reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
AGI super ze lot udany oby więcej takich!
Eagle zaproszę to drużynę "ubieraczy choinkowych" do mnie
Gosia super mieszkanko az łzy mi stanęły, super!w końcu macie Wasz upragniony kont!a nie odp mi jaka dzielnica!
Kasiulka Hania to super babka!ona chyba więcej działa niz Ty
A my mamy zamiar sie wybrac na wrocławski rynektylko najpierw musze skończyc miśliwski bigosik
Eagle zaproszę to drużynę "ubieraczy choinkowych" do mnie
Gosia super mieszkanko az łzy mi stanęły, super!w końcu macie Wasz upragniony kont!a nie odp mi jaka dzielnica!
Kasiulka Hania to super babka!ona chyba więcej działa niz Ty
A my mamy zamiar sie wybrac na wrocławski rynektylko najpierw musze skończyc miśliwski bigosik
Ostatnia edycja:
Klementinka
Fanka BB :)
ale zapachnialo swietami na forum
przede wszystkim gratuluje Gosi mieszkanka, super ze jeszcze w tym roku dostaliscie klucze, a jaki duzy balkon
teraz sama przyjemnosc wybierac kafelki, farby, meble itd. a kiedy parapetowa?
eagle slodkie masz dzieciaczki, Asia rzeczywiscie wyglada na duza pannice
Agi ale ci zazdroszcze, do mnie mama przyjezdza w sama wigilie i tez juz Jas nie moze sie doczekac
Kasiulka fajna masz pomocnice
Perfecta to prawda ze dzieci daja magie swiat, u nas w rodzinie tez juz nikt nie cieszyl sie swietami dopuki nie pojawily sie dzieci, a prezenty super upolowalas, gdybym miala ogrodek to tez bym zalicytowala
Ewelinka mialam juz wczesniej napisac ze super kolory wybraliscie do pokoju najstarszej cory, efekt swietny
ola mialam ci wczoraj pisac ze ci na tylek dam za to pranie dywanu, w ciazy jestes i to juz wysoko to ladnie prosze odpoczywac a nie harowac
Lena a jak robisz taki bigosik?
przedwczoraj w nocy Jas mial 39°, juz myslalam ze infekcja sie zaczyna ale w dzien sie bawil, rozrabial jak zwykle, jadl ladnie i dzis w nocy juz bez goraczki, zastanawia mnie co to bylo, moze zeby?
wyszly mu juz 4 to moze 3 ida ale az tyle goraczki? mialyscie moze cos takiego?
przede wszystkim gratuluje Gosi mieszkanka, super ze jeszcze w tym roku dostaliscie klucze, a jaki duzy balkon
Agi ale ci zazdroszcze, do mnie mama przyjezdza w sama wigilie i tez juz Jas nie moze sie doczekac
Perfecta to prawda ze dzieci daja magie swiat, u nas w rodzinie tez juz nikt nie cieszyl sie swietami dopuki nie pojawily sie dzieci, a prezenty super upolowalas, gdybym miala ogrodek to tez bym zalicytowala
Ewelinka mialam juz wczesniej napisac ze super kolory wybraliscie do pokoju najstarszej cory, efekt swietny
ola mialam ci wczoraj pisac ze ci na tylek dam za to pranie dywanu, w ciazy jestes i to juz wysoko to ladnie prosze odpoczywac a nie harowac
przedwczoraj w nocy Jas mial 39°, juz myslalam ze infekcja sie zaczyna ale w dzien sie bawil, rozrabial jak zwykle, jadl ladnie i dzis w nocy juz bez goraczki, zastanawia mnie co to bylo, moze zeby?
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki! Widzę, że wiekszość świątecznie zabiegana... U nas to samo, każda wolna chwila w domu spędzona na przygotowaniach do świąt. Ale chałupę to nie wiem kiedy ogarnę
gosiagro- wspaniale, że macie już kluczyki, pamiętam jakie to super uczucie, życzę wielu natchnień przy planowaniu i projektowaniu wnętrz!!! Jaki wielki balkon przy tym pokoju!!!A Krzyki to nie tam gdzie ostatnio powódz była???
hefi- sto lat, sto lat!
eagle- u nas nastroju jeszcze nie czuć, bo bałagan w domu, na razie mamy aniołki z masy solnej i kupę pierników, a Piotrek dziś posprzątał stół w salonie i zapytał, czy może zanosić świąteczne potrawy... Zdjęcia przepiękne, a choinka obłędna!!!
