reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hej

Od lat fundacja Mc Donalda przeprowadza badania wśród dzieci w wieku 9mc-6 lat. W zeszłym roku wiem że magda_m była i chyba ktoś jeszcze... gosiagro??
Chciałam tylko zainteresowanym napisać, że akcja znowu się odbywa, więcej na stronie Fundacja Ronalda McDonalda

ja nie byłam na tych badaniach, ale dzięki za info:-)

a ja tak z innej beczki:
ulubione zajęcie mojej córci i zachwycające słowo "CIASTO". To jest dla niej fenomen w każdym calu!
a i na ostatnim - idziemy na spacer!:-D

cudnie, świetna jest:tak::tak:

U nas mróz masakra!a u męża w Niemczech +12 mówi ze w koszulce chodzi:)
A gdzie Magda M , Iwka, Migotka, Hefi (dziękuję za troskę), Ewa, Milka, Kajdusia, Ita, Lencja, Eagle ODEZWIJ SIĘ!Tyle dziewczyn nie pisze już;(Cobra i KasiaJ buziaczki:)

u ciebie mróz??? u mnie 7 stopni na plusie:-)
o eagle pisałam ostatnio, powinna się odezwać za kilka dni

reklama
Witajcie!

A u mnie z wymiotami zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej. Wcześniej wymiotowałam raczej wieczorami a teraz praktycznie non stop :-(

Wykończę się normalnie.

:-(kasiulka współczuję też słyszałam że coś takiego jest ale nie zawsze podobno działa
a ja od wczoraj postanowiłam coś zrobic ze spaniem Michała i próbuję porad książki zobaczymy czy będą efekty
u nas +5 więc ok tyle że pochmurno

z usypianiem od jakiegoś czasu nie mam problemów ale mały budzi się często w nocy więc odstawiam smoka od wczoraj nie używa i jakoś nie specjalnie się go domaga o dziwo na razie i zaczynamy ograniczać picie w nocy bo to największy problem jak się okazuje

Hej... jej, usypiam na siedząco... młody też już drzemie... wczoraj pełna energii a dziś jej kompletny brak... buhu... :no: kto za mnie posprząta i ugotuje???

Kasiulka - współczuję... ja nie wymiotowałam ani nie miałam mdłości, więc nie wiem co to znaczy

Lena - u nas +8, może Ci się termometr popsuł??? :eek:

reklama
hej

Perfecta mam tak samo, jak kupie cos na pozniej to ciezko mi sie powstrzymac zeby mu szybciej nie dac
zamowilam na necie traktor duplo do buta i musialam chociaz maly prezencik bo wlasnie balam sie ze dam mu wczesniej
niestety glupki przyslali ksiezniczke zamiast traktora,wrrrrrr:wściekła/y:
Lena no u nas jest 12 na plusie, ale na koszulke bym sie nie odwazyla bo zimny wiatr wieje;-)
Koriander tez myslalam o macie do buta, jednak wzielabym miejsza, bedzie mogl na stoliku rysowac, fajne sa tez te do samochodu calkiem male
kreatorko naprawde bardzo wspolczuje Wam takich przejsc
olavip Jagoda swietna, swoich chlopakow tez bede do garow zaganiac

a ja odkrywam uroki bujaczki fishera, Jeremek spi slodko a my z Jasiem odkurzylismy w domku, teraz pijemy sobie, mama kawke a synus soczek i szukamy prezentow na necie

Do góry