reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Bo jej się buzia nie zamyka, cały czas coś gada :-D

Ty wiesz co, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi ale faktycznie tak delikatnie ma ciągle otwartą, myślisz że to coś złego?
nie mam pojecia czy to cos zlego czy dobrego chyba jak duzo nawija to dobrze :-), Lila tak wlasnie przy zatkanym nosku miala i tez wtedy na zdjeciach mi sie rzucilo w oczy.

reklama
nie mam pojecia czy to cos zlego czy dobrego chyba jak duzo nawija to dobrze :-), Lila tak wlasnie przy zatkanym nosku miala i tez wtedy na zdjeciach mi sie rzucilo w oczy.

Ale obejrzałam jej zdjęcia które jeszcze dzisiaj robiłam i nie wszędzie na szczęście ma otwartą. Ale ona naprawdę ostatnio cały czas gada

6sffnp.jpg

Witam wieczornie
Perfekcia- z tych czterech wiader doleciały góra dwa, starczyło na godzinkę sprzątania :-D
Gosiagro- dobre z tymi miseczkami, teraz tylko dobrać kolor kuchni do miseczek :-D Kozanowo- no właśnie -i to na K i to na K :-D
Koriander- a to było jakieś specjalne przedstawienie dla dzieci? A jak Lilka- rozumie w obu językach tak samo?
Kasiulka- prześliczna Hanulka, jaka z niej już duża pannica :tak:

Widzę, że co niektóre dziewczyny bawią się też w konkursy kalendarza adwentowego :-) Gratuluję wygranym, ja też czekam na jedną książkę :-)

Dzień dobry

a co tu tak pusto od rana??????/

wszystkie zajete porządkami?

moje młode odstawione do przedszkola, drugie sie bawi w kucharza a ja mam chwilke na spokojna kawke, ktos dołączy?

Witam serdecznie, dopiero dowiedziałam się o istnieniu tego forum :)
Mam na imię Iza i mam 24 lata oraz poltoraroczna corcie Urszulkę. Urodziła sie 09.06.2010 możemy się dołączyć?

cóż nie ma nikogo to choć ja cos popisze :-)

Gosiagro łał powtórze po dziewczynach piękne M i ten balkon ( moja mama ma tez taki duży i jest super, nasz jest malutki jakieś 1,5m na 1 ale zawsze to coś), Majusia widac że bardzo zadowolona a jak juz bedzie miala swoj pokoik to juz wogóle, Krzyki powiadasz - moja ciocia mieszka na orzechowej to chyba gdzies niedaleko?
dobre z tymi miseczkami ale masz racje od czegoś trzeba zacząć teraz tylko do nich dobrac reszte i bedzie z górki

Kasiulka piękna i wasza choinka, super sie Hania spisała - pomocnica jak trzeba, ja to tylko jestem ciekawa ile nasza wytrzyma przy Tomkowych zabawach, specjalnie w tym roku wybrałam mniejszą żeby w razie czego strat było mniej, mam nadzieje ze chociaz do świąt postoi:tak:
czy Ty masz dziś wizyte u gina? jeśli tak to powodzenia i daj znać po?
Lenka a proszę bardzo mogę "wypożyczyć " moja ekipe:-) w zamian na droge daj im choc odrobine bigosiku;-)
jak wyprawa na rynek? my tez mięliśmy ochote sie wybrac na nasz krakowski ale odpuściliśmy bo coś mały miał gorączkę i pogoda nie za bardzo więc zostaliśmy ostatecznie w domu

Klementinka kochana myslałam o Was ostatnio jak chłopaki i Jas w roli starszego brata? widzialam fotki na FB cudnie razem wyglądają
co do gorączki ja bym zęby obstawiała, mój tak właśnie ma górne 3 i 4 juz w komplecie, na dole jedna 4 sie juz przebila ale nadal cos się tam wykluwa i tez czasem zagorączkuje

Kajdusia ale to tylko swięta a nie jakis nalot inspekcyjno-sanitarny wiec bez przesady z tymi porządkami
widziała, widziałam na Fb piękne te Wasze dzieła i jaki talent tworcow, brawo

Perfecta no piękne jaki pracuś z Ciebie? jak firaneczki ciachniete?

Koriander oj cos nie dotarłaś po tej kąpieli, a wlaśnie jak Lilcia radzi sobie z 2 językami czy w domku tylko w 1 się porozumiewacie?

