kpi23
Fanka BB :)
Witajcie,
Wczoraj nieobecna na forum z powodu gości, dziś zaglądam i takie wieści ...
Magdalena - strasznie mi przykro ... nie mam słów, żeby Cię pocieszyć ... wierzę, że kiedyś i dla Ciebie zaświeci słonko ...
Agnieszka - bądź dobrej myśli, trzymam kciuki ...
Doskonale rozumiem, ja z tego samego względu trzymam się mojej ginki - nawet na koniec miasta bym do niej jeźdźiła... Bardzo nam pomogła ...
Super wieści dziewczyny - serdecznie gratuluję i cieszę się, że są też takie wieści na forum :-):-):-)
Witamy i zapraszamy do naszego grona
paulka - ja Cię proszę, Ty porozmawiaj ze swoim dostawcą internetu i powiedz mu, żeby to był ostatni raz kiedy go nie było ... bo jak nie to grupa kobiet w ciąży przyjedzie i inaczej z nim porozmawia!!!!
Dziś siedzę w domku z małą przerwą na zakupki i może kolacyjką ze znajomymi wieczorkiem???
Wczoraj nieobecna na forum z powodu gości, dziś zaglądam i takie wieści ...
Magdalena - strasznie mi przykro ... nie mam słów, żeby Cię pocieszyć ... wierzę, że kiedyś i dla Ciebie zaświeci słonko ...
Agnieszka - bądź dobrej myśli, trzymam kciuki ...
witajcie porannie:-)
kpi23- ja mieszkam na Bemowie- a dymam na Kabaty bo już przyzwyczaiłam się do mojej ginki. Z M. staraliśmy się sporo o fasolkę i ona mnie wspierała, dlatego teraz nie szukałam nikogo bliżej:-)
Doskonale rozumiem, ja z tego samego względu trzymam się mojej ginki - nawet na koniec miasta bym do niej jeźdźiła... Bardzo nam pomogła ...
Witajcie, byłam dzisiaj u lekarza, moja "kruszynka" ma już 8,18 cm wychodzi 14t i 1 d i termin 30.05.2010:-) wszystko w porządku z dzieciaczkiem, ale niestety krwiak dalej jest:-( Następna wizyta 22.12 i wtedy juz na zwolnienie idę.
Bardzo mi przykro :-(
Ja miałam dziś wizytę i napisze tylko tyle że wszystko ok
Super wieści dziewczyny - serdecznie gratuluję i cieszę się, że są też takie wieści na forum :-):-):-)
Witamy i zapraszamy do naszego grona
dzień dobry wszystkim!
wiecie to jest jakieś fatum, wczoraj znów nie miałam internetu i co ? dzisiaj wchodzę nadrabiam zaległości i co- znowu złe wieści :---(
Magdalena26 tak mi przykro, jeszcze będzie ci dane zostać mamą!:-)
witam nową mamusie na forum!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty, moja za trzy dni:-):-):-)
paulka - ja Cię proszę, Ty porozmawiaj ze swoim dostawcą internetu i powiedz mu, żeby to był ostatni raz kiedy go nie było ... bo jak nie to grupa kobiet w ciąży przyjedzie i inaczej z nim porozmawia!!!!
Dziś siedzę w domku z małą przerwą na zakupki i może kolacyjką ze znajomymi wieczorkiem???