reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Co do otwartej buzi to może świadczy o 3 migdale ale nie wiem czy już u tak małego dziecka, z tym że do tego dziecko często choruje, często łapie anginę, zapalenie gardła, zapalenie ucha.

U nas znów gorączka...kurcze przez 1 rok życia mały wogóle nie chorował a teraz ciągle coś łapie...na 17.30 znów do lekarza ....przez 2 ostatnie dni nawet nie był na dworze a może to przez to że mniej teraz wychodzi w zeszłym roku wychodził bez względu na wszystko a teraz jak nie chce to po p;rostu nie idzie.

u nas to jest to ze Gaja jak wstanie to juz chce isc a mi sie nie zawsze chce :(dzisiaj juz była od 10-11

reklama

u nas to jest to ze Gaja jak wstanie to juz chce isc a mi sie nie zawsze chce :(dzisiaj juz była od 10-11

U mnie do pewnego czasu Krzysiek leciał na dwór jak tylko wstał ale teraz to się zmieniło i często nie chce iśc tylko woli bawi się w domu. W sumie teraz ma się gdzie bawic ma swój pokój masaę zabawek a wcześniej mieliśmy tylko jeden ciasny pokój...teraz chętnie idzie na dwór jak jest dziadek a tak to on się nudzi spacer to dla niego mało on potrzebuje zabawy

Co do otwartej buzi to może świadczy o 3 migdale ale nie wiem czy już u tak małego dziecka, z tym że do tego dziecko często choruje, często łapie anginę, zapalenie gardła, zapalenie ucha.

No właśnie wczoraj czytałam o tym 3 migdale, ale Hania w ogóle nie choruje, więc to mi nie pasuje. Myślę, że taka jej uroda, ale jak pójdę z nią w końcu na szczepienie to pogadam z lekarką .

Jadę niedługo do ginekologa, trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok

hej,
ja tylko na chwilę i z góry porzepraszam że wszystkim nie poodpisuje :)
koriander Natanek jeszcze trochę zakatarzony ale żadna większa infekcja się nie rozwinęła na szczęście
kasiulka Hania to naprawdę już duża pannica, jak tak patrzę na nią i inne dzieciaczki to wydaje mi się że Natan jest najmniejszy i najdrobniejszy Kciuki zaciśniete!!
eagle super dzieciaczki choinkę ubrały :)
Agi dobrze że lot udany!! Witajcie w Polsce!!
Lena jakie Ty pyszności gotujesz!!! mniam mniam :))
Perfecta zakupy dla Jasia rewelacja, muszę się rozejrzec za czyms podobnym dla Natanka:)
gosia podejrzewam że jakbym ja wzięla Natana na takie zajęcia to by jeszcze dłużej się klimatyzował niż Majka. Ostatnio się wszystkich boi, wstydzi :( dosłownie wszystkich. Wczoraj u teściów na obiedzie był brat męża z żoną i 21 miesięczną Zosią i Natan zamiast czuc się jak u siebie bo bywa tam codziennie, cały czas się mnie trzymał i nie chciał się bawić, dopiero jak pojechali to był w swoim zywiole. Już nie wiem co mam robić by bardziej się osmielił.
Izd witamy i zapraszamy!
adorea to ja z Natanem mam podobnie, odkąd jest zimno to nie chce wychodzić na dwór, na spacerze w wózku długo nie wytrzyma, więc jak już wyjdziemy na dwór to chodzimy na nóżkach a to na ogród a to trochę na ulicę.. Zdrówka dla Krzysia!!!!

a mi dzisiaj Natan w nocy spadł z łózka :(( obudził sie i nie chciał spać w łózeczku to go wzięłam do nas a on lubi się kłaść w nogach, a mi się przysnęło i obudził mnie jego płacz i leżał na podłodze.. na szczeście nic mu się nie stało.. lądowanie było twarde bo nie mam dywanu w sypialni..

hej,
ja tylko na chwilę i z góry porzepraszam że wszystkim nie poodpisuje :)
koriander Natanek jeszcze trochę zakatarzony ale żadna większa infekcja się nie rozwinęła na szczęście
kasiulka Hania to naprawdę już duża pannica, jak tak patrzę na nią i inne dzieciaczki to wydaje mi się że Natan jest najmniejszy i najdrobniejszy Kciuki zaciśniete!!
eagle super dzieciaczki choinkę ubrały :)
Agi dobrze że lot udany!! Witajcie w Polsce!!
Lena jakie Ty pyszności gotujesz!!! mniam mniam :))
Perfecta zakupy dla Jasia rewelacja, muszę się rozejrzec za czyms podobnym dla Natanka:)
gosia podejrzewam że jakbym ja wzięla Natana na takie zajęcia to by jeszcze dłużej się klimatyzował niż Majka. Ostatnio się wszystkich boi, wstydzi :( dosłownie wszystkich. Wczoraj u teściów na obiedzie był brat męża z żoną i 21 miesięczną Zosią i Natan zamiast czuc się jak u siebie bo bywa tam codziennie, cały czas się mnie trzymał i nie chciał się bawić, dopiero jak pojechali to był w swoim zywiole. Już nie wiem co mam robić by bardziej się osmielił.
Izd witamy i zapraszamy!
adorea to ja z Natanem mam podobnie, odkąd jest zimno to nie chce wychodzić na dwór, na spacerze w wózku długo nie wytrzyma, więc jak już wyjdziemy na dwór to chodzimy na nóżkach a to na ogród a to trochę na ulicę.. Zdrówka dla Krzysia!!!!

a mi dzisiaj Natan w nocy spadł z łózka :(( obudził sie i nie chciał spać w łózeczku to go wzięłam do nas a on lubi się kłaść w nogach, a mi się przysnęło i obudził mnie jego płacz i leżał na podłodze.. na szczeście nic mu się nie stało.. lądowanie było twarde bo nie mam dywanu w sypialni..
Mi się wydaje ze śmiałości nabierze jak troszkę ją pospotyka;)a moze ma taki okres???

Witajcie:-)

chciałam powiedzieC że żyjemy i mamy się dobrze. Jestem tak zabiegana że wciąż czasu mi brak.
Od piątku jesteśmy u rodziców w Radomiu. Karolina zachwycona pobytem, bo ma gdzie biegaC.
A ja kursuję między Radomiem a Warszawą.

jak będę miała chwilę to popiszę z Wami. Narazie przepraszam że tylko tyle.

Ja już po badaniu, dzidzia ma 7,19 cm, wszystko ok, ale niestety po badaniu krwawię, lekarz mówi, że to z szyjki i jak do jutra nie przejdzie to mam do niego dzwonić. Strasznie się zmartwiłam :-(

Krwawiła któraś z Was po badaniu?

hej dziewczyny:)

Kasiulka - ja nigdy tak nie miałam....ale podobno może być i tak, więc bez nerwów!
Klementinka, Koriander - dzięki za troskę, ale ja się czuję dobrze i dywan w dodatku jeden krzywdy mi nie zrobi:tak:
a dzisiaj zajęłam się podłogą <tylko jedną:)> jutro wezmę sie chyba za pranie,bo potem będę pewnie zabiegana:tak: no ja tak na raty muszę robotę rozkładać i jest ok;-)

a forum mały ruch - pewnie wszystkie sprzątają, kupują i gotują:-D buziaki

reklama
Do góry