reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć Dziewczyny!
Niespałam dzisiaj w nocytak mnie kaszel męczył :-(
Łukasz jeszcze zakatarzony, nie wiem czy do środy się wykuruje, poza tym wstał dzisiaj z zaczerwienionymi i opuchniętymi powiekami, nie wiem co to moze być. Jak do jutra nie zejdzie to pójdę do lekarza.

mamakubulki
- zazdroszczę randki, też bym chetnie gdzieś poszła tylko z mężem ale nie mam z kim Łukaszka zostawić. Widze, ze też się meczysz z kaszlem jak ja i Kubuś przeiębiony, dużo zdrówka!

lencja- ja też chcę zrobić Łukaszkowi na pasożyty. Miałam robić we wrześniu ale postanowiłam poczekać, bo zaczął chodzić do żłobka więc prędzej czy później się pewnie zarobaczy. Łuki też ma ciągle jakąś wysypkę, na brzuchu i plecach, dostaje zyrtec a i tak wysypany. Gratuluję odbutelkowania, też bym chciała ale jeszczetroszkę poczekam z tym. Co do nie jedzenia to już w necie wyszukałam setki sposbów, które nie działają na mojego synka:-(

koriander- ostatnio kiepsko się czułam, nie ciążowo tylko przez przeziębienie i nie miałam ochoty na nic, więc nie piekłam, nie sprzatałam nic nie robiłam. Miałam na Mikołajki zrobić ciasto na patyku i niestety nie dałam rady. Zaraz święta a ja mam taki sajgon w domu i nie wiem kiedy się z tym wszystkim pozbieram.

agi- taka randka z siostrą często pewnie lepsza niż z mężęm:-D

kajdusiu- już się nie mogę doczekać aż posłucham waszych kolęd:-) gdzie mieliście taki poranek rodzinny? sami zorganizowaliście? brzmi fantastycznie:-)
Łukaszek na szczęscie przybiera na wadze. Jest szczuplutki ale nie jakiś wychudzony. Mam nadzieję, ze w złobku mnie nie okłamują i łuki tam faktycznie je.
Ta mozaika jest świetna, kupiłam kolezanki córce i jak do niej poszliśmy to Łuki się tym bardzo ładnie bawił. Też mam w planach zakup dla małego.

olavip- ciesze się ze już lepiej!

izatcz współczuję, może zębole?? Ja zawsze najpierw stawiam na zęby.

klementinka- jak znajdziesz ten wózek to wrzuć prosę linka:-) ja strasznie boję się porodu, ostatnio usłyszałam od męża ze on tak samo cierpiał jak ja, chyba oszalał!!:wściekła/y:

reklama
Łukaszek na szczęscie przybiera na wadze. Jest szczuplutki ale nie jakiś wychudzony. Mam nadzieję, ze w złobku mnie nie okłamują i łuki tam faktycznie je.
Ta mozaika jest świetna, kupiłam kolezanki córce i jak do niej poszliśmy to Łuki się tym bardzo ładnie bawił. Też mam w planach zakup dla małego.

Hania też mało jadła, ale od jakiegoś tygodnia nagle ciągle woła AM i AM, coś jej się na szczęście odmieniło. Może Łukaszek też w końcu zacznie jeść - trzymamy kciuki :-)

Witam!u mnie też brak weny na pisanie jakieś takie zaspane dni:no:
Zośka też od wczoraj katar jak niewiem co i w związku z tym pokasłuje bo cały ten katar spływa do gardła zawsze jak jej jakies zeby idą to jest katar i kaszel teraz pora na trójki nawet jednej kawalatek już widac,tylko patrzeć i święta a ja z prezentami w lesie:eek:narazie dla dzieciaków tylko misie tvn zakupione młoda para:-D

witajcie moje kochane
ktos mnie jeszcze pamieta?
ja tak tylko na 3 sekundy sie przywitać ale mam dobra wiadomość już będę z wami na bieżąco i będę Was zamęczać swoją osoba:-) cieszycie sie? bo ja baaaardzooooo

teraz za bardzo dzieciaki mi nie pozwalają ale wieczorkiem poczytam cokolwiek i napisze cos więcej co u nas ( w sumie to ok i za bardzo nie ma co pisać)

duży buziak dla wszystkich maluchów i mamuś ( szczególnie dla Gosiagro i zyrafki)

będę wieczorkiem mam nadzieje że Wy też

Witajcie ja tylko na chwilkę:(nie mam siły od rozmyslan na Wiki, zaczeła znowu wysoko goraczkowac:(masakra miały na dniach wyjsc i niestety nie wyjda;(
Kajdusia Wiki skończyła 8 lat
Tutaj podaje nową stronę gdyby była któraś chętna o wsparcie!
http://www.dzieciom.pl/5483

YUPI, YUPI, YUPI:-):-):-)
W przyszłym tygodniu możemy odbierać mieszkanko!!!!!!! Ale się cieszę!!!!:-):-) Co prawda zamieszkać bedzie mozna dopiero luty/marzec, ale przynajmniej juz teraz nas wpuszczą żeby urządzać:tak::tak::tak: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2::cool2:

zdec - może zrób sobie badania, morfologie

olavip - cieszę się, że z Jagódka już lepiej:tak:

zyrrafka - a świeta spedzacie w domu, czy u twoich rodziców?

eagle - no w końcu!!! Witaj kochana:-) akurat wczoraj cię wywoływałam:-) pisz szybciutko bo tęskniłyśmy, co u was? Jak Asia, Tomeczek, jak ty się czujesz????

lena - wspołczuje, biedna dziewczynka, tyle się musi nacierpieć:-(

reklama
YUPI, YUPI, YUPI:-):-):-)
W przyszłym tygodniu możemy odbierać mieszkanko!!!!!!! Ale się cieszę!!!!:-):-) Co prawda zamieszkać bedzie mozna dopiero luty/marzec, ale przynajmniej juz teraz nas wpuszczą żeby urządzać:tak::tak::tak: SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!:cool2::cool2:

zdec - może zrób sobie badania, morfologie

olavip - cieszę się, że z Jagódka już lepiej:tak:

zyrrafka - a świeta spedzacie w domu, czy u twoich rodziców?

eagle - no w końcu!!! Witaj kochana:-) akurat wczoraj cię wywoływałam:-) pisz szybciutko bo tęskniłyśmy, co u was? Jak Asia, Tomeczek, jak ty się czujesz????

lena - wspołczuje, biedna dziewczynka, tyle się musi nacierpieć:-(

Super cieszę się razem z Wami...a który rejon??

Do góry