Lenuszka
Mamusia Gajusi
Dzień dobry czyżbym pierwsza? kto dołączy z kawką?
kochana ja do Ciebie dołączę a jak się czujesz???pokaz zdjecie z brzuszkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry czyżbym pierwsza? kto dołączy z kawką?
kochana ja do Ciebie dołączę a jak się czujesz???pokaz zdjecie z brzuszkiem![]()
Tak mamy juz wszystkie oprocz jednej dolnej trojki na wierzchumilusia ciesze sie Twoim szczęściem, chyba jak mało kto zasługujesz żeby spotkało Cię to co w zyciu najlepsze, wierzę że los jeszcze Ci wynagrodzi i chwal się koniecznie nam tutaj na bieżąco:-)
lenka jak Gajusia? poprawiło się coś z apetytem, powychodziły juz te wszystkie zebolki?
Julia gratuluje oficjalnych zaręczyn, pochwal się koniecznie pierścionkiem, ja tam lubie takie właśnie małe delikatne, a co do kolejności to hmmm moja kolezanka z mężem byla jeszcze lepsza dostała pierścionek w dniu ślubu, wcześniej właśnie ustalili że obejdzie sie bez tego i że mają w zw. ze ślubem dużo innych wydatków ale jej ukochany ostatecznie stwierdził ze tak byc nie może i niespodzianka
Kasiek oj cudne fotki, będziesz mieć w domku kiedys niemałe tłumy zakochanych w Damianku wielbicielek
Perfecta jak Ty to zrobiłaś że masz - 2kg przez święta, a Jasiek czemu marudek też zęby?
MI_mi fajnie ze tak sie święta udaly, my 3 lata temu w BN chrzciliśmy Asie też były piękne, widziałam fotki na zamkniętym super wyglądacie wszystkie dziewczyny
Agi przytulam mocno, będzie dobrze i po zabiegu, a Polcia jak juz duza dziewczynka i ta burza wlosków super, a kiedy wracacie do siebie i do tatusia?
Kajdusia rowniez slyszałam od kilku osób że te wszystkie syropki cudowne na pobudzenie apetytu to niewiele daja, ja z Tomkiem na szczescie nie mam tego problemu bo on je za 3, teraz może nieco mniej bo go gardło boli ale pewnie niedlugo to nadrobi
Milka jak Wasze pobudki nadal takie miłe i późne? gdzie "sprzedaliście Olafka?
Gosiagro, Koriander a to sie dziewczyny zsynchronizowały dobrze, czyżby tez coś przeczuwały i planowały;-)
ufff trochę ponadrabiałam zaległości ale z tymi malymi literkami to kiepsko![]()
Ja tez mam nowy prezent w ostaci expresu z tchibo no i nowe okulary które odbieram jutroJa tez jestem z kawką z mojego nowego ekspresu))
:-)
My kupiliśmy Philips Saeco xsmall i jest super :-) A Twoj na kapsułki, na mieloną czy z młynkiem?Ja tez mam nowy prezent w ostaci expresu z tchibo no i nowe okulary które odbieram jutro
My kupiliśmy Philips Saeco xsmall i jest super :-) A Twoj na kapsułki, na mieloną czy z młynkiem?
mmmmmmmmmmm pewnie pychaJa tez jestem z kawką z mojego nowego ekspresu))
:-)
oj taki to i mi sie marzy tylko gdyby nie taka cena
Tchibo Caffisimo na 3 rodz kapsułekmarzy mi się taki z młynkiem który sam dozuje ale to koszt ok 2000
![]()
oooooooooooNasz wlaśnie jest z młynkiem i sam ustala ilość zmielonej kawy i grubość zmielenia i kosztował 950 zl przeceniony z 1400![]()