reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Koriander tez myslalam o macie do buta, jednak wzielabym miejsza, bedzie mogl na stoliku rysowac, fajne sa tez te do samochodu calkiem male

a ja odkrywam uroki bujaczki fishera, Jeremek spi slodko a my z Jasiem odkurzylismy w domku, teraz pijemy sobie, mama kawke a synus soczek i szukamy prezentow na necie
my do auta mamy Magic Board z dlugopisem na sznureczku (bardzo praktyczne:-)) i super sie sprawdza
Ale masz sielski poranek :-D

reklama
My siedzimy też z kawką nowe 405 [HDTV (720)].jpgi pozdrawiamy bb ciocie

Hej.

Lizka- może i ciebie bierze? Jak dzisiaj dzieciaczki?
Lenka- może coś ma z termometrem bo u mnie dużo cieplej ;-)

Klementinka- fajnego masz pomocnika.
Iza- ja nie wyobrażam sobie jeszcze odstawić "dydy" Jasiowi> skubaniec jest tak cwany ,że jak mu wypadnie w nocy to przez sen maca ręką wokoło i szuka a jak mu wpadnie w łapkę to od razu do buzi:-)

Kasiulka- jeszcze trochę i Ci przejdzie.
Kasiek- mi też nie ma kto posprzątac. Ja zrobie jedna rzecz a Jasiek w między czasie rozwali trzy.

Milusia- :cool2:

Percia- miłego zakupkowania. Ja na otwarciu biedronki kupiłam 6 pacze, więc na razie mam luzik z pampkami.

Miłego dzionka.

Ciekawe jak zyraffce minela noc po wczorajszych emocjach :-D

gosiagro macie juz jakies ciekawe aranzacje na nowe pokoje? Bedziecie sami projektowac kuchnie czy kupujecie z "gotowcem"?

milusia ty nasza supermenko
wink2.gif

Kajdusiu kochana snilas mi sie dzis! CO u was???? Jechalas na rowerze ktory Radek ciagnal za samochodem :szok::eek:

Ostatnia edycja:
Hej... jej, usypiam na siedząco... młody też już drzemie... wczoraj pełna energii a dziś jej kompletny brak... buhu... :no: kto za mnie posprząta i ugotuje???

ja mogę ci podesłać trochę energii bo mam jej dzisiaj baaardzo dużo:-):-) a to z powodu zaplanowanego właśnie styczniowego weekendu u fajnych ludzi w Amsterdamie:cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2: ale się cieszę:-):-)

a ja odkrywam uroki bujaczki fishera, Jeremek spi slodko a my z Jasiem odkurzylismy w domku, teraz pijemy sobie, mama kawke a synus soczek i szukamy prezentow na necie

super, fajnie czytać takie posty:tak:
ciekawe jak sobie mi_mi i Asnecja radzą?

My siedzimy też z kawkąZobacz załącznik 412849i pozdrawiamy bb ciocie

ale ten twój Michaś wieeelkiii:-D

koriander - już Nince znikało, już było lepiej, ale widze, ze znowu ma cały jezyk czarny :-( czyli pewnie długo sie zejdzie zanim ją wyleczymy

oby jak najszybciej paskudztwo przeszło:tak:

gosiagro macie juz jakies ciekawe aranzacje na nowe pokoje? Bedziecie sami projektowac kuchnie czy kupujecie z "gotowcem"?

a wiesz właśnie wczoraj bylismy ogladac kafelki do łazienki i takie tam inne pierdólki, a co do kuchni to mysle ze tak jak w obecnym mieszkanku zrobi nam projekt jakaś firma i wykona, w sumie to może weźmiemy tą samą, bo z tych jestem zadowolona:tak:

Witam:-)

Karolina dwie noce spała u siebie w łóżeczku, a dzisiejsza znów pobudka o 3:-( i mimo prób położenia i uśpienia skończyło u nas w łóżku gdzie momentalnie zasnęła.
A ja dziś i wczoraj koszmarnie się czuję. Zatrułam się czymś.:-(

ja mogę ci podesłać trochę energii bo mam jej dzisiaj baaardzo dużo:-):-) a to z powodu zaplanowanego właśnie styczniowego weekendu u fajnych ludzi w Amsterdamie:cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2: ale się cieszę:-):-)

a wiesz właśnie wczoraj bylismy ogladac kafelki do łazienki i takie tam inne pierdólki, a co do kuchni to mysle ze tak jak w obecnym mieszkanku zrobi nam projekt jakaś firma i wykona, w sumie to może weźmiemy tą samą, bo z tych jestem zadowolona:tak:

zapowiada sie goraca zima :-):-):-D :*
Super, na pewno bardzo ekscytuajce tak sobie urzadzac nowe gniazdko :tak::-D

Hej... jej, usypiam na siedząco... młody też już drzemie... wczoraj pełna energii a dziś jej kompletny brak... buhu...
no.gif
kto za mnie posprząta i ugotuje???
Kasiu moze jakas porzadna kawa?? Albo orzezwiajacy prysznic :-p

Ostatnia edycja:
Hejka
Zaraz zajrze na zamkniety...

Emalia nie no niewiem raczej mnie nic nie bierze, glowa mnie dzis boli ale to od problemów i tego wszystkiego, juz nie mam sily poprostu... :-(

Z Hania lepie, chlopaki katar i pokasluja, juz mam tego dosc:-(

reklama
a ja postanowila zrobic dzis eksperymetnt i poświęcić cały dzień na zabawy z chlopcami...chce zobaczyc czy to przyniesie jaka kolwiek poprawę
:cool:
jak na razie nie...
robilismy juz ciasteczka (mam zdj ale może potem wstawię), domek ze stołu,ale dalej nic...ciasto na ciasteczka jedli surowe zamiast robic foremki, gruźli się i bili przy tym....teraz spią więc powiesiłam juz pranie i się ogarnęłam....
Co proponujecie dalej?jakie zabawy???:eek:

Percia udanych zakupków ja tez jak coś kupię w prezencie, to nie wytrzymam i daję prędzej:-D
Liza, Ewa zdrówka:*

kończe bo dzici się jakos budza...(godzina snu i koniec??:confused: )

Do góry