Gratulacje Moja Droga!!!!Ale fajnie, ja też ślub brałam w tym roku w kwietniu i chętnie bym to jeszcze raz powtórzyła, My też mieliśmy skromne wesele na 25 osób u kolegi w PUB-ie, ale było super!1!Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)
reklama
kpi23
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)Naprawde nie chce się wierztć że codzień jakieś złe wiadomości u nasmagdalena26trzymaj się!i bądz dobrej myślidorotka28denareszcie jakieś dobre wieściagg,athena83witajcie wśród nas!
ale fajnie ... ślub to był jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu ... taki niepowtarzalny ...
czyli wszystko już gotowe? a sukienka?
P
paula24211
Gość
my braliśmy ślub ponad rok temu było naprawde super ale ile tego zalatwiania my mielismy na 130 osob weselicho ale jeden slub i jedyny wymarzony i juz nie chce nigdy tego powtarzac wystarczy mi ten jeden do deski hihihGratulacje Moja Droga!!!!Ale fajnie, ja też ślub brałam w tym roku w kwietniu i chętnie bym to jeszcze raz powtórzyła, My też mieliśmy skromne wesele na 25 osób u kolegi w PUB-ie, ale było super!1!
P
paula24211
Gość
moj ślub tez był jednym z najważniejszych chwil w życiu a drugim będa narodziny naszego malenstaale fajnie ... ślub to był jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu ... taki niepowtarzalny ...
czyli wszystko już gotowe? a sukienka?
kpi23
wogóle to wam powiem,że tak pogadałam sobie z tymi babkami w laboratorium w szpitalu bo pytały się który miesiąc i takie tam i czy się cieszę, a ja im, że zaczęłam czwarty miesiąc i że się cieszę ale i bardzo boję o dziecko, że stracę i trochę mnie podniosły na duchu, bo stwierdziły,ze ten strach jest wpisany w każdą ciąże, że One jak były w ciąży to też się bały i że kobiety też traciły dzieci, tylko że kiedyś nikt o tym głośno nie mówił, a to były babki w wieku mojej mamy
masz rację, teraz wiemy bo się po prostu o tym mówi ...
moja gina mówi, że w pierwszym trymestrze to około 30% - to tylko albo aż statystyki ... pocieszające jest to, że do tych procentów wliczają się też poronienia w pierwszych dniach od zapłodnienia czyli mnóstwo osób nawet nie wie, że przez to przeszło ...
My ślub braliśmy prawie 4 lata temu ale w pamięci wciąż jakby to było zupełnie niedawno, wesele było na 60 osób, ubawiliśmy się na maxa. Przede wszystkim dzięki DJ-owi ale też gościom, którzy tańczyli razem z nami do 6 rano ...
a załatwiania było sporo - to prawda
Ostatnia edycja:
I
iiwka
Gość
U nas w styczniu minie 3 lata po ślubie.A gości mialismy 250 I też niechciałabym tego powtarzaćmy braliśmy ślub ponad rok temu było naprawde super ale ile tego zalatwiania my mielismy na 130 osob weselicho ale jeden slub i jedyny wymarzony i juz nie chce nigdy tego powtarzac wystarczy mi ten jeden do deski hihih
ewelinka307
Już wszystko gotowe sukienka jest tylko czy do18 się w nią zmieszczeale narazie nic nie przytyłam to może dam radeu mnie to 2 ślub poprzedni był na 130 osób dziesięć lat małżeństwa i niestety się posypało teraz się troszke ociągałam chociarz moje kochanie mnie cały czas namawiało no i druga dzidzia to trzeba się było zdecydować
kpi23
U nas czerwiec więc jeden z bardziej ulubionych mięsięcy ...
Przygotowania zaczęliśmy w październiku a to i tak późno, na niektóre sale czeka się nawet po 2lata ...
ewelinka - życzę żeby tym razem się udało tak do końca i na zawsze!
Przygotowania zaczęliśmy w październiku a to i tak późno, na niektóre sale czeka się nawet po 2lata ...
ewelinka - życzę żeby tym razem się udało tak do końca i na zawsze!
Ostatnia edycja:
reklama
P
paula24211
Gość
U nas w styczniu minie 3 lata po ślubie.A gości mialismy 250 I też niechciałabym tego powtarzać
250 no to juz strasznie duzo gości:-):-):-)