reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Lena na Gajkę buty rozm 24/25 są już za małe???:szok: Z tym kręgosłupem to masz przeboje:-( Współczuję...

Jedziemy w piątek kupić zimowe buty przy okazji szczepienia i zupełnie nie wiem na jakie się zdecydować;)
Ile??:szok: 24/25:szok: u nas jakieś 21-22 a jakie chcesz kupić buty?

Kreatorka gdzie Ty??

Ostatnia edycja:
reklama
Lena na Gajkę buty rozm 24/25 są już za małe???:szok: Z tym kręgosłupem to masz przeboje:-( Współczuję...

Jedziemy w piątek kupić zimowe buty przy okazji szczepienia i zupełnie nie wiem na jakie się zdecydować;)
wiesz ze jest numeracja różna!
kalosze 24-25 małe:(
nike 24 małe a teraz ma adidasy 23 i dobre;)ale ogólnie ma 24

wiesz ze jest numeracja różna!
kalosze 24-25 małe:(
nike 24 małe a teraz ma adidasy 23 i dobre;)ale ogólnie ma 24
Lena Gaja jest duża, a na pewno cięższa od Krzyśka (to chuchro waży niecałe 11kg) a u nas też już 24 nosimy zimowe więc mnie to nie dziwi... pumy 23 są akurat i tylko patrze jak wyrośnie

Lena Gaja jest duża, a na pewno cięższa od Krzyśka (to chuchro waży niecałe 11kg) a u nas też już 24 nosimy zimowe więc mnie to nie dziwi... pumy 23 są akurat i tylko patrze jak wyrośnie
Gaja wazy 14,2;)
nie wiem jaka długa....a buty mnie jakos nie dziwi tylko czasami mi sie smiac chce jak jade do emai ze u Jasia nózka taka malenka a Gaja kopytko całkiem pokaźne;)

Gaja wazy 14,2;)
nie wiem jaka długa....a buty mnie jakos nie dziwi tylko czasami mi sie smiac chce jak jade do emai ze u Jasia nózka taka malenka a Gaja kopytko całkiem pokaźne;)
U mojej znajomej 2 latek większy i cięższy od Krzyśka nadal nosi 22 od wiosny do teraz ma dobre te same butki, a u nas w tym czasie mamy już 4 butki (tylko portfel się uszczupla).

Ej dziwiewczyny mamy wieczór andrzejkowy, gdzie forumowe wróżby??:-D ja se ze śmiechem walnełam wosk na wode i BACH jakieś serce poszarpane wyszło:-D heheh :-D

Lenka to nie wesoło u Ciebie z kręgosłupem :// wspólczuje... nie wiem co więcej napisać...
Natanek nosi butki 21-22 ale on dużo drobniejszy niż Gaja

milusia a to dzisiaj Andrzejki?? :))) zupełnie zapomniałam

a mnie od jakiś 2 tygodni boli kręgosłup w okolicy lędzwiowej, ale to z przemęczenia,ciągłego noszenia Natanka itp teraz nawet jak siedzę to czuje jak boli. Jestem padnięta i uciekam spać...

reklama
Milusia- ty to udana jesteś. To dawaj , możę dla mnie jakaś wróżba. Mi to pewnie poszarpany dom wyjdzie ( czyt. do remontu):-):-D

Liza- zdrówecza dla Hanusi. Jak sie teraz bidulka czuje?

Athena- co dziecko to inne. Jasiek na 11,5 kg ma nogę w zależności od rozmiarowki około 23/24 a stopkę mniej więcej 14cm. Fajnie ,że piszesz tutaj z nami ;-)

Zdec- co tam? jak sytuacja?wracasz do wrocka? ( pytam po raz drugi)

Gosiagro- ja tam z mieszkaniem? Masz juz pomysł na aranżacje?
Ewa1981-:-) :*

Do góry