reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ewelinka pokój super, ja uwielbiam takie kontrasty,sama w sypialni mam jedną ścianę taką czarną - bardziej grafitową, a pozostałe czerwień i dodatkowo na jednej ścianie mam fototapetę ze zdjęciem na którym jestem z mężem przy zachodzie słońca
zyraffka współczuje,oby Łukaszek jak najszybciej wyzdrowiał,chyba ten żlobek tak działa że dzieci częściej chorują, naprawdę wspólczuje bo mój Natan jest tylko przeziębiony ale to straszna męczarnia dla niego i dla mnie, tymbardziej że niedawno chorował.
eagle fajnie że wizyta udana i dzidzia ładnie przybiera :)
julia to nieciekawe świeta dla rodziny się zapowiadają :/ oby jak najszybciej wrócili do zdrowia
gosia szał zakupowy trwa, życzę powodzenia,a może Majeczkę z kimś na ten czas zostawić? byłoby Wam napewno łatwiej coś wybrać

Natanka męczy kaszel, w dzień nie jest źle ale teraz jak śpi to co chwilę słyszę jak kaszle.Mam nadzieję że stodal pomoże i syrop z cebuli się robi, stoi już przy kominku by na jutro rano był gotowy

reklama
dziendobrywieczor ;-)

Kasiek a widzisz! Moze jednak nie bedzie problemow i Damis sie tak wierzgal bo chcial zebys go w koncu samego zostawiala?:-p Kochana myslalam o twojej rodzinie w USA sama mam tam sporo znajomych i wiem ze nie jest dobrze..mam nadzieje ze sie jakos ulozy i wyjda na prosta..a ewentualny powrot do Polski rozwazaja?

gosiagro ale sie musieliscie nagimnastykowac, kochana zobaczysz ze niedlugo te kafelki beda ci sie snily po nocach, az w koncu wszystko wybierzecie :-D Jestem bardzo ciekawa koncowego efektu :tak: Hehhe moze u nas Majusia pospi chociaz godzinke dluzej :-p:-p zreszta mi wszystko jedno ja o tej godzinie nie widze ani nie slysze :-D

eagle no to chlop jak zwal ci tam w brzuszku rosnie!! Ciesze sie z dobrych wiadomosci :-) Teraz widze jak tu twoich postow brakowalo, ty zawsze o wszystkich pamietasz!! Niestety w tym roku nie spedzimy swiat w Polsce :-:)-(Ale za to juz w styczniu odwiedzi nas kochana Czerwcoweczka z rodzinka a potem my ruszymy przez sniegi i zaspy do Pl

Olu jak Jagodka??

nadika kurcze mam nadzieje ze przejdzie ten kaszelek szybko! zdrowka!

zyraffka az rece opadaja..wyobrazam sobie jak sie czulas po tym telefonie ze zlobka..a jak Lukasz, utrzymuje sie temperatura?

mamakubulki, dorotka
super ze wasze dzieciaczki tak dzielnie maszeruja do zlobka!

Perfeciu dobre!!!!!!! Normalnie real life :-D:-D Ja tez zawsze odpowiadam ze nie jestem glodna, a potem zjadam polowe ale maz juz sie przyzwyczail :-)

julia trzymam nadal kciuki!

ewelinka slicznie to wyglada, podziwiam ze twoja corka jako nastolatka ma tak "sterylnie" umeblowany pokoik, u mnie jak siegam pamiecia wszedzie pelno bylo ksiazek, czasopism, pamiatek z wakacji, plakatow z festiwali...:rofl2::rofl2:

oj i mamy pierwsza pobudke.. a zasnela tak ladnie :eek:

Dzień dobry

eagle - dla mnie faworytami są Wojtuś i Michałek:tak::tak:

julia - :-(

Kasiek
- Majusia tez na spacerach do obcych ludzi się smieje, macha im, najgorzej jak wchodzimy do jakiegos pomieszczenia lub gdy ktos obcy blisko do niej podchodzi, wtedy zazwyczaj jest płacz

nadika - chętnie bym to zrobiła, ale własnie chodzi o to, że nie mamy jej z kim zostawić, bo jesteśmy tu we Wrocławiu sami
Pewnie, że chce pokoik Natanka zobaczyć:tak: bo sama niedługo Majusi będę urządzać:-)

koriander - :-D:-D:-D

Kajdusia - no wiedziałam, że te aniołki z masy solnej nie były takie złe:-p ślicznie wam wyszły:tak:

Liza - zyćze, aby się ułożylo po waszej myśli

Lencja, Agi, avena, klementinka, zdec, hefi - hop hop, odezwijcie się;-)

zbieram się, zaraz zmykamy do Bilioteki Malucha mam nadzieję, że Majusi się spodoba:-):-)

reklama
cześć

ja od rana zabiegana, troche badań miałam znów do zrobienia w tym tą okropną glukozę, bleeeeeeeeee chyba nie ma nic gorszego przez cała ciąze, na szczeście mam to juz za soba, mam nadzieje ze wyniki będą ok i nie trzeba bedzie powtarzać bo mój żołądek tego by nie wytrzymał

w zw. z moimi spacerami do przychodni młodej nie miał kto zaprowadzić do przedszkola więc dzis rozrabiaja obydwoje w domu, dobrze że młody ucina sobie drzemke to chwila ciszy, a takie miałam piękne plany na dzis ze sprzataniem no cóż poczekają, ja później jakies pranie wrzucę

dobra ide poczytac co naskrobałyście :-)

Do góry