reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Co się do cholery dzieje???!!! Jestem coraz bardziej przerażona. Nie wiem ile jeszcze zniosę tych złych wieści( żeby ich już nie było), a co za tym idzie ile będę jeszcze zaglądać na forum.
[*] dla Aniołka Madzi

Zajrzałam na forum chciałam posiedzieć dłużej ale nie mogę....Kolejna zła wiadomość...serce pęka!!!! Magdalena
[*] przykro mi...Brak słów...tylko płakać się chce....

witajcie dziewczyny, nadrobiłam wkońcu 4 dniowe zaległości, ciężko się czytało oj ciężko, wyrazy współczucia dla kamy i magdaleny. Nieciekawe chwile...
będąc tu na forum człowiek sobie zdaje sprawę, z niektórych spraw... a może lepiej żyć w nieświadomości?... juz sama nie wiem...

od piątku wróciłam do pracy, czuję się wycieńczona, jeszcze się nie przestawiłam z trybu w jakim byłam poprzednio, mało mam czasu na cokolwiek, ale powoli, powoli się odnajduję, jestem wśród ludzi, śmiejemy się zartujemy, mdłości już odeszły w siną dal, w niektóre spodnie zaczynam się nie dopinać, juz nie mogę się doczekać większego brzusia, tych kopniaczków, och, jak ja za tym tesknię, dziewczyny, wierzę że będzie dobrze, pozdrawiam i całuję;-)

Niestety lekarstwa na burzę hormonów nie wynaleziono :-) mi pomaga czytanie książki :-) wyciszam się i uciekam w inny świat :-) a teraz uciekam do łóżeczka. Spokojnego wieczoru i nocy:-)

Niestety lekarstwa na burzę hormonów nie wynaleziono :-) mi pomaga czytanie książki :-) wyciszam się i uciekam w inny świat :-) a teraz uciekam do łóżeczka. Spokojnego wieczoru i nocy:-)

Też lubię na chandrę poczytać książkę, niekoniecznie śmieszną lub obejrzeć dobry film :-D
Właśnie obejrzałam "Anioły i demony" więc przez 2 godziny moje myśli były w całkiem innym świecie :-) Swoją drogą polecam film jeśli ktoś lubi zaskakujące zakończenia, oj teraz to już chyba nie będzie zaskakujące :-D
Teraz lulu zbierać siły na kolejny dzień :-)

reklama
Ja też powoli uciekam do łóżeczka.

Jutro czekaja mnie zakupy przedmikołajkowe i reszta przedświątecznych:-) A no i jutro mam wizytę...tyle że u dentysty:eek::-Dchciałabym aby była to juz ostatnia:tak:bo powoli zaczyna mi się to nudzić hihi

Spokojnej nocy i kolorowych snów:-)

Do góry