reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hejka:)
Jagoda spała dziś z nami całą noc:baffled::baffled: i nie wiem co jej było - płakała i tyle, ale jestem połamana:no:
Żyrafka - zdrówka dla Was chorowitki jedne!
Mamkubusia - ojej... niedobrze to brzmi... dla Was też zdrówka!
Julia - hehe to 1wsza histeria zaliczona:laugh2: i pewnie nie ostatnia.. ja się tego boję okropnie:no:
Klementinka - no to zakupy zaliczone niezłe:-D
Perciu- prosimy o zdjęcia! Jasiu na pewno szaleje;-)

reklama
Cześć

Byliśmy u lekarza. Czekaliśmy jak zwykle godzinę w kolejce. Lekarz stwierdził infekcję wirusową, więc na szczęście nie ma antybiotyku. Posiedzimy w domku do wtorku. Łukasz zadowolony z prezentów:))

mamakubulki-
niedawno przechodziliśmy a dokładnie Łukasz przez zapalenie spojówek. Dostaliśmy kropeli i maść. Po dwóch dniach młody strasznie zaciskał oczy i ciężo mu było cokolwiek zaaplikować. Mam nadzieję, że zapalenie nie wróci przez to.
Dużo zdrówka dla ciebie i kubusia!

julia- ja jeszcze takie histerie mam przed sobą, chociaż Łuki czasem potrafi już pokazać "różki", u nas pomaga jak narazie nie zwracanie w takim momenie na niego uwagi i zaraz się uspokaja.

klementinka- każde 20 minutek samej na wagę złota :)))

perfecta- my też daliśmy jeden prezent Łukaszkowi wcześniej, zeby mógł się już bawić, żeby nie wszystko było naraz.

olavip- moze ząbki idą??

Ja zaraz zasiądę do drugiego śniadanka a potem podszykuję obiad i sprzątanie, sprzątanie...

My również pozdrawiamy Mikołajkowo :-)

8yw32d.jpg

Cześć Kochane
My jesteśmy po wczorajszym wieczornym Mikołaju- Jezdzik Jas dostał. Nie wytrzymałam i musiałam mu dać. ZACHWYCONY zasnąć z wrażenia nie mógł do 23. I dzisiaj rano Mikołaj w nocy mu przyniósł Matę Wodną i mam Picasso w domu od rana:)
Lecę zrobić 2 śniadanie i usiądę z Kawką do Was

Perciu i jak ta mata sie sprawdza?:)Podoba mu sie?

Zyraffciu dobrze ze obylo sie bez antybiotyku:) Co do histeri to tez staram sie nie zwracac uwagi..ale czulam presje ze jestesmy w sklepie,moze to nieyla typowa histeria do konca,bo plakala i uklekla...zaraz potym sie podniosla,wogole ciezki wczoraj miala dzien....

A ja za chwile jade do dentysty i boje sie jak niewiem co...boli mnie juz brzuch;/

A Hania rewelacyjna:)piekne wloski:) wieczorem moze wstawie jakas fote Meli:)

Ostatnia edycja:
czesc dzieczyny, krple do ocz sa super, dzisiaj juz duzo lepiej, Kubuś nawet poszedl do złobka, byl u nich sw mikołaj i przyniosł prezenty, wpadlam tam na chwile, niestety mikolaj zdazyl juz wyjsc ale zdjecia ogladalam, sa fajne, rety ale w tym zlobku jest duzo dzieci, dzis byla ze 20, poszlam sie na chwile z Kubusiem pobawic, polowa dzieci na gile do kolan i je połyka,

a jakas dziewczynka piła z butelki Kubusia grrrrr juz nie wiem co myslec, byly 3 panie, ale one takiej gromady nie moga ogarnac, poza tym była masowa histeria, bo rodzice dzieci zdazyli juz wyjsc z imprezy milajkowej, a dzieci byly głodne i senne, bo przed obiadkiem i spaniem,

ale moje dziecko jest wyrosniete, o pol glowy wyzszy od rowiesnikow

i jednak stwierdzilam, ze jakos dziwnie wyglada z tymi blond długimi lokami, chyba mu jednak obetnę

a ja chora, łyknelam gripexy i probuje sie wyleczyc

julia no co Ty!? dentyści są super;)

my też pomikołaju tym prawdziwym a raczej 100 mikołajach:-DMichał wogóle nie zwracał na nich uwagibardziej interesowały go dzieci biegające z każdej strony:-D

Mamo kubulki ja mam wspanialam dentystke:) lecz niestety to nie sa przyjemne spotkania.
Jestem juz po wizycie chudsza o 150zl!!!!:szok: leczenie kanalowo:( za tydzien nastepna wizyta i pewnie takze takie kosztowne bedzie ;/ jestem zla bo przed samymi swietami taki wydatek;/;/:(

Najgorsze bylo miec usta otwarte przez 1godz i 15 min! oczywscie na znieczulenie wiec jako tako bólu nieczulam...ale do tej pory polowy szczeki nie czuje!;/a zjadlabym cos! ehh ale marudze!

Widać że wszystkie dzieci zadowolone z prezentów:)
U nas też mikołaj był Tala rower dostała, ale pewnie pojeździ na nim dopiero na wiosnę.

Julia i tak nie jest źle... u mnie kanałówka jednego zęba 400zł w sumie. Idę w piątek w związku z tym na czwartą wizytę, a jeszcze końca nie widać:( A cała reszta zębów to masakra, mnóstwo do roboty, a każdy 120-150zł.

Wszystkim życzę miłych mikołajów;)

reklama
Zdec u nas caly zab kanalowo 200-250 zl wiec rzeczywiscie taniej, no mam nadzieje ze u mnie na drugiej sie zakonczy kanalowo, ale widze ze mamy podobnie z tymi zebami, tez mam mnostwo do naprawy ale to juz po swietach bo z kasa nie wyrobie;/

Do góry