reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejka ja na chwilke podczytałam i biore sie za robote przed świetami stroiki choinki i inne pierdółki trzeba robić a jeszcze kosze 3 z róz mam na dziś ech
zyraffka-współczuje tych chorób:-(
koriander-właśnie u niej zawsze tez było wszystkiego pełno i przez to wieczny bałagan i chyba miała tego dosyć i wiekszośc wywalone na śmietnik a jak to na śmietnik wynosiła to opowiadała że babka i dwóch facetów stali pod śmietnikiem i wszystko brali tylko pytali czy jeszcze cos wyniesie :szok:

A i przed chwilą była u mnie znajoma co byliśmy na weselu 10 tydz ciązy ale fajnie:-)

reklama
Hej...pochwalę się wam jedynym w pełni skończonym pomieszczeniem w domu.

Załączniki

• IMGP3749.jpg
    IMGP3749.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 72
  • IMGP3750.jpg
    IMGP3750.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP3752.jpg
    IMGP3752.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 63
  • IMGP3753.jpg
    IMGP3753.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 67
  • IMGP3754.jpg
    IMGP3754.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 59
zyraffka i stąd ta wysoka gorączka,zawsze przy gardle jest gorączka, Dużo zdrowka dla Łukasza!!
liza mam nadzieję że szybko się wszystko u Ciebie ułozy!!
adorea fajny pokoik, Natan też ma pokój w autkach
koriander na jednej pobudce się skończyło???
gosia daj znać jak Majusi się podobało w Bibliotece
olavip co u Was?? jak Jagódka się czuje???

Lencja, Asnecja, Zdec, Ita i jeszcze kilka innych dziewczyn co u Was???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja rodzinke!
Zarazili sie wlośnicą;( wuja jest w szpitalu moja ciocia i kuzyn, zjedli mieso ktore wuja upolowal...jest lesniczym a weterynarz zle sprawdzil mieso!!! ich znajomi tez w szpitalu...choroba jest niebezpieczna,grozi nawet utrata zycia,ale nieznamy ich jeszcze dokladnego stanu zdrowia....

Niemam weny juz na nic.dobranoc wam

Siedem osób zarażonych włośnicą, wszyscy jedli kiełbasę z dzika - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

http://epoznan.pl/news-news-29431-Wlosnica_w_Poznaniu_7_zarazonych,_kolejnych_7_na_badaniach

To nie właśnie Twoja rodzina?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś z usypianiem małego tragedia... wył jak by go ktoś zarzynał... :no: mąż się poddał i poszedł do niego, teraz cisza... :no::no::no: a mnie aż serducho boli... jeszcze nigdy tak nie płakał... :-(

Do góry