reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Gosiargo ja slyszalam ze jak jedziesz do panstwa unijnego to dziecko moze miec dowod osobisty wyrobiony...ale niewiem czy na 100%. No najgroszy to ten fotograf:-)

to prawda, nie musi byc paszport
a zdjecie na pewno wyjdzie piekne, Jas mial robione jak mial 2 miesiace a teraz czeka nas to samo z Remim, takim maluchom cyknac jak maja oczy otwarte i glowe w miare prosto to jest wyczyn

Koriander zaraz poczytam bo chwila spokoju
Emalia:NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE malowac to ja z nimi nie będe bo wszystko do okoła bedzie pokolorowane...............

:-(kasiulka współczuję też słyszałam że coś takiego jest ale nie zawsze podobno działa
a ja od wczoraj postanowiłam coś zrobic ze spaniem Michała i próbuję porad książki zobaczymy czy będą efekty
u nas +5 więc ok tyle że pochmurno

ja korzystałam z tej książki: Każde dziecko może nauczyć się spać Kast-Zahn NOWA (1957328653) - Aukcje internetowe Allegro
u nas szybko były efekty, tyle że mały miał wtedy gdzieś z 7- 8miesięcy. I nie było problemu z zasypianiem do 15miesiąca. Zachorował i spał z nami trzy dni i czwartego dnia juz położyłam go do swojego łóżeczka i był juz płacz, krzyk. I odzwyczaić dziecko 1,5 roku a dziecko 7miesięcy to już dużo trudniej.
Ale trzymam kciuki :)

witajos po zakupos zmęczonos jak kabanos!
Kupiłam Jaśkowi bączki dwa - talkie jak my miałyśmy za młodu:) Zachwycony!!!!
nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
Strasznie nakupowałam wydałam tyle że aż strach się przyznać:)
Teraz lecę rozładowac zakupki , ogarnąc troszkę.
Kolenderko i Dziewczynki pytające o matę - Mam na oku 2
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro
i się zastanawiam :) i zdecydowac nie potrafię:)

Ostatnia edycja:
zdec- wy teraz jak byliście na wakacjach robiliście małej paszport, u którego fotografa byłaś? Natalka nie robiła problemów?

Robiliśmy u fotografa tu na miejscu w Obornikach, nie było większego problemu. Małą posadziłam na stołku a z tyłu ją trzymałam, a tata zabawki pokazywał nad obiektywem:)

My również z zakupów wróciliśmy. Buty są, kombinezon też, więc żadna zima nam nie straszna:)
Jutro jadę na zajęcia w plenerze aż do Karpacza;)

Fajna ta mata, może i my się skusimy;)

ja korzystałam z tej książki: Każde dziecko może nauczyć się spać Kast-Zahn NOWA (1957328653) - Aukcje internetowe Allegro
u nas szybko były efekty, tyle że mały miał wtedy gdzieś z 7- 8miesięcy. I nie było problemu z zasypianiem do 15miesiąca. Zachorował i spał z nami trzy dni i czwartego dnia juz położyłam go do swojego łóżeczka i był juz płacz, krzyk. I odzwyczaić dziecko 1,5 roku a dziecko 7miesięcy to już dużo trudniej.
Ale trzymam kciuki :)

Jagodo wlasnie z tej ksiazki my uczylismy Ameli zasypiana:) i powiem ci najwiecej krzyku bylo przez dwa dni:) potem coraz mniej,teraz mija kolo miesiaca i Mela ladnie sama zasypia,czasami wymysla ze chce inna poduszke lecz juz nie placze.

nakupiłam książeczek z 5 Miedzy innymi Bardzo fajne wydanie "obrazków dla Maluszków" "Boże Narodzenie"
MATA WODNA+pisak+puzzle+dźwięki Warszawa (1959280360) - Aukcje internetowe Allegro
or
AQUADOODLE - MATA WODNA DUŻA ANIMAL DŹWIĘKI -KURIE (1963581808) - Aukcje internetowe Allegro

Super ta mata:) musze sie powaznie nad nia zastanowic:)

Ja tu z obiadem czekalam na P. a on dzwoni ze gdzies jeszcze musi podjechac na zaladunek,prawdopodnie dopiero jutro przyjedzie;/;/ jestem wsciekla! Do tego jeszcze cos zjadl i umiera na bol brzucha a zadnych tabletek niema!:( moj biedaczek,a ja cos dzis nerwow niemam i glowa mnie boli ehh;/

reklama
or

u nas siostra zamówiła Majusi taka matę:-)
NOWOŚĆ! AQUA DOODLE WODNA MATA DO MALOWANIA - HIT! (1956528132) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry