reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny ostatnio rzadko zaglądam bo jakoś brak czasu i weny do pisania
święta minęły jakoś bez atmosfery zupełnie ja dopiero dzisiaj uzmysłowiłam sobie że jutro sylwester jestem do tyłu o jeden dzień bo już sama nie wiem czy noc jest czy dzień Michał daje czadu do wiwatu jak do tej pory narzekałam na jego spanie to się myliłam teraz to dopiero pokazuje co potrafi ostatnio nawet staram się nie kłaść go w dzień ale to też nic nie daje łudzę się że po nowym roku mu się odmieni:tak:
widzę że agi ostro przygotowuje się do najważniejszego dnia piękna suknia i trzymam kciuki za dzisiaj
milusia buziak oby tak dalej należy ci się :tak:
no i nie wiem co jeszcze bo przeleciałam tylko pobieżnie bo mały mi nie da a jeszcze padła bateria w lapku a Michał co chwile wyciąga mi wtyczkę od ładowarki brrrrrrrr

reklama
Cześć! :-)

My mamy iść na sylwka na salę, ale jeszcze nie wiadomo czy pójdziemy... już zapłacone, ale... mały w nocy marudził, dziś stan podgorączkowy 37,6... nie chce jeść, w brzuchu mu jeździ i luźniejsze kupki robi... nie wiem czy to nie będzie jelitówka, więc jak by co to mogę oddać wejściówki na sylwka dla zainteresowanych!!! :no:

Agi - suknie piękna i kciuki zaciśnięte!

Julia - pierścionek śliczny! :) a Wy super wyglądacie ;)

Perfecta, Koriander, Gosiagro - :*

Milusia - baw się dobrze kochana :*

cześć dziewczynki
Agi- jestem dziś z Tobą myślami, trzymajcie się dziewczyny, napisz jak będziecie po.... Suknia bossska po prostu
Postaram się napisać więcej wieczorkiem....

agi-kciuki zacisniete współczuje tych nerw
olavip-masakra z tym zakrztuszeniem moja najstarsza kiedyś się paluszkiem zaksztusiła miała juz 3 lata cała fioletowa była wszyscy stali jak zahipnotyzowani nie wiedzieli co robić tylko ja ja do góry nogami wziełam i wypad
milusia-no no niezle sie rozwija:-)
julia-coś tam zawsze widac bardzo ładny pierścioneczek
agast-to mi dałas do myślenia z tym ekspresem jak by euro było w legionowie to juz bym poszła a tak niewiem czy ktos z dzieciakami zostanie jakbym chciała jechac szkoda ze nie dłużej ta promocja

Dzięki DZiewczyny.....Słow brak żeby opisać jak kochane jesteście.....Buziaki dla Was za trzymanie kciukasów i dobre słowa.....Ja zaczynam mieć nerwa bo Luska dzis nie poszła spac w dzień...wiec boje się że będzie marudna na wizycie.....Ach.....Nie wiem co jej sie stało....czuje coś czy jak???? Odezwę sie po....jeszcze raz dzieki.....

reklama
część wszystkim

ja od rana jakoś zabiegana a to zakupy a to lekarz i tak zleciało

Agi kciukasy mocno zaciśnięte, a co tam obiad poczeka, koniecznie daj znać jak juz będziecie po, a suknia śliczna a dla małej księżniczki Polci też już kreacja wybrana, moja kuzynka - a Tomka chrzestna też miała białą z bordowymi wstawkami a do tego wszystko inne utrzymane w tej kolorystyce zaczynając od zaproszeń, po bukiet dla młodej, dekoracja samochodu, kościoła, sali, tort wszystko było białe z bordowym super to wyglądało

milusia to sie szykuje wyjątkowa impreza, wybaw się za nas wszystkie i koniecznie foty wrzuć
ps ja z moim też szybko zamieszkałam bo chyba po miesiącu odkąd zostaliśmy parą a po kolejnym "powiekszyliśmy rodzinę" o psa co by było w komplecie i tak nam już zostało, reszta przyszła również z czasem, powodzenia dla Was

Koriander, Gosiagro, Nadika ja jak najbardziej za BB-owym sylwkiem, tylko pytanie czy doczekam do 24:-D

póki co w planach mała "imprezka" dla dzieciaków jakieś tańce, balony, piccollo etc dla nas na później jakaś sałatka, coś do zagryzienia, może Izaurę upiekę i tyle z atrakcji

Milka ha jakbym o Tomku czytała, mały "rzep-doklejka" jak ja to nazywam i zganiam wszystko na zęby plus choroba i liczę że za jakiś czas to minie bo choć uwielbiam takie przytulanie to nie wyobrażam sobie co bedzie za 2 miesiące jak pojawi sie jeszcze jedna konkurencja

Gosiagro tak tak dziękuje literki sie naprawiły:tak:

Klementinka oj to ciekawie i u Was było, a jak ogólnie współpraca chłopaków miedzy soba, jak radzisz sobie ze spacerami? masz jakiś podwójny wózek czy Jasio jak na starszego brata przystało na nóżkach spaceruje

Julia coś tam jednak widać, jak dla mnie śliczny a Wy obie też urocze dziewczynki

Izia zaglądaj jak tylko możesz, chyba większość dzieciaków teraz ma taki okres marudzenia, razem damy rade i jakoś to przetrwamy

Kasiek zdrówka dla Damisia a może to tylko od ząbków

i tyle z pisania bo maruda wstała;-)

Do góry