reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hejo
Dziekuje Kochane za miłe słowa:-)
Czuje się jak w bajce i wiem ze to ten właściwy, i nie istotne jest dla mnoe jak dlugo się znamy9ja czuje sie jak bym znała go od lat....)
Jestem przedstawiana jako jego przyszła żona:-D poznałam juz jego rodziców-on moich też i naprawde jest fajnie:-D
Po jutrze Sylwester........he he he to dopiero bedzie imprezka, czerwona sukienka juz w gotowości:-D jak nie zapomne to strzelę fotke i w new roku wstawie:-D
Dodam pikanteri i powiem że ojciec moich chłopców juz wie ze spotykam się z kimś i że to cos naprawdę poważnego..
.<jego mina bezcenna>:-D

Dzieciaki zdrowe, bardzo dobrze reaguja na M(mojego obecnego-bo tez m:-D) i sa teraz zupełnie inne, chyba czuja w końcu ojcowską milosć...........

Fajnie ze wszytsko idzie ku lepszemu!
Oby tak dalej:)

reklama
Olcio nocowal u swoich kuzynek dzis kuzynka u nas wiec pewnie jutro nie pospie zreszta dzis tez sie musialam zerwac bo bylam wzywana na komende wojweodzka w sprawie sprzed wiekow jako swiadek

Milusia nawet nie wiesz jak ciesza Twoje posty'

Agi suknia piekna kciuki zacisniete, jutro nie bede miala kompa ale daj znac jak poszlo

Ola strsu co nie miara Erk strasznie upomina sie o to co je Olaf wczoraj trzymalam mu mmsa zeby gryzl a nie polykal ale po Twojej historii koniec ulegania smarkaczowi

Ery taka paskuda ze juz nie mam sily co noc laduje u nas dzis do kompletu nie mial zamiaru zasypiac u siebie przetrzymalam go na syrenie chyba a poltora godziny zanim zasna, na nocniku nie chce siadac pupy pod prysznicem tez nie chce myc, caly czas by na mnie wisial. Wyszla druga 3 moze wkoncu cos wroci do normy

hej:-)
to może urządzić jakiegoś BB sylwestra:-D:-D my w tym roku nie pamiętam od ilu lat spędzimy sylwestra tylko we dwójkę:-)

Agi - trzymam dzisiaj za Was mocno kciuki!!!!!

Perfecta - jak tam Jaś i nocki?

kajdusia - a mi się właśnie do Dukana juz nie chce wracać, za bardzo polubiłam jeść;-);-)

eagle - no właśnie, pokaż brzuszek:-p literki sie naprawiły? jak nie to spróbuj naciśnąć jednocześnie CTR i przesuwaj scrollem myszki

olavip - matko, wspólczuje:-( Majusia na szczęście żadnych cukierków nie dostaje, też bym chyba zawału dostała:no:

Agi - suknia przepiękna!!!! A Polusia będzie w bordowej sukieneczce? Na pewno cudnie będziecie razem wyglądać:tak: Ja też welonu nie miałam, tylko kwiat we włosach:-)

koriander - a co to za humor?:blink::blink: niełdługo i go osobobiscie przepędze:tak::tak:

milka -
kiedy w koncu te zęby wyjdą, wrrr... Majusia wczoraj była nie do wytrzymania w dzień:no:

milusia
- ale romantic:-) super

Witam sie ja tylko na chwilke powiedzieć Agi - ŻE TRZYMAM KCIUKI NAJMOCNIEJ JAK POTRAFIĘ , PRZYTULAM MOCNO!!!!
Ola- współczuję i wiem jak sie czułaś - przeszłam to z Jasiem jak miał 2 czy 3 miesiące... i we wrześniu zakrztusił mi sie jabłkiem i od tamtej pory podaję mu tylko Lobo bo mięciutkie
Kochane resztę póżniej bo teraz chce zdazyć przed deszczem i śniegiem do sklepu bo lodówka wieje pustkami. Ja wykończona. Jaś ma chyba jakiś skok czy może 5 idą już sama nie wiem. 4 dni non stop na stand bya'ju i padam na pyszczek ...

