Liza
Fanka BB :)
Lena straszne.... :* trzymaj sie zobacz adorea juz 7 lat z tym sobie radzi jakos, Ty tez dasz rade!!!:-) jestesmy z Tobą!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lena straszne to co piszesz :-(
A to Ci się po ciąży tak pogorszyło?
adorea tutaj lekarze na to schorzenie przepisuja marihuane ;-) bardzo wspolczuje i podziwiam ze tak ciezko pracujesz!!Lena, mi na te bóle pomaga defargan codeine czy jakoś tak ale to uzależnia więc za często tego brac nie mogę, życzę Ci abyś ataki bólu miała jak najrzadziej, mnie teraz jeśli boli to dośc delikatnie a się nie oszczędzam w tym roku normalnie rwałam jabłka i dźwigałam i chwalić Boga nic mnie nie zaatakowała, jak za długo siedzę to trochę czuje ból ale tak to jest ok. Co ciekawe ja jak mam bóle to wolę chodzi bo mnie wtedy mniej boli.
Lenka przepuklina może dopiero po ciąży ale te cholerne guzki masz już zapewne wiele lat a dopiero teraz dają o sobie znac bo jak sama nazwa wskazuje jest to kifoza wieku młodzieńczego a ujawnic może się dużo później
tak mi się wydajeto sie dopiero ujawniło
![]()
to raczej nikomu nie pomoże bo nawet kodeina działa na krótko, chyba że ma zapewni halucynacje albo inne jazdy abu o bólu nie pamiętac....mam nadzieje że nigdy Cię takie bóle nie dopadną bo nie życzę tego nikomu, a widze że tam u Ciebie lekarze są bardzo zabawniadorea tutaj lekarze na to schorzenie przepisuja marihuane ;-) bardzo wspolczuje i podziwiam ze tak ciezko pracujesz!!
nie wiem im chyba nie do smiechu a zwlaszcza nie pacjentom, zwiazek THC jest stosowany przeciwbolowo w medycynie na zachodzie od wielu lat, zwlaszcza u pacjentow z rakiem lub chronicznymi bolami. Halucynacji nie wywoluje, dziala wylacznie przeciwbolowo ;-)Lenka przepuklina może dopiero po ciąży ale te cholerne guzki masz już zapewne wiele lat a dopiero teraz dają o sobie znac bo jak sama nazwa wskazuje jest to kifoza wieku młodzieńczego a ujawnic może się dużo później
to raczej nikomu nie pomoże bo nawet kodeina działa na krótko, chyba że ma zapewni halucynacje albo inne jazdy abu o bólu nie pamiętac....mam nadzieje że nigdy Cię takie bóle nie dopadną bo nie życzę tego nikomu, a widze że tam u Ciebie lekarze są bardzo zabawni![]()