reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej witam się i ja na szybko, Krzysiek w nocy wymiotował a teraz ma gorączkę, stawiam na gardło bo innych obiawów brak a wymiotował głównie flegmą i parówką z kolacji (w nocy stawiałam na zęby ale teraz ta wysoka gorączka to stawiam na gardło), gardło to u nas jedyna nawiedzajaca nas choroba. Już się zapisałam do swojej prywatnej lekarki na 18 więc dowiem się co i jak... /Założę się że to gardło od przedwczorajszej zimnej coli z Mcdonalda - bo jak zobaczył że tata pije to on też musiał, za cole to to moje dziecko da się pokroic i wcale się nie dziwie bo mamusia uzależniona nawet w ciąży piła litrami- jako lekarstwo na zgagę...a teraz muszę si ę chować bo moje dziecko nic innego by nie poiło.

Teraz mały śpi...tylko jeszcze coś mnie niepokoi bo straszne bąki puszcza od wczoraj więc może i coś z brzuszkiem być niby.

Kurcze a ja nadal nie mam prezentu dla Krzyśka pod choinkę (wczoraj dostał model w skali 1/18 lamborgini murcilago- czy jak to się tAm pisze)...moja mama chce mu kupi garaż więc też muszę wybrać jaki,, ona oglądała Wadera ale to moje dziecko to wg mnie za duże na niego i ja stawiam na jakiś Bburago bo mu będzie do autek pasował, ale są 4 i nie wiem na który się zdecydować GARAŻ Parking BBURAGO +4 Auta FERRARI Burago 31218 (1964003620) - Aukcje internetowe Allegro
Burago GARAŻ PARKING 2 Poziomy + AUTO BBURAGO 039 (1970547229) - Aukcje internetowe Allegro
Burago INTERAKTYWNY WARSZTAT Garaż BBURAGO 30065 (1971389411) - Aukcje internetowe Allegro
BBURAGO GARAŻ Parking 3 Poziomy +2 AUTA Burago 025 (1981142835) - Aukcje internetowe Allegro

A ja nadal chce jakiś samochód Brudera ale nie wiem jaki za duży wybór a czasu coraz mniej musze najpóźniej jutro coś zamówi wreszcie,

reklama
Witam
ta wysoka gorączka to stawiam na gardło), gardło to u nas jedyna nawiedzajaca nas choroba.

u nas tak samo jak mały jest chory to tylko na gardło, zapalenie gardła, angina.

fajne te garaże :-) ja je poprzeglądam i też może jakiś wybiore :-) bo jak na razie nie mam pomysłu na prezent. A Kuba tylko samochodami by się bawił... :-):tak:
Miłego Dzionka życzę :tak:

Witam się i ja !
emalia a co narozrabialiście że zapomniał :-Dnie martw się u nas też cienko dzieciaki chyba niegrzeczne były ;-)a my to już wcale mój starszy wczoraj rzucił tekstem że nie mam wciskać coemnoty o miklóaju jak mówiłąm że byliśmy i było ich aż stu to on na to że jeden bendzior i banda przdu.......:szok::-D
adorea zyrafka zdrówka dla dzieciaczków
zyrafka miłego wypadu

Ale mała produkcja od wczoraj
My wczoraj na M ikołajkach byliśmy u znajomych zorganizowaliśmy dzieciakom mikołaja i miały radoche chociarz Zosia niebardzo wiedziala o co chodzi:-DDziś chyba skończymy juz remont pokoju najstarszej nareszcie a bajzel w całym domu wracam z pracy i zakasam rękawy może porobie fotki to wstawie

Była u nas dziś szwagierka z Julką, dziewczyny się ładnie bawiły, tylko troche Jula zabierała zabawki Ninie :-) śliczny filmik o Maksie nam przyniosła taki pamiątkowy piękny...
Witam i ja.
Wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę.
Kreatorka- jak tam Ninka? Przechodzi jej?
Lizka- jak dzieciaczki, wyzdrowiały?
Ola- dzień dobry ;)
Lenka- a co dawał? O nas zapomniał :-(
Właśnie nic nie pomaga, byłam ostatnio u lekarza, to kazała zmienić dietę i wyeliminować takie rzeczy jak miód, bo moze to od tego... juz nie wiem co tu robić :confused2: a Twoje dzieciaczki jak tam?

adorea - wg mnie najfajniejsze garaże to 1 i 2 link :-) współczuję problemów z gardziołkiem i colą :baffled: ja tak samo po 2-3 l dziennie coli w ciąży piłam i teraz zreszta też nie lepiej, a mała szaleje jak colę widzi :sorry:

reklama
Do góry