reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no proszę jak tylko weekend się kończy to wy produkujecie tyle stron,ze nie nadążam czytać, a pojechałam tylko wyniki moczu odebrać,:-):-D na szczęście Pani w laboratorium już mi powiedziała,ze wszystko jest dobrze, i spytała się mnie czy chcę się przebadać w kierunku nosicielstwa żółtaczki typu C i tak się zastanawiam, czy tego nie zrobić, to nie szkodzi dzidzi, bo to tylko pobranie krwi, a wicie byłam parę razy w szpitalu, a słucha się teraz różnych rzeczy, a niestety szczepiona nigdy nie byłam:-(

ja naszczescie narazie nie mam przeciwcial na HCV mialam zółtaczke i typu C nie miałam ale z tego co wiem to w III trymestrze chyba i tak trzeab zrobic jeszcze raz badanie krwi na HCV

reklama
A jak tak coraz częściej myślę o powrocie do pracy od stycznia ... Trochę stęskniłam się za ludźmi i po prostu za "światem", którego teraz prawie w ogóle nie widuję ... :no:
Jak się będę dobrze czuła to taki mam plan...
Pracę mam w biurze, nauczyłam się już w niej nie stresować. Chodzi o klientów bo szefostwo naprawdę w porządku ;). Bardzo sympatyczni, opiekuńczy i pro rodznni ...

No i dziś pomyślne wieści - będę bony na święta w tym roku!

wózek mówisz - jejku, chętnie kuopwałabym juz różne rzeczy dla dzidziusia ale jeszcze trochę postaram się wytrzymać .... ;-)

wózek mówisz - jejku, chętnie kuopwałabym juz różne rzeczy dla dzidziusia ale jeszcze trochę postaram się wytrzymać .... ;-)

no ja tez narazie o dziwno nic nie kupiłam tylko moja mama kupiła takie maleńkie skarpetki ale powiedziala ze dostaniemy je dopiero po polowie wcześniej nie. i ja tez zamierzam dopiero robić zakupy po Nowym roku tak moze w lutym:-)

ja naszczescie narazie nie mam przeciwcial na HCV mialam zółtaczke i typu C nie miałam ale z tego co wiem to w III trymestrze chyba i tak trzeab zrobic jeszcze raz badanie krwi na HCV

no właśnie coś mi się zdaje,ze ja miałam takie badanie w pierwszej ciąży, więc jak będę na wizycie u lekarza to się spytam ,bo teraz do końca grudnia mam szansę zrobić to badanie za darmo:-) a potem trzeba będzie płacić:-)

no właśnie coś mi się zdaje,ze ja miałam takie badanie w pierwszej ciąży, więc jak będę na wizycie u lekarza to się spytam ,bo teraz do końca grudnia mam szansę zrobić to badanie za darmo:-) a potem trzeba będzie płacić:-)
pewnie jak za darmo to zrób sobie dla pewnosci i wlasnego spokoju. Bo w III trymestrze i tak trzeba jeszcze raz zrobic a to jest tylko pobranie krwi wiec nic groźnego...

ja już jakiś czas temu zaszczepiłam się na tą "szpitalną" żółtaczkę ...
bo to nigdy nie wiadomo kiedy tam się trafi ...

a badania, jak nie inwazyjne - to czemu nie????
no ja szczepilam sie jakies 7n loat temu na ta typu B mam nadzieje ze wystarczy po ciąży w razie co z nowu sie zaszczepie bo teraz nie mozna:-)

Witajcie dziewczynki!wczoraj nie zaglądałam bo miałam troszke spraw na głowie byliśmy zamówić obrączki bo 18 grudnia zamierzamy się pobrać.Zamówiliśmy też obiadek w restauracji tak dla najbliższej rodzinki nie będziemy się wygłupiać z weselem nie te latka;-)Naprawde nie chce się wierztć że codzień jakieś złe wiadomości u nasmagdalena26trzymaj się!i bądz dobrej myślidorotka28denareszcie jakieś dobre wieści:tak:agg,athena83witajcie wśród nas!

wogóle to wam powiem,że tak pogadałam sobie z tymi babkami w laboratorium w szpitalu bo pytały się który miesiąc i takie tam i czy się cieszę, a ja im, że zaczęłam czwarty miesiąc i że się cieszę ale i bardzo boję o dziecko, że stracę i trochę mnie podniosły na duchu, bo stwierdziły,ze ten strach jest wpisany w każdą ciąże, że One jak były w ciąży to też się bały i że kobiety też traciły dzieci, tylko że kiedyś nikt o tym głośno nie mówił, a to były babki w wieku mojej mamy

reklama
Melduję się u Was.Muszę przyznać że ostatnio zaniedbałam BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Najpierw z powodu samego kompa bo niechciał mi się połączyć z netem a później z czystego lenistwa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
U mnie wszytsko OK.Ostatnio sama ze sobą wytrzymać nie mogę,leżę,opdoczywam,jestem zmęczona niewiem czym.Czyli mam typowego lenia:-D:-D:-D Obiadek ugotowany.
Strasznie wolno chodzi mi net więc watpie żeby Was doczytać:-(

Do góry