reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Hejka.
Jestem i ja....
Zaliczylam dzis lekarza, Hania w nocy płakała tak ją ucho bolało, do tego 38,6 goraczki... :-( normalnie porazka!!!! juz nie mam sily na tą zime, chce wiosne, lato i spokój z chorobami.... :-(

Emalia nie denerwuj sie, milusia dobrze pisze, i wyzej jeszcze ktos dobrze pisal :-D skleroza;-)
Lenka mam nadzieje ze to naprawde nic powaznego i czekam na dzisiejsze wiesci!:*
kasia co do noszenia to ja zadko nosze.... jakos tak oduczylam go tego bo 2mies temu jak stalam on do mnie podbiegal i chcial na reca jak siadalam to konczylo sie to histerią, teraz mu przeszlo :tak:

reklama
Witajcie, u mnie ostatnio brak weny na pisanie. U nas ok, wczoraj byliśmy na szczepieniu Klarcia troszkę popłakała ale wychodząc zgabinetu w tym płaczu zrobiłai powiedziała do Pani doktor pa pa i koniec płaczu;-). Niestety bez temperatury się nie obeszło, miała w nocy teraz już jest ok;-)Krzesełko uczydełko polecam, Klara je uwielbia;-)

Kreatorka
-jestem z Wami w tym trudnym dla Waszej rodziny dniu.
Lena-trzymam mocno kciuki żeby wszystko było ok.
milusia-silna babka jesteś:) dwóch chłopów na raz nosić podziwiam:)
Emalia-wyluzuj, moje posty też czesto są nie zauważone ale co tam:-pja się nie przejmuje.

Liza-
zdrówka dla Hani

tylko tyle bo roboty mam dzis sporo.

Jestem...ale złe wiadomości liczne przepuklinki i guzy schomrla....takze lece do nastepnego lekarza;(

aha i u mnie przepuklina nie objawia sie bólem głowy nawet nie wiem co to jest!

i co dalej ?jakieś rehabilitacje czy co?a jak się objawia bul pleców czy coś jeszcze ?wiem że mogą być też omdlenia jak są problemy z odcinkiem szyjnym

Hejka:-)
Karolina wreszcie calutką noc przespała u siebie w łóżeczku:-), nawet niewiecie jak się cieszę.
Teraz siedzi grzecznie na wersalce i się bawi.

Kasiek ja staram się nie nosiC Karoli ze względu na ten mój kręgosłup, no ale czasem trzeba ją podnieśC.

izia współczuję nocki no i problemów z autem.

julia miłych plotek i smacznej kawki u znajomej:-).

milusia wow obu na raz, uważaj tylko Ty siłaczko:-). Ale z nich spryciarze z tym otwieraniem szuflad. Ja Ci współczuję sprzątania, przy jednym dziecku jest co robiC, a przy dwójce to:szok:.

koriander to miłej zabawy z mikołajem:-).

Liza współczuję i zdrówka dla Hani.

lena współczuję, a z czego te guzki?.

lena-współczuje:-(

Pisałyście o brzuszkach ja dziś 25 dzień 6 weidera i co gucio pod tego tłuszczu kaloryfera nie widac może troszke boczki mniejsze:eek:
W piątek 5 urodzinki mojej Marysi już kombinuje co przyszykowac w dodatku zaprosiła 10 kolezanek z przedszkola:rofl2:bedzie urwanie głowy narazie wymysliłam malowanie twarzy tort babeczki żelki paluszki szmpan dla dzieci i temu podobne pierdółki zastanawiam sie jakie zabawy im zorganizowac i czy wogóle to robić może lepiej niech bawia sie same

reklama
Koriander - jak po wizycie Mikołaja? Lila płakała czy się wcale nie bała?
Lena!!!!!!!!!:szok: co Ty piszesz??!! Ale wyleczą CIę, co?
Izia - wiem co to za ból z tymi samochodami, my na zmianę naprawiamy nasze 2 graty:no:
Lizka - zdrówka dla Hani! i co zapalenie ucha ma? długo to potrwa?
Kasiek - mimo brzucha już całkiem sporego trochę jeszcze noszę Jagodę<mimo zakazu lekarza> ale staram się często najpierw gdzieś usiąść i ja kolana ją uczę bo chodzić z nią na biodrze powoli nie daję rady:no:
EWA - gratuluję nocki i grzecznego dziecka:-D
Moja Żaba nie spała dziś prawie wcale, nie wiem dlaczego okropnie płakała.. Ona zaczęła bać się ciemności i chyba boi się że ją zostawię i nie wrócę co nam troszkę pokomplikowało samodzielne usypianie...:-( Od rana natomiast zarządziła że ona chce do Michasi <sąsiadki która jest 2 lata starsza i z którą się lubi bawić> i siedziałyśmy tam od 10 do 12:-) teraz dziecko śpi <usnęła sama ale nie obyło się bez płaczu>

Do góry