reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej my po weekendzie żyjemy! Wczoraj odprawiliśmy mężowskie imieninki, nikogo miało nie być a ludzi od pełności:szok: dobrze,że teściowa upiekła placki:-D

Perciu - mam nadzieję,że Jasiu zdrowy?
Lena - znalazłaś kolczyk?...
klemetinka - no to duży chłopak! a Tobie Kochana wytrwałości!
niestety nie;:)-(
Witam wszystkie mamy :-)

To tak. Mam na imię Paulina i mam 22lata studiuję pedagogikę, obecnie bezrobotna, wychowuje syna. A Jagoda to moja ksywka jeszcze z liceum.
Kubuś ma 1 rok, 5 miesięcy i 13dni :-) Mój mąż Łukasz ma 23lata. Mieszkamy 40km od Warszawy w takiej małej wiosce u teściów. Zamieszkujemy jeden pokój więc jest ciasnooo...
W najbliższym czasie może już u siebie. Dostaliśmy dom po dziadkach, dom do remontu. W tej chwili to stan surowy jeszcze :-( ale kiedyś kiedyś to będzie nasze gniazdko :-):tak:
to chyba na tyle, moje dziecko już wstało, trzeba obiad dać.

o a może taki rowerek biegowy bym kupiła na święta Kubie? tylko jak na razie to nie miałabym go gdzie trzymać...
a chrzesniakowi kupiłam taki jeżdzik.
JEŻDZIK/PCHACZ Sun INTERAKTYWNY OBROTOWY PULPIT (1951530845) - Aukcje internetowe AllegroMama chrześniaka sama wybierała :-)
Moj kierunek ja jestem po reso:):-D
U nas na weekend była kuzynka, dlatego tak milczę tu. W pracy też dużo, jestem na półmetku jeśli chodzi o egzaminy semestralne moich uczniów...
A teraz zabrałam się wreszcie za sprzątanie, w domu burdello :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Trzymam kciuki za wszystkich chorasków małych i dużych, no i za naszą Milusińską Milusię,o której od wczoraj myślę prawie non stop :-D:-D

Widziałam, że była mowa o matach wodnych, ja wybrałam rówież niegrającą- o taką MATA WODNA DO MALOWANIA DLA PRZEDSZKOLAKA (1963707996) - Aukcje internetowe Allegro
Ale matę grającą też kupiłam :-D:-D JEDYNE NA ALLEGRO PIANINO GIGANT MATA DO GRANIA (1917498585) - Aukcje internetowe Allegro Nie mogłam sie powstrzymać :-D:-D
Gosiak nadal nic nie je, do tego wszystko przez nią przelatuje, zamiast kupy woda, ale ma się dobrze, przybiera na wadze, więc chyba nie ma co panikować, tylko uznać za pewnik, że to zęby :baffled:

Przepraszam, że tylko o sobie, postaram się nadrobić jak tylko znajdę chwilę
na pewno zęby u nas tak było, że leciało jak z kranu....ale jadła non stop:)
ej laski u nas była wichura, zawieja i padał śnieg z gradem:szok::szok: zrobiło się niebezpiecznie... ale biało było:p na ogródkach się trzyma śnieg ale na drodze już stopniało...
o matko, u nas tytlko deszcz i wiatr:-(
cześć laski !
siedzę i dalej dumam co kupić dzieciakom na święta i kicha dalej jestem w polu chyba zamówię im puzle ze zdjęciem i coś do tego i będzie git przy okazji zaglądnęłam ile kosztują zabawki które kiedyś kupiliśmy małemu :szok: GLOBUS MAŁEGO PILOTA TREFL (60105)
za tą daliśmy 25 zł co prawda w wersji angielsko języcznej ale jednak jest super
i takie coś też za grosze obie u nas najczęściej używane po lapku:-D LITTLE TIKES SORTER WALIZKA na narzędzia 612220

hehe fajne to ja dzisiaj wpadłam do sklepu i kupiłam Gai gumowego jelenia-łosia;)był w dobrej cenie wiec targałam do auta, żeby było śmieszniej to byłam z koleżanka iona wzięła dwa;)KONIK OSIOŁEK SŁOŃ ZEBRA SMOK do skakania __KURIER (1953413013) - Aukcje internetowe Allegro

Witam wszystkie mamy :-)

To tak. Mam na imię Paulina i mam 22lata studiuję pedagogikę, obecnie bezrobotna, wychowuje syna. A Jagoda to moja ksywka jeszcze z liceum.

młoda mama z ciebie:-)

U nas na weekend była kuzynka, dlatego tak milczę tu. W pracy też dużo, jestem na półmetku jeśli chodzi o egzaminy semestralne moich uczniów...

cześć:-)
Łukasz znowu chory, katar i gorączka 38,8. Posiedzimy w domku do poniedziałku :-(

znowu:-( bidulek, życzymy dużo zdrówka
jedyna korzyść to taka, że z nami więcej popiszesz;-)

lena Michał też ma takiego tego czerwonego i więcej na nim siedzi niż na jezdziku
zyrafka bidulek uściskaj go ode mnie
u nas wichura ale bez śniegu trochę deszczu od czasu do czasu
dziewczyny 7i8 w carrefour wypzedaż zabawek możne dostać w e-bonie do 40%

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry