reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Brykam jakąś kawke wypić bo spać się chce:nerd:
adorea,nadika-super chłopakowe pokoiki u mnie wygląda to inaczej same róże ,wózki lalki falbanki i pełno dziewczęcych pierdółek:-D

Widziałyście znowu pożegnanie jakiejś bb mamusi ech smutne to:no:

reklama
Natanek od 11 u teściów, teraz tam sobie spi a ja w tym czasie wysprzatałam dom, zaraz wstawiam pranie i teraz chwilkę odpoczywam.
adorea, kasiek
ja z zaypianiem Natana nie mam problemu, chyba że nie jest zmęczony to chce się bawić a ja wtedy mu pozwalam aż przyjdzie sam na łóżko i się przytuli do mnie i zasypia. Gorzej w nocy - też może przespałam całe 3 nocki. Dzisiaj np obudził sie o 00.30 i zasnął o 3.00 i nie marudził nie płakał tylko poprostu cały czas sie wiercił nie mógł znaleźć sobie miejsca, tak jakby chciał spać a nie mógł zasnąć, czasem się zastanawiam czy takie małe dzieci mogą cierpieć na bezsenność??
olavip zdrówka dla Ciebie i w dalszym ciągu dla Jagódki!!
eagle tylko się cieszyć że Asia tak chetnie do przedszkola chodzi :))

no to my juz po zakupach, ale niestety z młodym nie udalo mi sie zakupic prezentu imieninowo-gwiazdkowego dla męża, no cóż jak chce coś dostać będzie musiał jutro zostać z dzieciakami w domku a ja sama sie wybiorę

hej melduje,ze żyjemy ale ja się pochorowałam do tego wszystkiego:wściekła/y: masakra - najgorszy kaszel i zatoki:wściekła/y:
Jagoda niby lepiej, dziś powinnam skonczyć antybiotyk ale lekarz mówił,że w razie co mogę go przedłużyć do 10dni i tak będę musiała zrobić, bo jeszcze kaszle i ma katar:no: wrrrrr
adorea, nadika i ewelinka - piękne pokoje... Ciekawe kiedy ja się Wam moimi będę mogła pochwalić:dry::sorry2:

dziewczyny które przechodzą problemy z zasypianiem dzieci - mam to samo - po chorobie nauczenie jej samodzielego zasypiania to zawsze katorga wrrrr

eagle - ja też po glukozie, wyszłą wysoka, ale zmieściłam się minimalnie w normie...

pozdrowienia dla Was;-)
u mnie na szczęście też w normie, zdrówka dla Was dziewczyny oby do świąt przeszło

Widziałyście znowu pożegnanie jakiejś bb mamusi ech smutne to:no:
widziałam ale nie czytałam dokładnie co i jak bo nie byłam w stanie, to takie niesprawiedliwe :(
ja nawet nie chcę sobie wyobrażać że tak malutkim dzieciom odchodzi mama..... i co czuje jej rodzina
światełko dla Niej
[*]

Macie śpiworki z owczej wełny na zime?? naczytałam się że wełna uczula a chciałam młodemu kupić do wózka i na sanki
ja nie mam takiego więc sie nawet nie orientuję w temacie

Macie śpiworki z owczej wełny na zime?? naczytałam się że wełna uczula a chciałam młodemu kupić do wózka i na sanki
U mnie śpiworek nie przejdzie za nic nawet koc i kołdra sa bee, czasami chciałam go okry na spacerze w wózku to mowy nie było zresztą w nocy też się niczym nie da przykryc, jak tylko go przykryje to się budzi i ryk. To moje dziecko jakieś dziwne pod względem snu jest.
Co to za książkę o usypianiu polecałyście?? chyba ją musze kupic to pewnie nieduża kasa a może coś mi to da. Dziś znów usnął na spacerze w wózku- mały spacer po polu i Krzysiek odleciał teraz śpi już ponad półtorej godziny więc zaraz wstanie. Moje dziecko dzis przez prawie godzinę bawiło się samo u siebie w pokoju a ja sprzątałam i doi niego nie zaglądałam (tam jest bezpiecznie nie ma co ściągną, zresztą on jest nad wyraz odpowiedzialny, szafek nie otwiera nigdzie nie włazi) jak tam w końcu weszłam to się przeraziłam ogromem bałaganu, wszystkie zabawki były na podłodze a moje dziecko w środku szczęśliwe się bawiło autami

reklama
cześć dziewczyny mało ostatnio czasu na cokolwiek ale staram się choć z grubsza podczytywać dziewczyny pokoiki super
Ewelinka ten czarny wygląda fajnie i widać że to pokój starszego dziecka taki uporządkowany:-Dw sensie pusty :-Du mnie wszędzie pełno gratów nawet u starszego jak mnie to wkurza
kreatorka jesli chodzi o książkę u mnie nie działą niestety
widziałam też że znowu jakaś mamusia odeszła straszne takie młode osoby odchodzą a niektórzy starzy brrrrr nie dokończę :-(

Do góry