Czesc dziewczyny:)

Milusia bardzo bardzo sie ciesze ze tak ci sie dobrze zaczelo ukladac w zyciu!:)

Agi trzymam mocno kciuki za zabieg coreczki! Suknia przesliczna:) mam nadzieje ze i sytuacja jest lzejsza w domu:)

Olavip nawet niemoge sobie tego wyobrazic tego co widzialas! Wspolczuje,moja AMelia jeszcze niedostaje takich twardych cukierkow, kiedys jablkiem sie dusila,ale cale szczecie moj wujeszek byl i zrobic cos bo ja stalam jak wryta;/

Lenko u nas tez pada,pogoda do dupy...;/ ale planujemy jechac na plac zabaw lub do marketu na male zakupy:)

Kurcze dziewczyny mam tak dupiasty aparat ze jak robie zdjecie to wychodzi strasznie niewyrazne;/ zaraz wstawie zdjecie nasze z wigili,bo na zamknietym niepotrafie heh;/

hej
dawno nie zagladalam ale mielismy gosci na swieta, jelitowke w domu, ogolnie duzo sie dzialo

Agi suknia sliczna, przypomnialy mi sie moje przygotowania do slubu,eh.... fajnie bylo
kciuki zacisniete,
ola wspolczuje strachu, ja mam lekka obsesje na tym punkcie i nawet winogrono robie na pol
julia pokaz zdjecie:-)
lena tez dorobilam sie cafessimo, mi kawka smakuje, tylko ja bezkofeinowa pije

my tez sylwestra w domu spedzamy, w nowy rok maz ma na rano (dostal "najlepsza" zmiane bo wszyscy wiedza ze ma male dzieci wiec nici z balowania), moj bezalkoholowy szampan juz sie chlodzi tylko nie wiem co na kolacje przygotowac
najwyzej zrobie deske serow, zurawine i winogrono do tego

moje starsze dziecko tez jakies marudne, potrafi stac na srodku pokoju i placz wymuszac bez powodu, ja stawiam na rozpieszczenie przez dziadkow,
przez kilka dni byl w centrum uwagi a teraz szara rzeczywistosc

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:)

Milusia bardzo bardzo sie ciesze ze tak ci sie dobrze zaczelo ukladac w zyciu!:)

Agi trzymam mocno kciuki za zabieg coreczki! Suknia przesliczna:) mam nadzieje ze i sytuacja jest lzejsza w domu:)

Olavip nawet niemoge sobie tego wyobrazic tego co widzialas! Wspolczuje,moja AMelia jeszcze niedostaje takich twardych cukierkow, kiedys jablkiem sie dusila,ale cale szczecie moj wujeszek byl i zrobic cos bo ja stalam jak wryta;/

Lenko u nas tez pada,pogoda do dupy...;/ ale planujemy jechac na plac zabaw lub do marketu na male zakupy:)

Kurcze dziewczyny mam tak dupiasty aparat ze jak robie zdjecie to wychodzi strasznie niewyrazne;/ zaraz wstawie zdjecie nasze z wigili,bo na zamknietym niepotrafie heh;/

napisałam Ci instrukcje na zamknietym:)a jak chcesz na zamknietym i dalej nie potrafisz wyslij mi na maila ja Ci wstawie:)

hej
dawno nie zagladalam ale mielismy gosci na swieta, jelitowke w domu, ogolnie duzo sie dzialo

Agi suknia sliczna, przypomnialy mi sie moje przygotowania do slubu,eh.... fajnie bylo
kciuki zacisniete,
ola wspolczuje strachu, ja mam lekka obsesje na tym punkcie i nawet winogrono robie na pol
julia pokaz zdjecie:-)
lena tez dorobilam sie cafessimo, mi kawka smakuje, tylko ja bezkofeinowa pije

my tez sylwestra w domu spedzamy, w nowy rok maz ma na rano (dostal "najlepsza" zmiane bo wszyscy wiedza ze ma male dzieci wiec nici z balowania), moj bezalkoholowy szampan juz sie chlodzi tylko nie wiem co na kolacje przygotowac
najwyzej zrobie deske serow, zurawine i winogrono do tego

moje starsze dziecko tez jakies marudne, potrafi stac na srodku pokoju i placz wymuszac bez powodu, ja stawiam na rozpieszczenie przez dziadkow,
przez kilka dni byl w centrum uwagi a teraz szara rzeczywistosc

ja jestem bardzo z niego zadowlona ale marzy mi się juz inny:)
taki lepsiejszy:):-Dale trzeba poczekac teraz czeka mnie remont łazienki i juz szukam pomysłu:)

reklama
Do góry