reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mi też sie marzy ekspresik z młynkiem ale z tego co patrzyłam to właśnie koło 2000 kosztuje jakbym za 1000 znalazła to jeszcze może bym sie pokusiła:baffled:
Dziewczyny co porabiacie na sylwestra kurcze my jakoś niemamy co robić chyba w domu spędzimy w tamtym roku jak mała była malutka y nie było jej gdzie zostawić to pełno propozycji a w tym roku cisza:no:

dawaj do nas;)

reklama
hejka..ja zdenerwowana,bo Jagoda mi się krztusiła:no: już kazałam wzywać pogotowie ale jeszcze raz porządnie ją walnęłam między łopatki i wyleciał ten cholerny cukierek wrrrrr a tyle razy powtarzałam,że jak jej już muszą twardego dać to chociaż na pół go przepołowić wrrrrrrrr. ALe się zdenerwowałam,masakra:no:

Agi - Pola przeurocza, a Ty Kochana bossska, pokazuj te swoje piękne nogi ile się da!
Lena, Agast - oj zazdroszczę kawek pysznych!!
Ewelinka - my w domu, przy Piccollo.... najbliższe wyjście na Sylwestra za ok 5-10lat:baffled:

hejka..ja zdenerwowana,bo Jagoda mi się krztusiła:no: już kazałam wzywać pogotowie ale jeszcze raz porządnie ją walnęłam między łopatki i wyleciał ten cholerny cukierek wrrrrr a tyle razy powtarzałam,że jak jej już muszą twardego dać to chociaż na pół go przepołowić wrrrrrrrr. ALe się zdenerwowałam,masakra:no:

Agi - Pola przeurocza, a Ty Kochana bossska, pokazuj te swoje piękne nogi ile się da!
Ewelinka - my w domu, przy Piccollo.... najbliższe wyjście na Sylwestra za ok 5-10lat:baffled:

t chyba strachu sie najedliście;)

Dziewczyny co porabiacie na sylwestra kurcze my jakoś niemamy co robić chyba w domu spędzimy w tamtym roku jak mała była malutka y nie było jej gdzie zostawić to pełno propozycji a w tym roku cisza:no:
my też w domku przy piccollo:-D raz ze jakoś propozycji brakło, dwa że młody na antybiotyku wiec go nigdzie nie weźmiemy, trzy hmmm ja hipopotam to już nie na imprezy

o matko dobrze że na strachu sie skończyło, kurcze tak niewiele potrzeba

Nic mi nie mówcie... strach jak nie wiem co... wrrr nikomu nie życzę i nie chcę powtórki..........:no:

Jagoda dostała mikser i blender taki do kaktajli i miksuje raz w tym raz w tym TikTaki:-p

Ola- kurka wodna, wspólczuje. Tez to przerabiałam kiedyś. Hanka wzięła taką szklaną kulkę z wazonu i się nią zakrztusiła. Normalnie fioletowa się zrobiła :no: a miałą juz ze 3 lata wtedy. To było straszne!!!! Od tej pory NIGDY nie je zadnych cukierków twardych! Zadnych!! Jagoda tez jeszcze w zyciu cukierka typu landrynek w buzi nie miała.

Ewelinka- w Euro rtv agd jest promocja na te ekspresy do soboty:))

helllllooooo!!!
Myslałam że jak będę w PL to będę miała wiecej czasu na czytanie Was a tu doooopa.....Dzis też zabiegany dzień.....Mam juz wybrane zaproszenia ślubne, dzis przyszły próbki....i teraz juz tylko muszę zamówić odpowiednią ilość znaszymi danymi.....
No i mam już suknię slubną....Wrzucam wam linka...Tylko moja suknia będzie miała ciemno bordową tą szarfę i ramiączka nie będą obadać ale będą szły prosto....No i w związku z bordową wstęgą wymysliłyśmy z moja siostra że kupie bordowe butki...zakryte palce odkrye piety bo w takich mi najwygodniej....i kwiat w kolorze sukni we włosach bo welonu raczej nie chcę....
Sorki że tylko o mnie ale padam po całym dniu biegania...jak odpoczne to potem zajrzę na dłużej....
I odrazu proszę o trzymanie kciuków jutro....o 15.15 mamy zabieg...Boje się jak diabli....pewnie bedę wyła jak bóbr....ale wiem ze jak bedę miała Wasze wsparcie i kciukasy będzie dobrze.....
a to moja kieca....
SusanLabo - 3611 Sincerity

P.s. Ola - współczuję przezyc...Ja bym pewnie zeszła na zawał...zresztą byłam tegojuz bliska kiedy Luśka kilka miesięcy temu połknięła metalową gwiazdkę...Życie stanęło mi przed oczyma....

Ostatnia edycja:
hejo
Dziekuje Kochane za miłe słowa:-)
Czuje się jak w bajce i wiem ze to ten właściwy, i nie istotne jest dla mnoe jak dlugo się znamy9ja czuje sie jak bym znała go od lat....)
Jestem przedstawiana jako jego przyszła żona:-D poznałam juz jego rodziców-on moich też i naprawde jest fajnie:-D
Po jutrze Sylwester........he he he to dopiero bedzie imprezka, czerwona sukienka juz w gotowości:-D jak nie zapomne to strzelę fotke i w new roku wstawie:-D
Dodam pikanteri i powiem że ojciec moich chłopców juz wie ze spotykam się z kimś i że to cos naprawdę poważnego..
.<jego mina bezcenna>:-D

Dzieciaki zdrowe, bardzo dobrze reaguja na M(mojego obecnego-bo tez m:-D) i sa teraz zupełnie inne, chyba czuja w końcu ojcowską milosć...........

Hello

Agi kciuki zacisniete jutro!! A suknia BOSKA!!! Bedziesz wygladala jak krolewna!! Pieknie z tymi bordowymi akcentami, juz sie nie moge doczekac zdjec ;-):-D

olu straszna przygoda :no:, dobrze ze to wykrztusila ale co za stres :dry: ja tez nie daje Lili nic twardego zadnych cukierkow lizakow, jak juz dostanie kawalek czekoladki to bardzo maly

milusia :-D:-D:-)

eagle, ewelinka my sie dolaczymy w Sylwka z winkiem :-) Wieczorem mamy kolacje ze znajomymi ale ci jada pozniej na impreze a my sobie zaszalejemy w domu

A mnie jakis dziwny humor ogranal jk zwykle pod koniec roku...:baffled::sorry2:

reklama
hej,
Agi sukienka bardzo ładna, napewno będziesz bosko wygladać!!
olavip jejku ale przeżycie, wspólczuje i dobrze że tak się skończyło
eagle, ewelinka,koriander to ja do Was dołącze w Sylwka!! tez żadnych planów, tzn plany sa takie by siedzieć samemu w domu i pewnie nawet do 12-ej nie doczekam tylko pójdę spać
milusia cieszę się Twoim szczęściem!!:))
perfecta wspólczuje nocki.. ja z niejadkiem walczę od samego początku i zawsze biegam za nim z jedzeniem ;/

Do góry