reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ola- Jagoda cudowna. Ona coraz bardziej do ciebie podobna kochana. :-)
chociaż Ty jedna tak uważasz, no!:-) bo wszyscy twierdzą,że wykapany tatuś..
A nawet jak się zapytasz "czyja jesteś córeczka?" to Jagoda odpowiada "tatusia" a mamy to już nie:-D

Kreatorko - mam nadzieję,że się trzymacie... pamiętajcie,że Maks jest teraz aniołkiem i czuwa nad swoją rodziną i bliskimi, na pewno jest mu tam dobrze....

reklama
ten chłopiec żyje,ma teraz 2 latka, ale nadal jest to wszystko bardzo sweza rana dla wszystkich bo każdego dnia rodzice widzą cierpienie dziecka....dlatego zawsze przezywam smierć i choroby dzieci....jak widze malutkie grobiki to bym siedziała i nad nimi płakała.....

Mam to samo,przezywam smierc dziecka,wyczulona jestem po tym jak Mela sie urodzila,nie lubie juz ogladac filmow gdzie sa male dzieci i gdy cierpia..;(

Milusia- już wiem dlaczego Bóg dał Ci dwoje dzieci. Bo masz kochana wielkie serducho!!! Nie smutaj się, tulam mocno Ciebie i łobuzy;-)

Lenka- wracaj z pracy, bo nie mam z kim pisac:rofl2::-);-)

Kajdusiu- co tam u Was? Jak tam nasza Otylka i jej braciszek?

Edit; witaj Lenko, dostałaś paczuszkę :)

Ostatnia edycja:
Milusia- już wiem dlaczego Bóg dał Ci dwoje dzieci. Bo masz kochana wielkie serducho!!! Nie smutaj się, tulam mocno Ciebie i łobuzy;-)

Lenka- wracaj z pracy, bo nie mam z kim pisac:rofl2::-);-)

Kajdusiu- co tam u Was? Jak tam nasza Otylka i jej braciszek?

Edit; witaj Lenko, dostałaś paczuszkę :)

ide spać bo mam mdłosci:):-):-)

Ja tylko na chwilkę
Jedziemy na zakupki za chwilkę. Chyba juz wodną mikołajową matę kupię dzisiaj i bedę zaciskać zeby by szybciej Jasiowi nie dać.
Po pampersiki jadę do reala. Zakupię 2 paczki będzie spokój na 2 miesiące,
Milusia- Przytulam Cię Kochana!!!! Jesteś super dzielną , wspaniałą Kobietą!
Kreatorko- Przytulam mocno Kochana Bądz pewna że Maksiu nie jest tam sam! Bo i ma przy sobie mnóstwo Aniołków opiekujących się nim jak i członków rodziny którzy odeszli już z tego świata! ...Przytulam !
Olavip- Boże! Jagódka jest super! Jak pięknie wałkuje ciacho! GENIALNIE! Muszę Jaska zagonić do lepienia pierogów na świeta bo zawsze tego tyle jest że nie mam siły a tak przynajmniej teraz syn mi pomoże:p:p:p
Krakowianko- Pozdrawiam Cię serdecznie!!!!! (*) dla Aniołeczka
Lanka- współczuję uciązliwego schorzenia!
Kolenderko- :*:*:* na Dobry Dzień
Gosiu - :*:*:*: Na Dobry Dzień też!

Ja już nie pracuje więc mam wolne;)

Dzisiaj zabieram się za porządki świąteczne;)
U nas mróz masakra!a u męża w Niemczech +12 mówi ze w koszulce chodzi:)
Klementinka a jak u Was???
Perfecta udanych zakupów:*
A gdzie Magda M , Iwka, Migotka, Hefi (dziękuję za troskę), Ewa, Milka, Kajdusia, Ita, Lencja, Eagle ODEZWIJ SIĘ!Tyle dziewczyn nie pisze już;(Cobra i KasiaJ buziaczki:)

reklama
czecia??:-D
:no:
czwarta??:-)

Perfecta milych udanych zakupow!! A mate jakiej wielkosci kupujesz? Ja sie jeszcze zastanawiam czy ta wielka czy mniejsza wziasc.. :confused::confused::eek:

kreatorka wlasnie co z Niny jezyczkiem, znika powoli to czarne?

Dzis wysylam babcie do Klubu Maluszka niech cwiczy :-)

Do góry