reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Zdec u nas caly zab kanalowo 200-250 zl wiec rzeczywiscie taniej, no mam nadzieje ze u mnie na drugiej sie zakonczy kanalowo, ale widze ze mamy podobnie z tymi zebami, tez mam mnostwo do naprawy ale to juz po swietach bo z kasa nie wyrobie;/

Również rozłożyłam to na raty. Góra 2-3 zęby w miesiącu;)

reklama
Witam i ja mikołajkowo :)) troszkę późno mikołajkowo ale co tam :-)
Ja swojemu kupiłam klocki drewniane z biedronki 100elementów i zadowolony :-)

Kasiulka_1980 śliczne te włoski ma Twoja córcia :) mój Kuba tez miał długie już ale nie takie gęste i ściełam mu, a teraz prawdziwy z niego facet :-)

mam tyle opcji na prezent ze sama juz niewiem co wybrac heh;/ a te kupi to na bank na zabki. AMeli chyba juz 5 wychodza bo znow robi luzne kupi a byl spokoj:)

o kochana to podziel się tymi pomysłami na prezent :-):tak:

cześć Dziewczyny

Mały męczy się z katarem, marudny od rana :-(
Ja wybieram się popołudniu do kawiarni zk kolezankami więc się troszkę zrelaksuję.

Miłego dnia

Witam sie równiez

A u nas zaczol padać śnieg! Dzieci szczesliwe z glowami w oknach i oglądają :-) ja tez sie ciesze, fajnie by bylo jakby na wigilie tak tez sie stalo ;-)
Milego dnia zycze:tak:

Witam dziewczyny i miłego dnia :-D ja tylko na chwilę, bo juz pochłonęło mnie świąteczne sprzątanie, kupowanie i pakowanie prezentów oraz pieczenie :-D wczoraj wszyscy dzielnie robiliśmy pierniczki (Pierniczki na choinkę) na choinkę, ususzyłam tez pomarańczę i cytrynę i w tym roku stawiam na naturalną choinkę :-)

Witam i ja.
Wszystkim chorowitkom zdrówka zyczę.
Kreatorka- jak tam Ninka? Przechodzi jej?
Lizka- jak dzieciaczki, wyzdrowiały?
Ola- dzień dobry ;)
Lenka- a co dawał? O nas zapomniał :-(

reklama
Do góry