reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Swieta swieta i po swietach :-) Nam rowniez bardzo fajnie minely ostatnie dni, dziekuje za zyczenia i sms-ki! :tak: Strasznie sie objedlismy, do tego peklo nam na spacerze kolo od wozka a w foteliku samochodowym Lili mysz przegryzla pasy:eek: nawet nie chce wiedziec jak sie tam dostala i jakie miala plany wobec naszego samochodu :-D Czyli nowy rok i nowe wydatki :dry:
Z potraw furrore zrobily sledziki wg przepisu wstawionego przez ktoras z was na watku, oraz torcik serniko-makowiec REWELACJA! robiony z przepisu polecanego przez Gosie. A Lila najbardziej zachwyca sie otrzymanym serwisem do herbaty, ktokolwiek przyjdzie do domu musi sie z nia napic herbatki ktora nalewa z czajniczka:-D Nie sadzilam ze w tym wieku bedzie juz potrafila tak fajnie bawic sie czyms takim.

Mam nadzieje ze wam rowniez milo minal ten czas, zdrowka dla chorowitkow!

Macie taki cały zestaw wraz z kuchnią???ja się nad nim zastanawiałam czy jest sens kupić Gai???

Z myszą porazka:(a macie możliwość wymiany pasów???

reklama
Witamy sie po świątecznieTo były najpiękniejsze świeta w moim życiu!Dopiero teraz czułam ich prawdziwa magię i nie miało nawet znaczenia to że nie były białe Były bez wytchnienia, bo nawet chwili nie spędzilismy przed telewizorem-nie było kiedy:D Dzieciaki dostały mnustwo prezentów...A ja....................TELEFON !!!!i biżuterie(to tylko od jednej osoby prezent...) Święta były cudowne i bardzo rodzinne...Dodatkowo bylismy wczoraj na dancingu, więc wybawiliśmy się że ho ho..:DA teraz jestem tak zmeczona że zaraz idę spać:) Pozdrawiamy cieplutko;*

Witam się i ja!Widzę że u was święta udane bardzo się cieszę
milusia fajnie że miałaś takie super święta byle kolejne i następne też takie były

Witam sie dziewczyny prawie poo swietach:)

Widze ze wam sie udaly:) z nowosci jestem oficjalnie ZARECZONA:):):)

Milusia tak bardzo sie ciesze z twojego szczescia:-)

koriander no pecha macie z tymi pasami;/ oby dalo sie wymienic... Amelka tez dostala taki zestaw,pokazywalam jej jak nalewac,ciasteczka rozdawala.....

Ja cos za duzo niejadlam,i nawet sie ciesze:) ciagle dom pelen gosci:)

Lena my mamy tez problem z zabkami 5 wychodza Ameli,w wigilie byla marudna itd...w nocy czesto z placzem sie budzi..

Ostatnia edycja:
Witam sie dziewczyny prawie poo swietach:)

Widze ze wam sie udaly:) z nowosci jestem oficjalnie ZARECZONA:):):)

Milusia tak bardzo sie ciesze z twojego szczescia:-)

koriander no pecha macie z tymi pasami;/ oby dalo sie wymienic... Amelka tez dostala taki zestaw,pokazywalam jej jak nalewac,ciasteczka rozdawala.....

Ja cos za duzo niejadlam,i nawet sie ciesze:) ciagle dom pelen gosci:)

Lena my mamy tez problem z zabkami 5 wychodza Ameli,w wigilie byla marudna itd...w nocy czesto z placzem sie budzi..

no właśnie u nas od 3 dni budzi sie w nocy i do tego nie chce jesc:(

Milusia ale się cieszę ze Ci się układa!:)

No i po świętach... ;)

U nas może mniej udane, bo poza obżarstwem nic ciekawego się nie działo... oczywiście nie obyło się bez żadnych wpadek... najpierw okazało się że miałam zrobić uszka, a ja kupiłam gotowe i mąż zawiózł teściowej, a ona nie wiedziała że są w zakupach i dwa dni leżały na półce z sokami :( później, sięgając po rybkę, nachyliłam się nad stołem ( gdzie stał świecznik) i SPALIŁAM sobie sukienkę na PIERSI!!!!!! :wściekła/y: myślałam że się spalę ze wstydu... dobrze że miałam koszulkę na szelkach pod spodem to nie musiałam paradować z biustonoszem na wierzchu... dosłownie masakra...

Damiś był trochę marudny, zresztą od 2 tygodni jest marudny, nie wiem co mu jest... smoczek nie wychodzi z buźki... :no: cały czas tylko DYDA i DYDA... ahhh.... szkoda słów... nauczył się mówić pupa i cały czas chodzi i śpiewa PUPA PUPA PUPA... ;-)

Jutro czeka mnie ciężki dzień, inwentaryzacja... :szok: tragedia... nienawidzę tego robić... ale mus to mus...

Buziaczki mamusie!!! :*

Copy of Copy of DSC00020.JPGCopy of DSC00036.jpg

Ostatnia edycja:
Wesolych poswiat !!!!:-D napisalam zyczenia jeszcze z pracy ale widze ze nie dotarly :))

U nas na raeszcie chwila spokoju strasnie nam sie ostatnie 2 tygodnie sypnely ale za dlugo by pisac:-) mam nadzieje ze wszytskim sieta minely tak jak nam spokonie rodzinnie i milo

U nas na stanie pierwsza 3 nie dawala nam spac od jakiegos miesiaca .... pocieszajace jest to ze zostaly jeszcze tylko 3 !!!

Julia gratuluje zareczyn :)) niezla macie kolejnosc napierw zamawianie slubu potem zareczyny :))

Poswiateczne buziaki dla wszystkich

Milko u nas wszystko jest od tylu hehe:) najpierw dziecko,potem mieszkanie, zarezerwowanie sali,a pozniej zareczyny:) zakreceni jestesmy hehe;p

kasiu rzeczywscie ale wpadke mialas..:) ale dobrze ze jakos z teg wybrnelas:)

reklama
Hejka :)

Milusia no to super prezenty i fajnie ze wymęczona jestes ;)
Julia no no to byla niesodzianka te zaręczyny czy wiedzialas cos? ;)
Kasiek super foteczki, u mnie to samo z Mikim, maruda swieta przez to przerąbane ;P

U nas w Wigilię Miki robil akcje, grzebal w buzi wiec ząbki osttanie ruszyly ;/ Z prezentów zadowolone ogolnie wiec oki.
Czlowiek przejedzony ;P i jak ida swieta to sie ciagnie a one same jak 3h trwają;P tak szybko lecą.. ;]
Zmeczona po nich jestem jeszcze bardziej ;P
Chrzestny do Mikolaja ma dzis przyjechac jeszcze bo w swieta pracowal i tk sie nie udalo mi zajechac ;]
No i dzis tez mam zamiar robic nic;) :)

Do góry