reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam Was z samego rana:-) jem śniadanko i zaraz do pracy. Życzę wszystkim samych pozytywnych myśli:-) i spokojnego dzionka.

czesc dziewczyny wczoraj nawet nie zdazylam sie pozegnac...

ale sie wkurzylam od samego rana dostalam smsa ze mam nieuregulowane czesne :wściekła/y::wściekła/y: od razy sprawdzilam i przeiez robilam przelew na poczatku listopada juz a oni twierdza ze nie zaplacilam...:no: o 12 musze do nich zadzwonic i to wyjaśnić bo mnie jakas cholera dzisiaj wezmie:szok::szok::szok:

Gosia nie martw sie nie jestes sama ja tez dzisiaj na 16 mam wizyte u dentysty:tak::tak: a w czwartek juz usg ale zleciało szybciutko

dzien dobry dziewczyny.

Mam nadzieje że dzisiaj juz bez zlych wiadomosci bedzie. Bo 8 osób to bardzo dużo. Ale musimy wierzyć że będzie dobrze!!!
Ja zmykam już powoli do pracy więc milego dnia życzę :tak:

Witam,
Jeśli mogę to chętnie do Was dołączę:). Termin wg OM mam na 26.06.2010, wg owulacji i usg mogę się załapać już na lipiec, ale czuję, że to będzie czerwcowa dzidzia:).

Pozdrawiam :-)

czesc dziewczyny wczoraj nawet nie zdazylam sie pozegnac...

ale sie wkurzylam od samego rana dostalam smsa ze mam nieuregulowane czesne :wściekła/y::wściekła/y: od razy sprawdzilam i przeiez robilam przelew na poczatku listopada juz a oni twierdza ze nie zaplacilam...:no: o 12 musze do nich zadzwonic i to wyjaśnić bo mnie jakas cholera dzisiaj wezmie:szok::szok::szok:

Gosia nie martw sie nie jestes sama ja tez dzisiaj na 16 mam wizyte u dentysty:tak::tak: a w czwartek juz usg ale zleciało szybciutko

No niezła historia z ta wpłatą:no:mam nadzieję że wszystko sie wyjaśni:tak:Ja idę do dentysty na 10.45, mam nadzieję że to już oststnio bo leczę zęba kanałowo i leczę...i końca nie widać!!!:wściekła/y:Ale to chyba dobrze że doktor taki dokladny jest:tak:

Witam,
Jeśli mogę to chętnie do Was dołączę:). Termin wg OM mam na 26.06.2010, wg owulacji i usg mogę się załapać już na lipiec, ale czuję, że to będzie czerwcowa dzidzia:).

Pozdrawiam :-)

Witamy serdecznie:tak:Gratuluję fasolki:-) Zaglądaj do nas jak najczęściej

reklama
Witam dziewczyny,

Ja dzisiaj wyjątkowo wstałam o normalnej norze i jadę na chwilkę do pracy.
Przynajmniej nie będzie mi się dzisiaj nudzić:-)

Życzę wszystkim miłego dnia, a za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam kciuki!!:-)

Do góry