reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena, mi na te bóle pomaga defargan codeine czy jakoś tak ale to uzależnia więc za często tego brac nie mogę, życzę Ci abyś ataki bólu miała jak najrzadziej, mnie teraz jeśli boli to dośc delikatnie a się nie oszczędzam w tym roku normalnie rwałam jabłka i dźwigałam i chwalić Boga nic mnie nie zaatakowała, jak za długo siedzę to trochę czuje ból ale tak to jest ok. Co ciekawe ja jak mam bóle to wolę chodzi bo mnie wtedy mniej boli.

Lena, mi na te bóle pomaga defargan codeine czy jakoś tak ale to uzależnia więc za często tego brac nie mogę, życzę Ci abyś ataki bólu miała jak najrzadziej, mnie teraz jeśli boli to dośc delikatnie a się nie oszczędzam w tym roku normalnie rwałam jabłka i dźwigałam i chwalić Boga nic mnie nie zaatakowała, jak za długo siedzę to trochę czuje ból ale tak to jest ok. Co ciekawe ja jak mam bóle to wolę chodzi bo mnie wtedy mniej boli.
adorea tutaj lekarze na to schorzenie przepisuja marihuane ;-) bardzo wspolczuje i podziwiam ze tak ciezko pracujesz!!

Lena na Gajkę buty rozm 24/25 są już za małe???:szok: Z tym kręgosłupem to masz przeboje:-( Współczuję...

Jedziemy w piątek kupić zimowe buty przy okazji szczepienia i zupełnie nie wiem na jakie się zdecydować;)

tak mi się wydaje;)to sie dopiero ujawniło;)
Lenka przepuklina może dopiero po ciąży ale te cholerne guzki masz już zapewne wiele lat a dopiero teraz dają o sobie znac bo jak sama nazwa wskazuje jest to kifoza wieku młodzieńczego a ujawnic może się dużo później
adorea tutaj lekarze na to schorzenie przepisuja marihuane ;-) bardzo wspolczuje i podziwiam ze tak ciezko pracujesz!!
to raczej nikomu nie pomoże bo nawet kodeina działa na krótko, chyba że ma zapewni halucynacje albo inne jazdy abu o bólu nie pamiętac....mam nadzieje że nigdy Cię takie bóle nie dopadną bo nie życzę tego nikomu, a widze że tam u Ciebie lekarze są bardzo zabawni:szok:

Lenka przepuklina może dopiero po ciąży ale te cholerne guzki masz już zapewne wiele lat a dopiero teraz dają o sobie znac bo jak sama nazwa wskazuje jest to kifoza wieku młodzieńczego a ujawnic może się dużo później

to raczej nikomu nie pomoże bo nawet kodeina działa na krótko, chyba że ma zapewni halucynacje albo inne jazdy abu o bólu nie pamiętac....mam nadzieje że nigdy Cię takie bóle nie dopadną bo nie życzę tego nikomu, a widze że tam u Ciebie lekarze są bardzo zabawni:szok:
nie wiem im chyba nie do smiechu a zwlaszcza nie pacjentom, zwiazek THC jest stosowany przeciwbolowo w medycynie na zachodzie od wielu lat, zwlaszcza u pacjentow z rakiem lub chronicznymi bolami. Halucynacji nie wywoluje, dziala wylacznie przeciwbolowo ;-)

reklama
Do góry