Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Dokładnie to samo Julia!!! U was juz po zabiegu????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my mamy nadal problem z niejadztwem Gośki, romawiałam dziś z naszą lekarką i mamy zacząc używać środków na pobudzenie apetytu, a jak nie zadziałają, to wtedy sprawdzić morfologię.... Mówię Wam dziewczyny to jest koszmar- wczoraj przez cały dzień wmusiłam jej (CUDEM!!!)pół parówki i dwie mandarynki, dzisiaj nie licząc 80ml mleka o 8 rano to jest na czczo
A jak jej na siłę coś włożę do buzi to wkłada sobie rękę i zdrapuje chocby z gardła....I tak mamy od dwóch miesięcy....:-
-(
Agi- Współczuję Wam kochane, ale kurcze swoją drogą to ciekawe, że tak różne są metody leczenia tego samego. Trzymam kciuki- będzie dobrzE!!!
adorea- a może dysk Ci wyskoczyl? Czesto Ci się tak dzieje z ty kręgosłupem?
A my mamy nadal problem z niejadztwem Gośki, romawiałam dziś z naszą lekarką i mamy zacząc używać środków na pobudzenie apetytu, a jak nie zadziałają, to wtedy sprawdzić morfologię.... Mówię Wam dziewczyny to jest koszmar- wczoraj przez cały dzień wmusiłam jej (CUDEM!!!)pół parówki i dwie mandarynki, dzisiaj nie licząc 80ml mleka o 8 rano to jest na czczo
A jak jej na siłę coś włożę do buzi to wkłada sobie rękę i zdrapuje chocby z gardła....I tak mamy od dwóch miesięcy....:-
-(