reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

No niezła historia z ta wpłatą:no:mam nadzieję że wszystko sie wyjaśni:tak:Ja idę do dentysty na 10.45, mam nadzieję że to już oststnio bo leczę zęba kanałowo i leczę...i końca nie widać!!!:wściekła/y:Ale to chyba dobrze że doktor taki dokladny jest:tak:
pewnie ze dobrze ze dokładny :-):-):-) bedziesz miała zdrowego ząbka warto wytrzymac
ja tez leczylam w sierpniu kanałowo ząb mi obumarł a jak mielismy wypadek to musiałam gdzies ładnie walnąc bo ząb mi sie cały prawie złamał:-:)-:)-( i teraz musze go wstawic tyle kasy musze wydac masakra:szok:no ale pocieszam sie ze koszty wlicza w odszkodowanie:tak:

reklama
Witam dziewczyny,

Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam o normalnej norze i jadę na chwilkę do pracy.
Przynajmniej nie będzie mi się dzisiaj nudzić:-)

Życzę wszystkim miłego dnia, a za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!!:-)
Wzajemnie tylko za długo nie siedz w tej pracy;-);-);-)
ja do poniedziałku mam tylko zwolnienie i juz mam 81 dni na zwolniniu ogolnie i nie wiem czy wracac na ten staz bo na stazu nie mozna przekroczyc 90 dni zwolnienia bo mnie skresla:-:)-:)-(

dzień dobry wszystkim!
wiecie to jest jakieś fatum, wczoraj znów nie miałam internetu i co ? dzisiaj wchodzę nadrabiam zaległości i co- znowu złe wieści :-:)-:)-(
Magdalena26
tak mi przykro, jeszcze będzie ci dane zostać mamą!:-)

witam nową mamusie na forum!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty, moja za trzy dni:-):-):-)

Dzięki za miłe powitanie:)

Cofnęłam się kilka stron wstecz (wszystkiego to raczej nie nadrobię...) i zmroziły mnie te ostatnie wiadomości... Kurcze, straszne to wszystko jest... Najpierw się człowiek stresuje, bo nie może zajść, a jak już zajdzie to już stresuje się do końca ciąży... bo tyle nieszczęść się zdarza, ale miejmy nadzieję, że nikogo już taka tragedia nie dotknie...

miłego dnia

Witam Was:-)
mam nadzieję, że limit złych wiadomości juz się wyczerpal! Ja dzisiaj wczesniej wstalam bo bylam zrobic wyniki przed jutrzejsza wizyta, po poludniu wyniki mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki:tak:
witam nową mamusie:-)

Witam Was:-)
mam nadzieję, że limit złych wiadomości juz się wyczerpal! Ja dzisiaj wczesniej wstalam bo bylam zrobic wyniki przed jutrzejsza wizyta, po poludniu wyniki mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki:tak:
witam nową mamusie:-)
napewno wszystko bedzie dobrze
Gosiu powiedz mi bo Ty mialas juz usg z przeziernościa lekarz badał Ci długość szyjki?

reklama
Do góry