Agi- super, że jesteście na miejscu, cali, bezpieczni i bez przygód :-)Polcia na pewno furorę robiła w samolocie!
Perfekcia- daj TY mi ociupinkę chociaż tej Twojej energii....plis....
Kasiulka- kolejna piekna choinka Super z Hani pomocnica!
Lena-myśliwski bigosik, mniam....
Klementinka- może rzeczywiście ta gorączka Jasia była od ząbków.... Gosia raczej przy ząbkowaniu nie gorączkuje, ale też nam chyba trójki idą, bo paluchy cały czas w buzi...
Dobra, lecę dale sprzątać....
gosiagro- wspaniale, że macie już kluczyki, pamiętam jakie to super uczucie, życzę wielu natchnień przy planowaniu i projektowaniu wnętrz!!! Jaki wielki balkon przy tym pokoju!!!A Krzyki to nie tam gdzie ostatnio powódz była???
hefi- sto lat, sto lat!
eagle- u nas nastroju jeszcze nie czuć, bo bałagan w domu, na razie mamy aniołki z masy solnej i kupę pierników, a Piotrek dziś posprzątał stół w salonie i zapytał, czy może zanosić świąteczne potrawy... Zdjęcia przepiękne, a choinka obłędna!!!
Agi- super, że jesteście na miejscu, cali, bezpieczni i bez przygód :-)Polcia na pewno furorę robiła w samolocie!
Perfekcia- daj TY mi ociupinkę chociaż tej Twojej energii....plis....
Kasiulka- kolejna piekna choinka Super z Hani pomocnica!
Lena-myśliwski bigosik, mniam....
Klementinka- może rzeczywiście ta gorączka Jasia była od ząbków.... Gosia raczej przy ząbkowaniu nie gorączkuje, ale też nam chyba trójki idą, bo paluchy cały czas w buzi...
Dobra, lecę dale sprzątać....
Ja już na własne życzenie sobie syfilis na górze zrobiłam sama Teraz walcze z firankami/ musze je na pół obciąć bo mają pierdzilion metrów szerokości Krupniczek dla Pierworodnego mego zrobiony, barszcz biały zrobiony , kiełbaska biała się parzy , Baba ziemniaczana dzisiaj na obiadek się pieczę się sosik pieczarkowy tyż zrobiłam do tej baby , łokno ustrojone , bb nadrobione
Gosia - piknie piknie: Majusia już widać się czuje się dobrze w swym domku!
Klementinko- Kochana Jas tez tak miał i się okazało że trójki dolne ida (do tej pory z resztą:-() i PIĄtki a na piątki to czekac można jak Izia pisała 3-6 miesięcy Jasiowi nie wróciła gorączka i pewnie Jasiowi Twojemu też nie wróci Buziaki i zdróweczka dla Was!!!
Kajdusiu już lecą 4 wiadra mej energii kosmikos specjalos świątecznos szaleństwos
Uciakam ciąć ciąc ciąć ciąć
Gosia - piknie piknie: Majusia już widać się czuje się dobrze w swym domku!
Klementinko- Kochana Jas tez tak miał i się okazało że trójki dolne ida (do tej pory z resztą:-() i PIĄtki a na piątki to czekac można jak Izia pisała 3-6 miesięcy Jasiowi nie wróciła gorączka i pewnie Jasiowi Twojemu też nie wróci Buziaki i zdróweczka dla Was!!!
Kajdusiu już lecą 4 wiadra mej energii kosmikos specjalos świątecznos szaleństwos
Uciakam ciąć ciąc ciąć ciąć
Ja to jestem dobra, kuchni nawet nie mam, ale już miseczeki sobie juz kupiłam no, nie mogłam się oprzeć od czegoś trzeba zacząć
Klementinka - bardzo możliwe że to zęby mam nadzieje, że w marcu będę mogła juz parapetówe urządzać
kajdusia - balkon jest na prawdę ogromny ma 10 metrów kwadratowych, na obecnym mieszkaniu mam 2 metry, więc zmiana kolosalna a powódź była na Kozanowie, daleko od nas
Perfecta - wooow, ty to masz powera
Klementinka - bardzo możliwe że to zęby mam nadzieje, że w marcu będę mogła juz parapetówe urządzać
kajdusia - balkon jest na prawdę ogromny ma 10 metrów kwadratowych, na obecnym mieszkaniu mam 2 metry, więc zmiana kolosalna a powódź była na Kozanowie, daleko od nas
Perfecta - wooow, ty to masz powera
Lenuszka
Mamusia Gajusi
ale zapachnialo swietami na forum
Gotuję kapuste na wedzonkach...i pozniej do tego grzybki, winko, miód i śliwki
Ja myślę ze to od zębów tez moze byc....albo próbowała sie infekcja rozwinac
koriander
Fanka BB :)
Witam sie i ja po bardzo udanym weekendzie :-) Lila wymeczona i zachwycona przedstawieniem dla dzieci na ktorym dzis bylismy siedzi i obiera trzecia mandarynke, idzie jej lepiej niz mi
Agi super ze juz w domu, a Polusia rzeczywiscie niesamowity aniolek :-):-) Milego pobytu kochana i daj czasami znac jak u was
Klementinka u nas tez goraczka 39-40 stopni jednodniowa przy zabkach sie pojawia. Jedziecie do T. na swieta?
gosiu tak sie ciesze ze juz macie klucze, wspanialy megasny balkon! Oby byl jak najbardziej sloneczny ! Kupiliscie kafelki? A w jakim kolorze bedzie kuchnia, bo musze pokombinowac niedlugo z prezentem
eagle piekny reportaz choinkowy!! A jaki Tomus wyrosniety bardzo dawno go nie widzialam, sliczne masz dzieciaczki, super pomocnicy!
Perfecta o matko skad taki power, podziwiam i chyle czola
olavip super ze dywan wyprany, ale nie przeforsuj sie kochana, takie szorowanie na kolanach to na wywolanie porodu w 40tym tygodniu sobie zafundujesz
julia jak twoja rodzina? cos wiecie?
mama kubulki, zyraffka , nadika chlopaki juz zdrowe?
Kasiulka super choinka, zauwazylam ze Hania czesto ma otwarta buzke na zdjeciach, ma katarek czy po prostu tak juz ma?
Kajdusia ale piekna sesja pierniczkowa, bardzo nam sie podoba
milusia jak minal weekend? :-)
hefi sto lat!! spelnienia marzen!
zaraz poodpisuje reszte ale czas na kapiel
Agi super ze juz w domu, a Polusia rzeczywiscie niesamowity aniolek :-):-) Milego pobytu kochana i daj czasami znac jak u was
Klementinka u nas tez goraczka 39-40 stopni jednodniowa przy zabkach sie pojawia. Jedziecie do T. na swieta?
gosiu tak sie ciesze ze juz macie klucze, wspanialy megasny balkon! Oby byl jak najbardziej sloneczny ! Kupiliscie kafelki? A w jakim kolorze bedzie kuchnia, bo musze pokombinowac niedlugo z prezentem
eagle piekny reportaz choinkowy!! A jaki Tomus wyrosniety bardzo dawno go nie widzialam, sliczne masz dzieciaczki, super pomocnicy!
Perfecta o matko skad taki power, podziwiam i chyle czola
olavip super ze dywan wyprany, ale nie przeforsuj sie kochana, takie szorowanie na kolanach to na wywolanie porodu w 40tym tygodniu sobie zafundujesz
julia jak twoja rodzina? cos wiecie?
mama kubulki, zyraffka , nadika chlopaki juz zdrowe?
Kasiulka super choinka, zauwazylam ze Hania czesto ma otwarta buzke na zdjeciach, ma katarek czy po prostu tak juz ma?
Kajdusia ale piekna sesja pierniczkowa, bardzo nam sie podoba
milusia jak minal weekend? :-)
hefi sto lat!! spelnienia marzen!
zaraz poodpisuje reszte ale czas na kapiel
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Bo jej się buzia nie zamyka, cały czas coś gada
Ty wiesz co, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi ale faktycznie tak delikatnie ma ciągle otwartą, myślisz że to coś złego?