Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
ej laski u nas była wichura, zawieja i padał śnieg z grademzrobiło się niebezpiecznie... ale biało było
na ogródkach się trzyma śnieg ale na drodze już stopniało...
a gdzie Ty mieszkasz? w Poznaniu cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ej laski u nas była wichura, zawieja i padał śnieg z grademzrobiło się niebezpiecznie... ale biało było
niestety nie;hej my po weekendzie żyjemy! Wczoraj odprawiliśmy mężowskie imieninki, nikogo miało nie być a ludzi od pełnościdobrze,że teściowa upiekła placki
Perciu - mam nadzieję,że Jasiu zdrowy?
Lena - znalazłaś kolczyk?...
klemetinka - no to duży chłopak! a Tobie Kochana wytrwałości!
Moj kierunek ja jestem po resoWitam wszystkie mamy :-)
To tak. Mam na imię Paulina i mam 22lata studiuję pedagogikę, obecnie bezrobotna, wychowuje syna. A Jagoda to moja ksywka jeszcze z liceum.
Kubuś ma 1 rok, 5 miesięcy i 13dni :-) Mój mąż Łukasz ma 23lata. Mieszkamy 40km od Warszawy w takiej małej wiosce u teściów. Zamieszkujemy jeden pokój więc jest ciasnooo...
W najbliższym czasie może już u siebie. Dostaliśmy dom po dziadkach, dom do remontu. W tej chwili to stan surowy jeszcze :-( ale kiedyś kiedyś to będzie nasze gniazdko :-)
to chyba na tyle, moje dziecko już wstało, trzeba obiad dać.
o a może taki rowerek biegowy bym kupiła na święta Kubie? tylko jak na razie to nie miałabym go gdzie trzymać...
a chrzesniakowi kupiłam taki jeżdzik.
JEŻDZIK/PCHACZ Sun INTERAKTYWNY OBROTOWY PULPIT (1951530845) - Aukcje internetowe AllegroMama chrześniaka sama wybierała :-)
na pewno zęby u nas tak było, że leciało jak z kranu....ale jadła non stopU nas na weekend była kuzynka, dlatego tak milczę tu. W pracy też dużo, jestem na półmetku jeśli chodzi o egzaminy semestralne moich uczniów...
A teraz zabrałam się wreszcie za sprzątanie, w domu burdello
Trzymam kciuki za wszystkich chorasków małych i dużych, no i za naszą Milusińską Milusię,o której od wczoraj myślę prawie non stop![]()
Widziałam, że była mowa o matach wodnych, ja wybrałam rówież niegrającą- o taką MATA WODNA DO MALOWANIA DLA PRZEDSZKOLAKA (1963707996) - Aukcje internetowe Allegro
Ale matę grającą też kupiłamJEDYNE NA ALLEGRO PIANINO GIGANT MATA DO GRANIA (1917498585) - Aukcje internetowe Allegro Nie mogłam sie powstrzymać
Gosiak nadal nic nie je, do tego wszystko przez nią przelatuje, zamiast kupy woda, ale ma się dobrze, przybiera na wadze, więc chyba nie ma co panikować, tylko uznać za pewnik, że to zęby
Przepraszam, że tylko o sobie, postaram się nadrobić jak tylko znajdę chwilę
o matko, u nas tytlko deszcz i wiatr:-(ej laski u nas była wichura, zawieja i padał śnieg z grademzrobiło się niebezpiecznie... ale biało było
hehe fajne to ja dzisiaj wpadłam do sklepu i kupiłam Gai gumowego jelenia-łosiacześć laski !
siedzę i dalej dumam co kupić dzieciakom na święta i kicha dalej jestem w polu chyba zamówię im puzle ze zdjęciem i coś do tego i będzie git przy okazji zaglądnęłam ile kosztują zabawki które kiedyś kupiliśmy małemuGLOBUS MAŁEGO PILOTA TREFL (60105)
za tą daliśmy 25 zł co prawda w wersji angielsko języcznej ale jednak jest super
i takie coś też za grosze obie u nas najczęściej używane po lapkuLITTLE TIKES SORTER WALIZKA na narzędzia 612220
no niecałe 60 km od Pzń....a gdzie Ty mieszkasz? w Poznaniu cisza
Witam wszystkie mamy :-)
To tak. Mam na imię Paulina i mam 22lata studiuję pedagogikę, obecnie bezrobotna, wychowuje syna. A Jagoda to moja ksywka jeszcze z liceum.
U nas na weekend była kuzynka, dlatego tak milczę tu. W pracy też dużo, jestem na półmetku jeśli chodzi o egzaminy semestralne moich uczniów...
Łukasz znowu chory, katar i gorączka 38,8. Posiedzimy w domku do poniedziałku :-(
swietni sa nawet ich z tym tancem Wii do reklamy wzieli :-) Zdrowka dla Lukaszka mam nadzieje ze szybko przejdzie!