Witam serdecznie, dopiero dowiedziałam się o istnieniu tego forum :)
Mam na imię Iza i mam 24 lata oraz poltoraroczna corcie Urszulkę. Urodziła sie 09.06.2010 możemy się dołączyć?

Witaj serdecznie, zapraszamy :-)

Kasiulka piękna i wasza choinka, super sie Hania spisała - pomocnica jak trzeba, ja to tylko jestem ciekawa ile nasza wytrzyma przy Tomkowych zabawach, specjalnie w tym roku wybrałam mniejszą żeby w razie czego strat było mniej, mam nadzieje ze chociaz do świąt postoi:tak:

Mam dzisiaj wizytę na 14:30, strasznie się boję.

Jeśli chodzi o choinkę, to Hania ciągle ściąga bombki, na szczęście są plastikowe :-)

Witam!widze że już choinki ubieracie a ja to w lesie pierdzielnik w domu że ho ho ja już mam dosyć tego wiecznego sprzatania:wściekła/y:

eagle,kasiulka-śliczne choinki a Hania bardzo dorosle wyglada jakby miała ze 3 latka:tak:
koriander-moja ostatnio tez cały czas obiera mandarynki albo jabłka zębami obiera zeby chociarz to zjadała ona ma frajde tylko z obierania jak obierze zostawia i zabiera sie za nastepna

cóż nie ma nikogo to choć ja cos popisze :-)

Gosiagro łał powtórze po dziewczynach piękne M i ten balkon ( moja mama ma tez taki duży i jest super, nasz jest malutki jakieś 1,5m na 1 ale zawsze to coś), Majusia widac że bardzo zadowolona a jak juz bedzie miala swoj pokoik to juz wogóle, Krzyki powiadasz - moja ciocia mieszka na orzechowej to chyba gdzies niedaleko?
dobre z tymi miseczkami ale masz racje od czegoś trzeba zacząć teraz tylko do nich dobrac reszte i bedzie z górki

Lenka a proszę bardzo mogę "wypożyczyć " moja ekipe:-) w zamian na droge daj im choc odrobine bigosiku;-)
jak wyprawa na rynek? my tez mięliśmy ochote sie wybrac na nasz krakowski ale odpuściliśmy bo coś mały miał gorączkę i pogoda nie za bardzo więc zostaliśmy ostatecznie w domu

Klementinka kochana myslałam o Was ostatnio jak chłopaki i Jas w roli starszego brata? widzialam fotki na FB cudnie razem wyglądają
co do gorączki ja bym zęby obstawiała, mój tak właśnie ma górne 3 i 4 juz w komplecie, na dole jedna 4 sie juz przebila ale nadal cos się tam wykluwa i tez czasem zagorączkuje

Kajdusia ale to tylko swięta a nie jakis nalot inspekcyjno-sanitarny wiec bez przesady z tymi porządkami
widziała, widziałam na Fb piękne te Wasze dzieła i jaki talent tworcow, brawo

Perfecta no piękne jaki pracuś z Ciebie? jak firaneczki ciachniete?

Koriander oj cos nie dotarłaś po tej kąpieli, a wlaśnie jak Lilcia radzi sobie z 2 językami czy w domku tylko w 1 się porozumiewacie?

Wyprawa sie nie udała ale dla Gai udana, Gaja to prawdziwe ADHD juz nie dawałam rady wiec po gozinie biegania za nia stwierdziłam ze jedziemy do domku:)wróciła z pięknym balonem i nawet z nim poszła spać;)

reklama
Bo jej się buzia nie zamyka, cały czas coś gada :-D

Ty wiesz co, ale nigdy nie zwróciłam na to uwagi ale faktycznie tak delikatnie ma ciągle otwartą, myślisz że to coś złego?
Co do otwartej buzi to może świadczy o 3 migdale ale nie wiem czy już u tak małego dziecka, z tym że do tego dziecko często choruje, często łapie anginę, zapalenie gardła, zapalenie ucha.

U nas znów gorączka...kurcze przez 1 rok życia mały wogóle nie chorował a teraz ciągle coś łapie...na 17.30 znów do lekarza ....przez 2 ostatnie dni nawet nie był na dworze a może to przez to że mniej teraz wychodzi w zeszłym roku wychodził bez względu na wszystko a teraz jak nie chce to po p;rostu nie idzie.

Do góry