak mu tłumaczyła co ma gdzie położyć rewelacyjny az musiałam męża zawołać żeby to zobaczył

Kajdusia nic sie nie chwaliłaś płytami? ze my tu mamy taka artystkę, gratki

mama Kubulki a może Ty dołączysz do grona zaciążonych?;-)

Gosiagro doczekasz sie takiego widoku jestem tego pewna a póki co Majusia będzie trenować "miłość bratersko-siostrzaną" z Dawidkiem

Gosiagro doczekasz sie takiego widoku jestem tego pewna a póki co Majusia będzie trenować "miłość bratersko-siostrzaną" z Dawidkiem

oj żebyś wiedziała:-) wczoraj Dawidek po raz pierwszy odwiedził Majusię we Wrocławiu, matko co się działo, jak ona koło niego skakała, jaka szczęśliwa była:-D misie mu wszystkie przynosiła:szok::laugh2: świetny widok:tak:
najbardziej się uśmiałam z tego bo ona nie lubi ostatnio przebierania pampersa, ale Dawidek był przewijany to ona też, leżała spokojnie, że aż swojego dziecka nie poznałam:-D:-D:rofl2:

reklama
Lencjo trzymam kciuki za mame i zycze Wam poczatku roku 2012 o niebo lepszego niz koncowki 2011!!!
Gosiagro a Wam zycze zeby podobny widok jak u Milki cieszyl wasze oczy juz w 2012 roku;-)
Milka ale slodkie rodzenstwo, moje lobuziaki jeszcze skape w okazywaniu sobie uczuc ale najfajniej jak Jas rozdziawia buzie i tak caluje Jeremka
eagle spryrtna Asia :-D
Kajdusiu oby mezowie szybko wrocili zebyscie zdazyli sie wysciskac o polnocy:-)

ja juz poodkurzalam katy, miesko na jutro sie rozmraza, jeszcze zostalo ciacho do upieczenia ale to jak maz wroci i jakas kolacja do przygotowania

Do góry