to teraz mam chwilke na spokojnie posiedzieć z kaweczką, ktos sie przyłączy?
młoda w przedszkolu, młody ucina sobie drzemke pies tez, błoga cisza wokoł, tego mi trzeba
pranko wstawione, jak Tomek wstanie, zje moze wybierzemy sie na jakies zakupy ale to sie jeszcze zobaczy w jakim humorze wielmożny Pan raczy sie obudzić
za to Asia mnie zaskoczyla dziś znowu, ja nie wiedziałam że ona jest tak uzależniona od przedszkola, wczoraj nie była za to dzis nie miała czasu dokończyc sie przebierać w szatni bo juz biegła do sali, a o buziaku dla mamy to juz wogole mogłam zapomnieć, ech....no cóż przeżyję to jakoś.... widocznie jej tam dobrze skoro tak chętnie chodzi
zyraffka jak samopoczucie? jak Łukaszek się czuje?
koriander oj tam, staram sie o wszystkich pamietac ale i mi czasem coś umknie, no no spotkania z dziewczynami zazdroszcze a co do śniegu i zasp w Pl to hmmm.... czy w tym roku takowe bedą? jak dla mnie to mogłyby byc na świeta właśnie i ciut po nich np na ferie dla dzieciaków a tak to czekam na wiosnę
Gosiagro i jak po wizycie w Bibliotece? podobalo sie Majusi?
Adorea, Nadika super te pokoiki chłopaków, widzę że tak jak i u mnie wszedzie narozstawiane samochodów, wozków, itp sprzętów do zabawy
zdec a Ty co tak cichutko? co u Was? jak Natalcia? nadal taka zapracowana?
Lenka witaj co u Was? mezus nadal na wyjeździe? jak przygotowania świąteczno kuchenne? a mam pytanko spotkałaś sie kiedyś z przepisem na takie ciasteczko-babeczki bodajże czekoladowe które dość krótko sie piecze a później maja płynny czekoladowy środek, kurcze kiedyś gdzieś mi cos takiego przemknęło i teraz za mna chodzi a nie mam pojęcia jak znaleźć przepis
no i koniec drzemki młodego
Kasiek, Adorea jejku dziewczyny wspólczuje przejść przy usypianiu, u nas na szczescie nie ma z tym problemów, wieczorem wystarcza 5-10 min poprzytulac sie i młody odlatuje a czesto sam z siebie zjada butle, oglada z Asia dobranocke i zasypia