reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)
Gratulacje Moja Droga!!!!Ale fajnie, ja też ślub brałam w tym roku w kwietniu i chętnie bym to jeszcze raz powtórzyła, My też mieliśmy skromne wesele na 25 osób u kolegi w PUB-ie, ale było super!1!

reklama
Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)Naprawde nie chce się wierztć że codzień jakieś złe wiadomości u nasmagdalena26trzymaj się!i bądz dobrej myślidorotka28denareszcie jakieś dobre wieści:tak:agg,athena83witajcie wśród nas!

ale fajnie ... ślub to był jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu ... taki niepowtarzalny ...
czyli wszystko już gotowe? a sukienka?

Gratulacje Moja Droga!!!!Ale fajnie, ja też ślub brałam w tym roku w kwietniu i chętnie bym to jeszcze raz powtórzyła, My też mieliśmy skromne wesele na 25 osób u kolegi w PUB-ie, ale było super!1!
my braliśmy ślub ponad rok temu było naprawde super ale ile tego zalatwiania :szok::szok::szok: my mielismy na 130 osob weselicho ale jeden slub i jedyny wymarzony i juz nie chce nigdy tego powtarzac wystarczy mi ten jeden do deski hihih:-D:-D:-D

wogóle to wam powiem,że tak pogadałam sobie z tymi babkami w laboratorium w szpitalu bo pytały się który miesiąc i takie tam i czy się cieszę, a ja im, że zaczęłam czwarty miesiąc i że się cieszę ale i bardzo boję o dziecko, że stracę i trochę mnie podniosły na duchu, bo stwierdziły,ze ten strach jest wpisany w każdą ciąże, że One jak były w ciąży to też się bały i że kobiety też traciły dzieci, tylko że kiedyś nikt o tym głośno nie mówił, a to były babki w wieku mojej mamy

masz rację, teraz wiemy bo się po prostu o tym mówi ...
moja gina mówi, że w pierwszym trymestrze to około 30% - to tylko albo aż statystyki ... pocieszające jest to, że do tych procentów wliczają się też poronienia w pierwszych dniach od zapłodnienia czyli mnóstwo osób nawet nie wie, że przez to przeszło ...

My ślub braliśmy prawie 4 lata temu ale w pamięci wciąż jakby to było zupełnie niedawno, wesele było na 60 osób, ubawiliśmy się na maxa. Przede wszystkim dzięki DJ-owi ale też gościom, którzy tańczyli razem z nami do 6 rano ...
a załatwiania było sporo - to prawda ;)

Ostatnia edycja:
a My ślub załatwiliśmy w dwa miesiące:-):-D, najpierw miał być w marcu, ale był post, więc przenieśliśmy na kwietnia, i wszystko załatwiliśmy:-)

my braliśmy ślub ponad rok temu było naprawde super ale ile tego zalatwiania :szok::szok::szok: my mielismy na 130 osob weselicho ale jeden slub i jedyny wymarzony i juz nie chce nigdy tego powtarzac wystarczy mi ten jeden do deski hihih:-D:-D:-D
U nas w styczniu minie 3 lata po ślubie.A gości mialismy 250:-D:tak::tak: I też niechciałabym tego powtarzać:no:

Już wszystko gotowe sukienka jest tylko czy do18 się w nią zmieszcze:-Dale narazie nic nie przytyłam to może dam rade:tak:u mnie to 2 ślub poprzedni był na 130 osób dziesięć lat małżeństwa i niestety się posypało teraz się troszke ociągałam chociarz moje kochanie mnie cały czas namawiało no i druga dzidzia to trzeba się było zdecydować:tak:

U nas czerwiec więc jeden z bardziej ulubionych mięsięcy ...
Przygotowania zaczęliśmy w październiku a to i tak późno, na niektóre sale czeka się nawet po 2lata ...

ewelinka - życzę żeby tym razem się udało tak do końca i na zawsze!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry