cóż nie ma nikogo to choć ja cos popisze :-)
Gosiagro łał powtórze po dziewczynach piękne M i ten balkon ( moja mama ma tez taki duży i jest super, nasz jest malutki jakieś 1,5m na 1 ale zawsze to coś), Majusia widac że bardzo zadowolona a jak juz bedzie miala swoj pokoik to juz wogóle, Krzyki powiadasz - moja ciocia mieszka na orzechowej to chyba gdzies niedaleko?
dobre z tymi miseczkami ale masz racje od czegoś trzeba zacząć teraz tylko do nich dobrac reszte i bedzie z górki
Kasiulka piękna i wasza choinka, super sie Hania spisała - pomocnica jak trzeba, ja to tylko jestem ciekawa ile nasza wytrzyma przy Tomkowych zabawach, specjalnie w tym roku wybrałam mniejszą żeby w razie czego strat było mniej, mam nadzieje ze chociaz do świąt postoi
czy Ty masz dziś wizyte u gina? jeśli tak to powodzenia i daj znać po?
Lenka a proszę bardzo mogę "wypożyczyć " moja ekipe:-) w zamian na droge daj im choc odrobine bigosiku;-)
jak wyprawa na rynek? my tez mięliśmy ochote sie wybrac na nasz krakowski ale odpuściliśmy bo coś mały miał gorączkę i pogoda nie za bardzo więc zostaliśmy ostatecznie w domu
Klementinka kochana myslałam o Was ostatnio jak chłopaki i Jas w roli starszego brata? widzialam fotki na FB cudnie razem wyglądają
co do gorączki ja bym zęby obstawiała, mój tak właśnie ma górne 3 i 4 juz w komplecie, na dole jedna 4 sie juz przebila ale nadal cos się tam wykluwa i tez czasem zagorączkuje
Kajdusia ale to tylko swięta a nie jakis nalot inspekcyjno-sanitarny wiec bez przesady z tymi porządkami
widziała, widziałam na Fb piękne te Wasze dzieła i jaki talent tworcow, brawo
Perfecta no piękne jaki pracuś z Ciebie? jak firaneczki ciachniete?
Koriander oj cos nie dotarłaś po tej kąpieli, a wlaśnie jak Lilcia radzi sobie z 2 językami czy w domku tylko w 1 się porozumiewacie?