reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny a słyszałyście o tym?

http://planetazabawy.pl/

M
ożna wypożyczać zabawki :szok: W sumie biorąc pod uwagę fakt, że dzieciom szybko się nudzą, wydaje mi się, że to się opłaca

o matko już nigdy więcej nie otworzę zmywarki (przynajmniej do końca ciąży), źle się to skończyło oj źle. Ten odświeżacz jest straszny

hehe, ja dzisiaj tak zareagowałam na zapach surowego fileta

Ostatnia edycja:
reklama
świetny pomysł na biznes. Trochę drogo.

ja mam chyba jakiś ciążowy kaszel. W ciąży z Łukaszkiem kaszlałam przez wiele tygodni, teraz to samo. Piję ochydny napar z rumianku już mi wychodzi wszystkimi porami, pomaga trochę, w nopcytyak nie kaszlę.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
Kubuś ma ropne zapalenie spojówek, jej! nigdy wczesniej czegos takiego nie widzialam, biedak............
a ja tez chora, połamana, masakra
powinnam sie uczyc, a zupelnie mi mózg odmawia posłuszeństwa grrrr

przepraszam, ze tylko o sobie
kolorowych snow mua;***

Gosiargo Niestety Amelka dostaje histeri jak do kogos wchodzimy:( chyba taki etap;/;/

Jagoda
witamy:) ja uwazam ze taki rowerek to dobra sprawa,ja chyba go kupie go na wielkanoc

Kajdusia super sa te maty:) mam tyle opcji na prezent ze sama juz niewiem co wybrac heh;/ a te kupi to na bank na zabki. AMeli chyba juz 5 wychodza bo znow robi luzne kupi a byl spokoj:)

Olavip jakas masakra z tym deszczem i sniegiem? u nas bylo pochmurno ale tylko padalo....

Zyrraffko lavipale wy macie z tymi chorubskami przeciez niedawno chorowal...zdrowka w takim razie zycze:) pierwsze slysze zeby tak zle zareagowac na zmywarke hehe;p

Mamo kubulki
wspolczuje i zdrowka zycze Kubusiowi i Tobie! Amelia miala juz to okropienstwo,oczka jej ropialy na szczescie tak zle niebylo...

A my dzis bylysmy na zakupach w Inter i moja corka zrobila swoja PIERWSZA histerie;( uciekala mi,wiec chwycilam ja za raczke a ona zaczela sie wyrywac,grzecznie tluamczylam,to prawie na podloge sie rzucial :( niemam pojecia jak reagowac...musze dokonczyc czytanie "jezyk dwulatka", a moze macie jakies doswiadczenie i porady dla mnie?

z tymi brzuszkami szalu nie ma, moge dopiero co nieco ponaciagac ale zawsze cos, moze szybciej spodnie sie dopna

Koriander nadal sam cyc takze cieszy podwojnie
zyraffko ja tez nie moglam obslugiwac zmywarki przez obie ciaze, z Jasiem dodatkowo nie moglam otwierac lodowki

Lukaszku, Kubusiu zdrowka

sie dzisiaj wyrwalam na zakupy, az cale 20 min mnie nie bylo bo po wode pojechalam:-D
a cycol juz lamentowal ale tatus sobie poradzil

dziewczyny buty wyczyszczone?

Żyrafka trafiłaś z tym linkiem w 10!!!!!!!!!!!!!to jest oiosenka moich dzieci!!!!! oni przy niej głupieja i też tak tańczą:-D zdrówka dla Łukiego

mama Kubusia zdrówka :tak:

jakas taka ostatnio jestem "zakręcona "że nikomu juz nie odpisze bo nie pamiętam:-D ....aj :rofl2::rofl2:

reklama
Cześć Kochane
My jesteśmy po wczorajszym wieczornym Mikołaju- Jezdzik Jas dostał. Nie wytrzymałam i musiałam mu dać. ZACHWYCONY zasnąć z wrażenia nie mógł do 23. I dzisiaj rano Mikołaj w nocy mu przyniósł Matę Wodną i mam Picasso w domu od rana:)
Lecę zrobić 2 śniadanie i usiądę z Kawką do Was

Do góry