reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Adorea oj cos czuje ze ta maszynka i u nas w domu zagosci skoro tak polecasz.:tak:

Perfecta ja osobiscie nie wybieralabym maty z dzwiekami. Nie uwazam zeby wnosily cokolwiek pozytecznego w tym konkretnym wypadku, zreszta maluchy ze wszystkich stron i tak "atakowane" sa dzwiekami, a jak patrze na troche starsze dzieci ktore w klubie maluszka rysuja lub maluja to widze ze bardzo sie na tym skupiaja i rozpraszanie im bardzo przeszkadza. Ja mysle nad rozmiarem ktory wybrac, bo tutaj tylko Aqua Doodle jest dostepna.

gosiagro na pewno zdjecie wyjdzie slicznie, fotograf zawsze ma jakis sposob by pstryknac zdjecie dziecku :tak:

Jagoda a masz to w wersji e-booka?

Dobrze jak ktos wypowiada sie na jakis temat np. tych mat, bo calkiem z innej strony na to patrzy,i daje do myslenia :) Wlasnie sie zastanawiam i faktycznie chyba wezme bez dzwiekow, poniewaz juz dostanie krzeselko uczydelko i tam wszystko gra,malego laptopa to tez gra..wiec teraz cos rozwijajacego inaczej:-)

Kolenderko i Żyrafciu- Dziękować BARDZO VERY MACZ! Macie 100% racje! Eh ja taka gadżeciara jestem :-D Bardzo mi pomogłyscie! :* Teraz tylko wybrac matę od nowa muszę. Ta Gosi a właściwie Majuni wygląda super:tak:

perfecta- ja chrześnicy kupiłam taką samą jak gosi, wydaje mi się że trafiony zakup.

Łukasz się ostatnio bawił tą matą, najlepszą frajdą było maczanie pisaka w kubeczku z wodą :-D

hejka !widzę że temat mat został poruszony ja już jakiś czas temu je oglądałam i nie mogłam się zdecydować więc odpuściłam ale że dalej nie mam pomysłu na prezent więc może jednak się skuszę
co do automatu do chleba u nas jak był kupiony też chodził na okrętkę ale że problem z odpowiednią mąką a pszenny nam się znudził maszyna wylądowała w kącie i tak sobie stoi nie ruszana chyba ze 2 lata:-Dale smaka mi narobiłyście może jutro wyciągnę:-D
jeśli chodzi o książkę to mam każde dziecko może nauczyć się spać

perfecta- ja chrześnicy kupiłam taką samą jak gosi, wydaje mi się że trafiony zakup.

Łukasz się ostatnio bawił tą matą, najlepszą frajdą było maczanie pisaka w kubeczku z wodą :-D

właśnie też jestem ciekawa jak się Majusi spodoba:-)

No ja cież pierdziele, znowu opóźnienie w odbiorach mieszkań:wściekła/y::wściekła/y: nigdy sie tam chyba nie przeprowadzimy, grrrrrrrrr....

hejka !widzę że temat mat został poruszony ja już jakiś czas temu je oglądałam i nie mogłam się zdecydować więc odpuściłam ale że dalej nie mam pomysłu na prezent więc może jednak się skuszę
co do automatu do chleba u nas jak był kupiony też chodził na okrętkę ale że problem z odpowiednią mąką a pszenny nam się znudził maszyna wylądowała w kącie i tak sobie stoi nie ruszana chyba ze 2 lata:-Dale smaka mi narobiłyście może jutro wyciągnę:-D
jeśli chodzi o książkę to mam każde dziecko może nauczyć się spać

Izuniu Kochana w realu na półkach z mąkami cały sznureczek mąk żytnich , razowych wielozbozowych do wypieku chlebka jest. My nawet tutaj u siebie w sklepie nayszm mamy maki do wypieku chlebka. One sa super a na opakowaniu nawet przepisy mają na chleb:) Ja uzywam do makaronu, klusek , racuszków mąki Wielozbozowej Lubelli. Pycha! Pewnie do chleba sie też nada.

Gosiu- Przytulam!!!! Ehh Ci developerzy. Pewnie jakby umowy zawierały kary w opóznieniach w budowie a nie w opóznieniach z płatnościami transz od klientów to by wszystko przed czasem było poodbierane! Ile tego opóżnienia macie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry