reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

No niezła historia z ta wpłatą:no:mam nadzieję że wszystko sie wyjaśni:tak:Ja idę do dentysty na 10.45, mam nadzieję że to już oststnio bo leczę zęba kanałowo i leczę...i końca nie widać!!!:wściekła/y:Ale to chyba dobrze że doktor taki dokladny jest:tak:
pewnie ze dobrze ze dokładny :-):-):-) bedziesz miała zdrowego ząbka warto wytrzymac
ja tez leczylam w sierpniu kanałowo ząb mi obumarł a jak mielismy wypadek to musiałam gdzies ładnie walnąc bo ząb mi sie cały prawie złamał:-:)-:)-( i teraz musze go wstawic tyle kasy musze wydac masakra:szok:no ale pocieszam sie ze koszty wlicza w odszkodowanie:tak:

reklama
Witam dziewczyny,

Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam o normalnej norze i jadę na chwilkę do pracy.
Przynajmniej nie będzie mi się dzisiaj nudzić:-)

Życzę wszystkim miłego dnia, a za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!!:-)
Wzajemnie tylko za długo nie siedz w tej pracy;-);-);-)
ja do poniedziałku mam tylko zwolnienie i juz mam 81 dni na zwolniniu ogolnie i nie wiem czy wracac na ten staz bo na stazu nie mozna przekroczyc 90 dni zwolnienia bo mnie skresla:-:)-:)-(

dzień dobry wszystkim!
wiecie to jest jakieś fatum, wczoraj znów nie miałam internetu i co ? dzisiaj wchodzę nadrabiam zaległości i co- znowu złe wieści :-:)-:)-(
Magdalena26
tak mi przykro, jeszcze będzie ci dane zostać mamą!:-)

witam nową mamusie na forum!
trzymam kciuki za wszystkie wizyty, moja za trzy dni:-):-):-)

Dzięki za miłe powitanie:)

Cofnęłam się kilka stron wstecz (wszystkiego to raczej nie nadrobię...) i zmroziły mnie te ostatnie wiadomości... Kurcze, straszne to wszystko jest... Najpierw się człowiek stresuje, bo nie może zajść, a jak już zajdzie to już stresuje się do końca ciąży... bo tyle nieszczęść się zdarza, ale miejmy nadzieję, że nikogo już taka tragedia nie dotknie...

miłego dnia

Witam Was:-)
mam nadzieję, że limit złych wiadomości juz się wyczerpal! Ja dzisiaj wczesniej wstalam bo bylam zrobic wyniki przed jutrzejsza wizyta, po poludniu wyniki mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki:tak:
witam nową mamusie:-)

Witam Was:-)
mam nadzieję, że limit złych wiadomości juz się wyczerpal! Ja dzisiaj wczesniej wstalam bo bylam zrobic wyniki przed jutrzejsza wizyta, po poludniu wyniki mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki:tak:
witam nową mamusie:-)
napewno wszystko bedzie dobrze
Gosiu powiedz mi bo Ty mialas juz usg z przeziernościa lekarz badał Ci długość szyjki?

reklama
Do góry