reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

a ja nie śpię od 7:30, ostatnio się wysypiam:tak::tak::tak: miła odmiana dla pobudek o 5 rano, przestawiliśmy Majusię z spaniem wieczornym zasypia około 20:00 - 20:30 i zamiast wstawać o 5 wstaje o 7:30 :-)

o
ale fajnie, to prawie sie zsynchronizowaly nam dziewczyny, Lila chodzi teraz o 21 spac a budzimy ja o 8 (bo tak to by spala do 9 i pozniej wszystko sie znowu przesuwa)

eagle zdrowka dla Tomusia!! A kilogramy to nie twoje, tylko dzidzi :-p

Milusia ja sie wcale nie zdziwie jak beda oswiadczyny :-) My sie zareczylismy po tygodniu znajomosci bo nie bylo absolutnie zadnych watpliwosci ze to na cale zycie :-D

reklama
Hej....mój kręgosłup nadal daje mocno o sobie znać, a dziś jeszcze muszę zając Krzyśkiem najgorsze będzie wziąc go na ręce...teraz ogląda bajkę Finleya, wczoraj mój mąż kupił kino domowe (ciągle zastanawiam się czy nas na to stac ale się uparł, pojechaliśmy po dvd dla krzyśka a przyjechało kino w prawdzie za 850zł -z dodatkową gwarancją od uszkodzeń mechanicznych ale zawsze to wydana kasa-600zł bony od M. z pacy). Wiecie co mam problem bo mój mąż chyba chce pokaza wszystkim ile to mamy kasy (co jest nieprawdą bo jest nam ciężko-ja nie pracuje), ostatnio powiedział coś w stylu że jeden z jego kolegów będzie zdziwiony i zaszokowany jak mu powie ile wydał na zabawki dla małego...strasznie mnie to wkurza.
Gosia, Zyraffka mój Krzyś też był niejadkiem i to strasznym a teraz je jak smok od rana zjadł 2 parówki i teraz kończy paczkę chrupek truskawkowych, zaznacze że dostaje też słodycze nawet dużo...ale np. zupy z ziemniakami nie tknie lubi tylko rosół i pomidorową, uwielbia makaron w formie zapiekanek i każdej innej....odmieniło mu się z dnia na dzień nie chciał je,ś nic a potem zasmakował i je dużo, a już nie wiedziałam co robi bo jadł tylko serki i to mało.

Witam się zmęczona strasznie... Jaś zasnął wczoraj o 1 w nocy:( i przez całą noc spał z nami i budził się średnio co 30 minut:( Nie dość że zmęczona po świętach padam na pyszczek to jeszcze taka noc... Nie mam dzisiaj siły na nic..............
Jasiek nie chce jesć i tak czytam Wasze posty to zaczynam się jeszcze bardziej martwić. Na prawdę muszę się niezle nagimnastykować by cos zjadł....Bałagan mam taki w domu że nie pytajcie... Ale dzień
Idę sobie zrobię 3 kawkę może coś pomoże. Ale sił mi brak dzisiaj. Przepraszam że tak tylko o sobie.

Witajcie dziewczynki
Bałagan w domu, a zaraz moja kuzynka z chrześniakiem z Poznania przyjeżdżają, muszę się zorganizować :tak:Szaruga na dworze taka, że nic się nie chce.....
A wczoraj spotkałam na dworze drzewo z zielonymi wielkiiimi pąkami, lada chwila wyjdą z nich listki:szok::szok:

Milka- a gdzie "sprzedaliście" Olafa?
Julia- ja lubię taką delikatną i lekką biżuterię, na pewno pierścionek jest śliczny!
eagle- duzo zdrówka dla Tomeczka
gosiagro- ja też ostatnio na plusie :zawstydzona/y:, już od jakiegoś czasu myślę o małej powtórce Dukana, ale czekałam na "po świętach", teraz czekam na "po nowym roku" ;-)
adorea- znam wielu facetów, którzy lubią się chwalić kasą, majątkiem, zarobkami- to chyba leży w męskiej naturze ;-)A z tym kinem domowym, coooo tam, trochę pooszczędzacie, ale co macie to wasze ;-) Czasem trzeba trochę zaszaleć :-D
Perfectaa- faktycznie cięzki dzień dzisiaj masz- duzo siły życzę...

Kajdusia ja tez taka bizuterie lubiiiee:)

Zaraz zrobie fotke i wystawie:)
Moj P. dzis dowiedzial sie ze ma wolne do konca roku:) na jutro sie umowilam na male babskie spotkanie,mialo sie odbyc u mnie,ale w takim razie wyjdziemy gdzies do knajpki:)
Moja coreczka spi a ja szykuje obiadek:) w koncu cos normalnego hehe,wczoraj podwieczor pojechalismy do knajpki na pysznego KEBABA:) pyszzzny byl mniam:)

Ja cale szczescie po swietach nie przytylam:)

Kochane moje czerwcóweczki, dziękuje Wam za miłe słowa i wsparcie !!! Jesteście cudowne!!!!
julia - gratki zaręczyn.!!!! Czekam na foto pierścionka!
milusia - teraz czekamy na wieści od Ciebie...My z P. zamieszkaliśmy po kilku dniach znajmości....po tórych wyjechałam do niego do Uk porzucając pracę, rodzinę...hehehehe...Także może i u Ciebie będzie extra tempo!!!!
kajdusiu, eagle, ewelinka, lena i perciu, zyrafciu - współczuje niejadków....Jak czytam ile asze dziecie jedzą to sobie myśle że Polka je za troje.....Mam nadzieję że w wiekszości wypadków to wychodzące ząbale...U nas też idą trójki...mamy już dolną prawą dolna lewa lada moment wyjdzie a górne dziąsła juz opuchnięte!!!!Ale narazie poza lekkim marudzeniem.....jest ok....
A to troszkę mojej myszki:

Załączniki

• DSCF1735.jpg
    DSCF1735.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCF1589.jpg
    DSCF1589.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF1665.jpg
    DSCF1665.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF1697.jpg
    DSCF1697.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSCF1691.jpg
    DSCF1691.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF1701.jpg
    DSCF1701.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 61
Witajcie:)
Kajdusia Bioaron jest od 3 lat bodajże:(

Moje dziecko własnie wróciło do jedzenia normalnego to na pewno zeby:)wiec znów latam codziennie na zakupy by wszystko miała swiezutkie:)jedyne co mnie martwi to to ze dalej pije mleko 5 razy dziennie ostatnio było nawet 6 razzy!

Agi Pola cudownie wyglada!

Julia masz racje liczy sie gest!

Milusia uchyl rąbka tajemnicy jak tam kwitnaca miłość:)

reklama
Do góry