emalia82
Fanka BB :)
Percia- mi osobiście ta pierwsza się podoba, może nawet sama sie skuszę ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
perfecta- ja chrześnicy kupiłam taką samą jak gosi, wydaje mi się że trafiony zakup.
Łukasz się ostatnio bawił tą matą, najlepszą frajdą było maczanie pisaka w kubeczku z wodą![]()
hejka !widzę że temat mat został poruszony ja już jakiś czas temu je oglądałam i nie mogłam się zdecydować więc odpuściłam ale że dalej nie mam pomysłu na prezent więc może jednak się skuszę
co do automatu do chleba u nas jak był kupiony też chodził na okrętkę ale że problem z odpowiednią mąką a pszenny nam się znudził maszyna wylądowała w kącie i tak sobie stoi nie ruszana chyba ze 2 lataale smaka mi narobiłyście może jutro wyciągnę
jeśli chodzi o książkę to mam każde dziecko może nauczyć się spać