reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

taadam Jestem i ja
Witam się po Światach - 2 kg ....................... lżejsza:) U mnie święta bardzo pracowite niestety:( Mieliśmy gości i w wigilię i w 1 dzien więc się narobiłam zwłaszcza w niedzielę. Jak weszłam do kuchni o 10 to wyszłam o 16. Za to wczoraj odespaliśmy sobie i taki dzień leniuszka zrobiliśmy.
Kasiek- Jaki Damiś śliczny!!!!!!!!!!! Piękny, przystojniak:) Blondasek:) 2 zdjęcie przesłodkie!!!!
o i tyle z pisania Marudek woła

reklama
Witam Was Kobietki!!!

Perfecta w porównaniu do ciebie ja chyba osiągnęłam wagę poporodową :-) jeju takiego obżarstwa dawno nie było a lodówka jeszcze pełna
święta spędzone w bardzo miłej atmosferze-dobrze że są te dzieciaki to człowiek nie myślał non stop o tych co odeszli.
w niedziele odbyły się chrzciny Oleńki. było bardzo sympatycznie, Ole w kościele bardzo grzeczna- tylko obserwowała z zaciekawieniem-tyle ludzi :-)
Zuza coraz czesciej nadużywa słowa NIE. zrobiła się złośliwa ale walczymy z tym;-);-)

A ja przed świetami fryzjer, paznokcie i od razu inny nastrój:-) ide wlepić parę zdjęć na zamknięty

Lenka to na pewno od zębów, nie martw się na pewno nie zasłabnie od braku jedzenia zwłaszcza że je mleko;-)
Kasiek ślicznie wyglądaliście

Witam po świętach:-)objedzona że ho ho a jeszcze lodówka się niedomyka kto to wszystko zje ja już nie mam siły:eek:
Zośka też nic nie chce jeść od paru dni też myśle że to dolne 3 matko ile musze się namęczyć żeby ze trzy łyżki kaszki zjadła:no:

heja,
ale te swięta męcza, tylko siedzenie w domu i jedzenie - pogoda była do kitu więc nawet na spacer nie udało się wyjść. Dobrze że są dzieciaczki i to dzięki nim czuć magie świąt :)

Buziaki i miłego dzionka!!

no to ja chyba jako ostatnia się melduję :p
żyję, ale hmm niby się nie przejadłam ale jakaś zmęczona, dobrze że Jagoda spała dziś do 9 a wstałyśmy uwaga 9:45:-D booossssko to chyba mój prezent na po-świętach od niej:-D
mam nadzieję,że nie musiałyście się leczyć miętkami ani niczym innym:-p
Jagoda - to dzikus nie z tej ziemi, ze wszystkiego zadowolona, podniecona,zszokowana i w ogóle:-D
najlepsze jaja były z choinką chyba: "mama patrz!, tata patrz!, baba,dziadzia, ciocia i tak wszystkich po kolei a krzyk i pisk przy tym...ach....
Kasiek - Damiś wygląda jak namalowany!

cześć!

Moje dziecko dzisiaj pospało do 9 :szok:rekord swiata :-D o 8:30 przebudziłam się i wyskoczyłam szybko z łóżka zobaczyć czy oddycha:-D
Teraz wariuje w sali zabaw z tatą.

Ja tylko na chwilę...widzę że u Was świeta udane....U mnie średnio ale o tym napiszę troche później.....Napisze tylko ze u Poli potwierdziło się to co podejrzewałam....w piatek mamy zabieg u chirurga i strasznie sie boje.....co dziwne lekarka nie kazała mi wcześniej używac żadnych maści i kazała przyjśc normalnie....Boje się strasznie ale wiem że bedzie dobrze, do tego mam podły nastrój , jestem zła na siebie że wczęsniej jakoś tego nie zauważyłam i wogóe zamiast odpocząć jestem bardziej zmęczona...>Ach do bani z tym wszystkim....Ach...Sorry za smęcenie!!!!

reklama
Do góry