reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Pierwsza:-):-)

Perectowa Mamo:)dziekuje za przepowiedziana pogode ale u nas jak nigdy w pełni służby gotowe....hehe być może tym razem ich nie zaskoczy zima w zimie:-D:-Dtylko kiepsko sie bedzie jezdzic autem:-(
ale najwazniejsze by snieg był na świeta...bo póki co wstrzymaliśmy się z sankami;)P

reklama
Czecia :-p kochane mam pytanie nie wybiera się któraś do smyka w najblizszych kilku dniach? Chciałabym zobaczyć czy mają jedną zabawkę i za ile, bo mam możliwosć odkupić bony do smyka o wartości 140 zł za 80 zl... i tak je wezmę, ale chciałabym wiedzieć po co do tego smyka pojadę :cool2: a jak tam nie maja to muszę odpowiedzni wczesnie z allegro zamówic
właśnie też jestem ciekawa jak się Majusi spodoba:-)

No ja cież pierdziele, znowu opóźnienie w odbiorach mieszkań:wściekła/y::wściekła/y: nigdy sie tam chyba nie przeprowadzimy, grrrrrrrrr....

kochana współczuję :-( już tak długo czekacie, a tu ciągle coś :-( jaka teraz przyczyna? Czy oni są niepoważni...
Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!
Dziękować :-D ale akurat u mnie pogoda zawsze kapryśna ;-) do Warszawy jadę tam pada, a u nas slońce, albo na odwrót, więc nigdy nie wiadomo :-D ja to w centrum bym raczej prosiła o +26 stopni :-p bo ja się hipernuję w niskich temperaturach :-D

Ostatnia edycja:
bry:-)
a tak szybko tylko o sobie i życzyć Wam miłego weekendu!
my dziś pędzimy na chrzciny a jutro małż ma imieninki więc mnie nie będzie do pon.
Buziaki dla Was, zdrowia i ładnej pogody!

Witamy weekendowo :tak:
,oje dzieci ciuuut grzeczniejsze....potrzebują bardzo dużej uwagi, więc muszę teraz więcej się na nich skupić, moze choc troszke pomoże:-D rano nawet sami z siebi usiedli i zaczeli bawić się klockami...:eek:

Jutro mamy sesje fotograficzną juz nie moge się doczekać:-D

Żyrafko Twój avatarek powalił mnie :-D CUDNY:-D (że te małe zyrafiątko to Łuki??:-D)

Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!
Perciu Ty nasza pogodynko:**********************Matka polka kosmetyczka dziekuje matce polce fryzjerko-kosmetyczce za przepowiednie:-D

Gosia kurde to macie z tym mieszkanie...jacys nie poważni sa!!
Lena znajdzie się kolczyk w naj mniej spodziewanej chwili tak jak u nas pilot:-D ewentualnie przeszujuj kupy Gai może się znajdzie:-D i wcale bym się nie zdziwiła:-D

MILEGO WEEKENDU!!!!!!!

Dzien dobry :-)

milusia jestem bardzo ciekawa zdjec, wstaw jak ci sie uda :tak:
Perfecta oj chyba snieg tu nie spadnie..do polowy grudnia temperatura powyzej 7 stopni ma byc, ale mamy nadzieje ze chociaz tydzien zimy nam bedzie dany w tym roku :eek:
gosiagro na kiedy sie znowu termin przesunal??:szok: Masakra jakas!:wściekła/y:

Agi78 a gdzie bedziesz kupowala suknie slubna, w Ukeju czy Pl? Bo to juz chyba niedlugo pora?? :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...

hej

Dobry wieczór....
Luska śpiocha od ponad godziny, nakarmiona wykąpana i w dobrym humorku zasnęła raz dwa...P. w pracy ( jak zwykle) a ja zasypiam przed kompem...oczy mi się same zamykają wiec chyba zaraz zmykam do łózia....P. dzwonił żebym na niego nie czekała po skończy pewnie po1.00....więc spadam zaraz lulu
Perciu - u nas ok.....Po staremu....Bez większych zmian....Ale juz za dwa tygodnie lot do Polski więc trzy tygodnie laby.....To mnie jeszcze jakoś trzyma na nogach....

Agi na ile przylatujecie?:-)

Jutro mamy sesje fotograficzną juz nie moge się doczekać:-D

extra, koniecznie potem fotki wklej:tak:

Cześć Dziewczynki
Jaśkowi gorączka rośnie:-:)-:)-( Juz dzisiaj przyszedł do mnie rano dac mi znac że coś się dzieje. Ja móię do B. że gorączka będzie... On że nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Poszłam do sklepu , wróciłam po nie całej godzince już mamy 37,9 i idzie w górę...

budulek, pewnie znowu od ząbków:-(

I my z Haniulką się serdecznie witamy w ten piękny słoneczny dzień!

Kupiłam Hani na allegro taką konsolę dla dzieci firmy VTECH z grą Teletubisie (ona jest w nich zakochana)

Gra TV VTECH Smile Baby + gra Teletubbies (1972973382) - Aukcje internetowe Allegro
Miała któraś styczność z tą konsolą?

Cześć Dziewczynki

Biedny, znowu gorączka? :-(

Trzymamy kciuki, żeby szybciutko minęła

reklama
Kasiulka - my mamy konsolę VTECH, ale mały jeszcze nie kuma o co chodzi, chce żeby mu włączyć, poklika chwilę i odchodzi... dostaliśmy używaną od mojej siostry po jej dziewczynkach, ale ona jest mała z wyświetlaczem na konsoli, coś jak PSP

Perfecta
- zdrówka dla Jasieńka... bidulek malutki :(

Do góry