reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zobacz załącznik 420774

i nic nie widac;/ ehh postaram sie na stronie znalesc Yes i wam linka puszcze...

Zobacz załącznik 420775
to jest I swieto zrobione

super wyglądacie, a pierścionek bardzo ładny. Ja tam też mam skromny, bo mi się takie podobają! Mój K miał zastrzeżenie że ma być delikatny i wybrał idealny! hehe u kogoś może wielkie "diamenty" i grubaśne obrączki wyglądają ładnie, ale ja nie czuję się w takim czymś.... Na moje super:tak:

reklama
ola a jak Twoje przygotowania na marzec? ruszyłaś coś z zakupami?
eeee no ruszyłam, bo boję się że mnie w styczniu lekarz będzie kazał się położyć.... i trochę mnie przestraszył tym możliwym przedwczesnym porodem... dziś kupiłam torbę do szpitala;-) na gwiazdkę mamusia sprezentowała mi koszulę, więc coś już do siebie mam. A dla dziecka echhh... kurde ale wszystko ma ceny... coś tam zakupiłam,że w razie co <odpukać
> jakoś byśmy przeżyli, ale jeszcze muszę dokupić sporo. Body mam trochę po Jagodzie, trochę kupiłam w Pepco <swoją drogą są promocje...> a poza tym muszę coś cieplejszego kupić-jakieś pajace, śpiochy, jakiś dresik, no i kocyki echhhh ale spokojnie... śmiałam się że będę robić zakupy na początku marca i takie miałam plany,ale teraz się stresuję tym rozwarciem i miekką szyjką i chyba w styczniu/lutym zmuszę się do tych zakupów... A Ty jak tam??:-)

eeee no ruszyłam, bo boję się że mnie w styczniu lekarz będzie kazał się położyć.... i trochę mnie przestraszył tym możliwym przedwczesnym porodem... dziś kupiłam torbę do szpitala;-) na gwiazdkę mamusia sprezentowała mi koszulę, więc coś już do siebie mam. A dla dziecka echhh... kurde ale wszystko ma ceny... coś tam zakupiłam,że w razie co jakoś byśmy przeżyli, ale jeszcze muszę dokupić sporo. Body mam trochę po Jagodzie, trochę kupiłam w Pepco a poza tym muszę coś cieplejszego kupić-jakieś pajace, śpiochy, jakiś dresik, no i kocyki echhhh ale spokojnie... śmiałam się że będę robić zakupy na początku marca i takie miałam plany,ale teraz się stresuję tym rozwarciem i miekką szyjką i chyba w styczniu/lutym zmuszę się do tych zakupów... A Ty jak tam??:-)
ja właśnie dziś zebrałam się za przegląd czego ile mam jeśli chodzi o ciuszki ale nie dokończyłam bo wpadła moja mama

napewno musze zakupic jakiś cieplejsze pajacyki, dreski coś w tym stylu, kocyki to tak z pilniejszych rzeczy w sumie kosmetyki czy drobiazgi apteczne dla dzidzi jakieś tam się znajda wiec tragedii nie ma, napewno musze zakupic oilatum do kąpieli, jakies płatki do mycia buźki, 2 paczki pieluch 1 i jedna 2 juz mam plus chusteczki więc gdyby co zdąży sie dokupić,
muszę pomyślec o zakupach dla siebie jakies wkładki laktacyjne, podkłady, koszula do szpitala
kurcze tak sobie myśle że w razie W cos by sie znalazło, ale z drugiej strony jakby podsumowac ile tych drobiazgów jeszcze się uzbiera to masakra, jakoś tak od kilku dni zaczęlo mnie to przerażać i jakoś tak sie zamartwiam ze nie zdążę ze wszystkim, postanowiłam sie ostro zabrać za przygotowania w przyszłym tygodniu (teraz nie mam jak bo młody chory i Asia ma wolne w przedszkolu) ale od 8-9 mój bedzie miał kilka dni urlopu więc wyruszam na łowy tak żeby początkiem lutego mieć juz wszystko

aaaa i jak będę 10 na wizycie musze sie dopytac ginki odnośnie tego "planu porodu" czy jakoś tak?

zyrafka a Ty jak się czujesz? jak Łukaszek przeszła mu juz choroba?

Agi
nadal &&&&&&

Ostatnia edycja:
Dzęki dziewczyny.....Ale zabieg bedzie we wtorek....Na razie kazała mi kupic taki lek znieczulający posmarować mała 30 minut przed wizytą i we wtorek o 16.30 jej rosklei....Także będe was prosic o kolejne kciukasy w przyszłym tygodniu.....jesteście najwspanialsze pod Słońcem!!!!!

Dzęki dziewczyny.....Ale zabieg bedzie we wtorek....Na razie kazała mi kupic taki lek znieczulający posmarować mała 30 minut przed wizytą i we wtorek o 16.30 jej rosklei....Także będe was prosic o kolejne kciukasy w przyszłym tygodniu.....jesteście najwspanialsze pod Słońcem!!!!!
kochana nie martw sie dasz rade! ten woreczek to na pewno ten sam jaki stosuja do lapania moczu u niemowlat (my tez go uzywalismy) Ma dwa plasterki po bokach i dziurke (na wiadomo co:-)) Jak go naklepisz Polci przy zmianie pampersa to nawet nie zauwazy ze cos tam ma. Buziaczki dla was dzielne kobitki!

reklama
tak Kasiu, emla....wiesz cos o tym....Bo ja sie boję czu uda mi sie to Polci założyc....Bo tam jest jakiś woreczek który trzeba będzie założyc Polci na wiadomo co własnie razem z ta maścią w srodku!!!!

woreczek? hmmm

Wiem, że emla jest w kremie i jest tez w plasterkach - te własnie zawsze zakładam Hani przed szczepieniem. Wygląda prawie jak zwykły plaster z maścią w środku

emla-plaster-2szt-vlarge.jpg

Do góry