reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja sprzątam w domu, firanki piore , okna pomyte juz nie mam sily a jeszcze musze ciuchy poskladac;///

krakowianko milo Cie tutaj widziec.... :****
Co do suwaczka to dobrze pokazuje za 2 mies, 2 tyg i 3 dni bedzie druga rocznica... :-(
[*]

reklama
Witajcie, ja tylko na chwilę, nawet nie próbuję podczytać, tyle co krakowianka napisała. We wtorek był pogrzeb, przypadła mi rola opieki nad Julcią, bo chciała z Ninką siedzieć. Dlatego w miarę się trzymalam, zeby dziewczynki nie zaczęły ze mną płakac. Rozkleiłam się dopiero w domu. A wystawienie ciała- straszne, takie maleństwo w trumnie, do tej pory nie moge się otrząsnać :-(

Witam was kochane czerwcowe MAMUSIE, widzę, że maleństwa rosną jak na drożdżach - to wspaniałe tak poczytać jak sobie dorastają..

Kreatorko,
napisałaś na epitafium Jagódki coś... napisz proszę kim jest ten chłopiec, mam nadzieje, że Ciebie nic tak ciężkiego i smutnego nie spotkało.

Kochane- dziękuję wam za pamięc o mojej Jagódce, wiecie ja mam wrazenie jakby to wszystko działo się pare dni temu, tak ciężko się z tym wszystkim żyje...;(

coś suwaczek Jagódki mi źle liczy bo minęły 2 lata a nie dwa miesiące. Nie wiem jak to naprawić ;(
Witaj kochana, Maks był synem siostry mojego męża i chrzestnego Niny. Miał 9 miesięcy i 4 dni jak zmarł. Był chory od urodzenia, w ciąży nic nie wykryto, okazało sie, ze to zespół Zellwegera. Malutki miał bardzo krótkie i smutne zycie, praktycznie się nie rozwijał. Wiem, ze jeśli coś istnieje - cokolwiek to on ma lepiej niż my. Ciężko tylko myśleć, że jest tam samotny, dlatego mam nadzieję, ze ktos sie nim tam opiekuje. :-( Na śmierć dziecka nic nie jest w stanie przygotować, nawet jeśli jest śmiertelnie chore:-(

Suwaczek odliczna CI jaki czas jeszcze do danej daty pozostał, a nie pokazuje ile juz minęło, musisz zmienic suwaczek.

milusia, koriander, nadika, gefi, ola_fasola, julia,hefi,agast,Liza
- dziękuję za pamieć, miło wiedzieć, ze ktoś o mnie pomyślal w cięzkim dla nszej rodziny dniu

Co do dziewczyn w ciąży - ja mam po Ninie sporo ubrań, jeśli będziecie mieć dziewczynki to część mogę odsprzedać taniej :tak:

Ostatnia edycja:
Krakowianko- Miło że do nas zaglądasz , Dla Aniołeczka
[*]
Liza- zdrówka dla całej trójeczki:-( coś często Ci gromadka choruje

Kreatorko- tulam mocno, strasznie smutne twoje posty. Jeszcze raz dla aniołka
[*]:-(

Olavip-;-):-)

kreatorka naprawde to musialo byc straszne, ja sobie nawet tego nie wyobrazam.... :-( :*
emalia a no niewiem, Hania ze szkoly przynosido domu i łapią wszystkie :-( ciezko jest ale damy rade, dobrze ze chlopaki maja tylko katar...

O której żyraffka miala miec to badanie? juz sie nie moge doczekac mam nadzieje dobrych wiesci....:-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja tak z innej beczki:
ulubione zajęcie mojej córci i zachwycające słowo "CIASTO". To jest dla niej fenomen w każdym calu!
a i na ostatnim - idziemy na spacer!:-D

Załączniki

• Kopia 100_5820.jpg
    Kopia 100_5820.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 59
  • Kopia 100_5824.jpg
    Kopia 100_5824.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 55
  • Kopia 100_5825.jpg
    Kopia 100_5825.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 54
  • Kopia 100_5828.jpg