reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
To nie jesteście same! Ja też do swojej fasolki gadam i opowiadam jej różne rzeczy ;). I tatuś czasami słowo powie....
W ogóle myślimy o niej tak jak już by była (no bo w sumie to jest) i myślimy jak urządzić pokoik ...

To nie jesteście same! Ja też do swojej fasolki gadam i opowiadam jej różne rzeczy ;). I tatuś czasami słowo powie....
W ogóle myślimy o niej tak jak już by była (no bo w sumie to jest) i myślimy jak urządzić pokoik ...

my jak narazie nie myslimy jak urzadzic pokoik bo sami mamy jeden(mieszkamy z tesciami) wiec raczej malenstwo bedzie z nami a sami mamy tyle rzeczy ze pomiescic jeszcze jedna osobke w naszym pokoiku to bedzie mistrzostwo świata:-D:-D

Witajcie, znów ładnie dziś pospaliśmy :-)A PIotrek teraz ogląda bajki, a ja jeszcze leżę i dosypiam:zawstydzona/y:, nigdy mi dość :-)

Dużo słoneczka dzisiaj wszystkim- i na niebie i a wątku :-)!

aqq, athena83-witajcie serdecznie
Paula24211- a ja mam zwolnienie do przyszłego wtorku, ale już nie będę przedłużać- obiecałam w pracy, że wrócę na pewno... Choć rozleniwiłam się strasznie i dobrze mi w domku :-):-) Ptrzekichane z tym stażem- jesteś pewna, że przy zwolnieniu ciążowym ten przepis też dotyczy?
karo85- zdrówka życzę, nie martw się, ja też drżę przed każdą wizytą- to chyba normalne, ale trzeba odganiać złe mysli...
kpi23- o proszę, syndrom wicia gniazdka się włączył :-)

Buziaki

:-)Paula, dacie radę i jakoś wszystko będzie ... na pewno się taka kochana istotka zmieści i będzie szczęśliwa

U nas tak się fajnie ułożyło, że akurat wykańczamy nasze mieszkanko i jest tam właśnie pokoik dla dzidziusia ... miał być na razie tylko tak sobie wykończony (podłogi i ściany) ale teraz .... :-):-):-):-):-)

:-)Paula, dacie radę i jakoś wszystko będzie ... na pewno się taka kochana istotka zmieści i będzie szczęśliwa

U nas tak się fajnie ułożyło, że akurat wykańczamy nasze mieszkanko i jest tam właśnie pokoik dla dzidziusia ... miał być na razie tylko tak sobie wykończony (podłogi i ściany) ale teraz .... :-):-):-):-):-)
no pewnie żę taka kochaną istotke zmieścimy:tak::tak::tak:

Dużo słoneczka dzisiaj wszystkim- i na niebie i a wątku :-)!

Paula24211- a ja mam zwolnienie do przyszłego wtorku, ale już nie będę przedłużać- obiecałam w pracy, że wrócę na pewno... Choć rozleniwiłam się strasznie i dobrze mi w domku :-):-) Ptrzekichane z tym stażem- jesteś pewna, że przy zwolnieniu ciążowym ten przepis też dotyczy?

Buziaki
no mi tez tak w domku dobrze. no własnie tak głupio jest z tym stazem i ty zwolnieniem nie obchodzi ich ze jest sie w ciazy bezrobotnemu przysługuje 90 dni zwolnienia ciągłości ja mam juz 81 po miesiacu znowu mozna isc na zwolnienie. ale mnie to juz nie bedzie dotyczyc. staz mam tylko do konca grudnia wiec moze pojde na pare dni do pracy mam jeszcze dni wolne i zaraz swieta wiec moze jakos przetrzymam zobacze a jak nie to zawsze mam jeszcze 9 dni wiec blizej swiat he he za mna tez juz sie stesknili bo zawsze ich odciazylam w robocie ale teraz to mi sie nie chce nic robic:szok:;-):-)

no nie powiem, że nie :-):-):-):-)

ja to czasem juz mysle tylko co mam wyniesc z pokoju ze zmiescic np łóżeczko he eh
a wczoraj przechodzialm koło sklepu dziecięcego i zajrzałam popatrzec na wózki byl jeden taki sliczny wlasnie taki jakbym chciala kupic i gdyby bylo blizej rozwiazania to bym juz go kupila he he ale wstrzyma sie ;-)

reklama
no proszę jak tylko weekend się kończy to wy produkujecie tyle stron,ze nie nadążam czytać, a pojechałam tylko wyniki moczu odebrać,:-):-D na szczęście Pani w laboratorium już mi powiedziała,ze wszystko jest dobrze, i spytała się mnie czy chcę się przebadać w kierunku nosicielstwa żółtaczki typu C i tak się zastanawiam, czy tego nie zrobić, to nie szkodzi dzidzi, bo to tylko pobranie krwi, a wicie byłam parę razy w szpitalu, a słucha się teraz różnych rzeczy, a niestety szczepiona nigdy nie byłam:-(

Do góry