reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A ja chyba kupię te matę z dźwiękami... w sumie to Damiś ma tylko zegar który gra i to wsio!!! więc tym się nacieszy... a odgłosy zwierzątek brzmią interesująco, przynajmniej dla dziecka :tak:

Ja jeszcze porządków nie robiłam... muszę się wziąć w garść bo święta mnie zastaną i nic nie zrobię... może sprzedam Damiana teściowej na jeden dzień to wszystko za jednym razem opędzluję :tak:

Liza
- zdrówka dla chłopców a dla Ciebie :*

Spojrzałam na mapy. Ale nam sie tydzień szykuje... Deszczowo pochmurnowo.... I opady sniegu!
We wtorek po polódniu śnieg u Wrocławianko-Dolnoślądczanek u żyrafki ciutke popada i może tez zachaczyc o wielkopolskę
Wieczorem u Izi i Kasiek i Kreatorki w centrumie
We środę dojdzie śnieg do mnie , Agast,Oli i oczywiście Dolny śląsk!
W czwartek z rańca juz będzie witał Mazury czyli naszą Bliżniakową Matkę Polke Kosmetyczkę! oraz nasze Lubelszczanki :)
A w sobotę nawet Kolenderke naszą może odwiedzić:)

Aguska - Jak tam Twój humorek się ma? Odzywaj sie do nas Kochana!:) Buziaki dla Ciebie i Poluni!
I zapomniałam napisac że dziękuje za przekazanie wieści od Eagle - Gosiu:* Czekamy z utęsknieniem Ciebie Eagielku!

Dziękujemy Pani POGODYNCE :) i tak nie jest źle bo już grudzień i jeszcze śniegu nie było :) ja tam już chcę śnieg, ciekawe jaka będzie reakcja naszych dzieci bo w sumie z zeszłego roku na pewno nie pamiętają śniegu!!!

reklama
Dobry wieczór....
Luska śpiocha od ponad godziny, nakarmiona wykąpana i w dobrym humorku zasnęła raz dwa...P. w pracy ( jak zwykle) a ja zasypiam przed kompem...oczy mi się same zamykają wiec chyba zaraz zmykam do łózia....P. dzwonił żebym na niego nie czekała po skończy pewnie po1.00....więc spadam zaraz lulu
Perciu - u nas ok.....Po staremu....Bez większych zmian....Ale juz za dwa tygodnie lot do Polski więc trzy tygodnie laby.....To mnie jeszcze jakoś trzyma na nogach....
Gosiagro - ja mam dla Poli paszport , który trzeba odnawiać co rok niestety , dlatego mamy też dla niej dowód i na nim w sumie latamy....a dowód wydawany jest na 5 lat więc dużo łatwiej...Współczuje z mieszkankiem....mam nadzieję że to nie duże opóznienie...
zyrraffka - gratuluję....!!!! Super że jest tak jak chciałaś!!!!
Sorry nie daje rady....Oczy mi się same zamykają i głowę mam juz praktycznie na klawiaturze....Jutro mam wolne , P. cały dzień w pracy od świtu do nocy wiec obiecuję że zajrzę i nawet posta skrobe....

Do góry