hej,
ja tylko na chwilę i z góry porzepraszam że wszystkim nie poodpisuje
koriander Natanek jeszcze trochę zakatarzony ale żadna większa infekcja się nie rozwinęła na szczęście
kasiulka Hania to naprawdę już duża pannica, jak tak patrzę na nią i inne dzieciaczki to wydaje mi się że Natan jest najmniejszy i najdrobniejszy Kciuki zaciśniete!!
eagle super dzieciaczki choinkę ubrały
Agi dobrze że lot udany!! Witajcie w Polsce!!
Lena jakie Ty pyszności gotujesz!!! mniam mniam
)
Perfecta zakupy dla Jasia rewelacja, muszę się rozejrzec za czyms podobnym dla Natanka
gosia podejrzewam że jakbym ja wzięla Natana na takie zajęcia to by jeszcze dłużej się klimatyzował niż Majka. Ostatnio się wszystkich boi, wstydzi
dosłownie wszystkich. Wczoraj u teściów na obiedzie był brat męża z żoną i 21 miesięczną Zosią i Natan zamiast czuc się jak u siebie bo bywa tam codziennie, cały czas się mnie trzymał i nie chciał się bawić, dopiero jak pojechali to był w swoim zywiole. Już nie wiem co mam robić by bardziej się osmielił.
Izd witamy i zapraszamy!
adorea to ja z Natanem mam podobnie, odkąd jest zimno to nie chce wychodzić na dwór, na spacerze w wózku długo nie wytrzyma, więc jak już wyjdziemy na dwór to chodzimy na nóżkach a to na ogród a to trochę na ulicę.. Zdrówka dla Krzysia!!!!
a mi dzisiaj Natan w nocy spadł z łózka
( obudził sie i nie chciał spać w łózeczku to go wzięłam do nas a on lubi się kłaść w nogach, a mi się przysnęło i obudził mnie jego płacz i leżał na podłodze.. na szczeście nic mu się nie stało.. lądowanie było twarde bo nie mam dywanu w sypialni..