reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lenka to nie wesoło u Ciebie z kręgosłupem :// wspólczuje... nie wiem co więcej napisać...
Natanek nosi butki 21-22 ale on dużo drobniejszy niż Gaja

milusia a to dzisiaj Andrzejki?? :))) zupełnie zapomniałam

a mnie od jakiś 2 tygodni boli kręgosłup w okolicy lędzwiowej, ale to z przemęczenia,ciągłego noszenia Natanka itp teraz nawet jak siedzę to czuje jak boli. Jestem padnięta i uciekam spać...
wiesz co to moze zrob rezonans dla świetego spokoju??ja z jedenj strony sie ciesze ze juz wiem co mi jest!

reklama
Koriander mina Lili mnie powaliła:-D

Emalia
bardzo bym chciala wróżyć z kart, bo bardzo mnie to "pociaga"ale nie mam weny żeby kupic karty(a do tarora drogie są) więc nie powróżę zniczego, z reszta mi wyszło mi serce i koniec kropka sobie juz wróżb nie poprawie bo jeszcze co innego wyjdzie:-D

Cześć!

Lena
- moje dziecko nie lubi słoiczków... kiedyś dałam bo nie miałam obiadu to zakończyło się na całych 2 łyżeczkach!!! teraz musi być pyszny obiadek domowej roboty!!! :) właśnie się gotuje!!!

Sama siebie dziś zaskoczyłam, wstałam jak nigdy o 7, posprzątałam, przygotowałam obiad, teraz jeszcze śniadanko i jak mały zaśnie to kąpiel!!! Miałam iść na spacerek ale u nas pada deszcz.... grrrr... już wolałabym żeby był śnieg! ;)

Miłego dnia! :)

DRuga;)

ide wstawic jakis obiadek dlla Gai:)
czy Wasze dzieci tez juz nie chcą tknąć słoiczków??

Hania nie przepada, ale sama to spróbowałam i ją rozumiem :-)

Ale spróbuj tego, bo te sa naprawde dobre i Hania je uwielbia

00032941.jpg

Hej dziewczyny:)

Widze ze pisalyscie o rozmiarach...wiec moja Amelka ma podobnie do Gaji:) 24 zimowki,Nike jej kupilam 25 (wkladka niby 14 cm ) a tu okazalo sie duzo za duze!

Lenko moja Amelka juz dawno nie jada sloikow i watpie zeby chciala...choc ona to jest strasznie lakoma wiec wiec jeszcze moglabym sie zdziwic;p
Kurcze a z tym twoim kregoslupem jakas masakra,no mam nadzieje tylko ze bol niebedzie ci mocno doskierac,bo czytalam ze to nieuleczalne;/

Ja zalatwilam sobie wczoraj te wszystki dokumenty:) w tym roku dostane splate :) ale mialam taka akcje z Mela...poprosilam brata by z nia zostal,bo akurat miala drzemke a dokumenty byly do odbioru,przyszedl to ona spala, zdarzylam ujechac 5km,brat dzwoni ze Mela sie obudzila,ze krzyczy placze,tai sie wola mnie (a spala tylko 30 min i to niemozliwe ze sie wyspala) cofnac sie nie moglam bo musialam to zalatwic,zadzwonilam po posilki do ciotki za ktora mala jest,wiec od razu sie uspokoila:) moj brat caly spocony powiedzial ze pierwszy i ostatni raz z nia zostaje hehe.ale szkoda mi bylo Melki jak slyszalam jak placze:(
Dziecko po prostu wyczulo chyba ze matki w domu niema;/

My jutro jedziemy na zakupy,bo moja corka znow wyrosla z bamboszkow;/ caly czas mialam z Befado ale niestety ma za wysoki przegub i bucik jej sie wrzyna;/ mam nadzieje ze znajde jakies o jej stopki!

Kasiek to niezla masz wene:) przeslij mi jej troche:) a u nas w tylko jest pochmurno;/

reklama
Do góry